søndag 19. oktober 2008

Bassila og rusk

- det er det i sivilisasjonen og jeg tok med meg noen hjem. Så nå hoster, nyser, svetter og fryser jeg - alt på en gang. Dear Husband tar sprøyter mot sånt og er imun. Jeg påstår selvfølgelig like skråsikkert hvert år at jeg ikke får sånt dill, det er det bare pyser som gjør. Hostesaft, C-vitaminer, Lemsip og flere eplepaier står oppstilt på kjøkkenbenken i påvente av at halsen min åpner seg nok til at jeg får det ned. Akk ja.

Jeg tok med meg kameraet mitt til Glasgow. Det lå trygt på salongbordet hele tiden. Faktum er at vesken min er for liten til at jeg fikk kameraet nedi, så jeg kjøpte meg en ny og større veske, men jeg glemte kameraet hjemme likevel. Jeg tok et bilde ut av vinduet. Det er da vel ok vel?Det var nydelig vær de dagene jeg var der. Kaldt, men sol og blå himmel. Jeg vandret rundt i byen og koste meg. Jeg tror jeg kunne sitte på en benk i flere timer og bare se på folk. Og Glasgow er flott sånn. Der finner man det meste. Sola hadde fått noen til helt å gå av skaftet. Det var ikke mere enn 9 grader, men flere gikk rundt i bittesmå sommertopper og sandaler. Jeg så en ung jente i ballerinasko, hvitt blondeskjørt, liten t-skjorte og med en diger, strikket ull-lue med øreklaffer og dusk på hodet. Men, faderullan, for alt jeg vet så er det kanskje mote.

Da jeg kom hjem spurtet jeg inn i haveskuret for å se om jeg hadde fått pakker mens jeg var borte. Og det hadde jeg.


Jeg hadde fått pakke fra Mirrevirre. Masse sjokolade og en lykkelig liten engel. Og 6 nydelige garnmarkører. Ordentlig glad ble jeg. Tusen Takk Mirrevirre!

Det lå flere pakker der også. Men de hadde jeg bestilt selv.

400 gr. alpakka som jeg kjøpte på e-bay og 100 gr garn fra Fyberspates. Jeg aner ikke hva jeg skal bruke det til, men Fyberspates er så nydelig at det er nok bare å få ta på det.

Jeg var selvfølgelig innom flere sånne charity butikker mens jeg var i byen. Jeg kjøpte en haug med bøker og på en butikk så fant jeg dette. 1000 gr svart boucle bomullsgarn.

Ikke vet jeg hva det kan bli av det. Jeg tror det er ordentlig guffent å strikke med også, men - vel - det kostet meg 3 pund. Og det er jo mulig at jeg en eller annen gang får en av de helt store inspirasjonene. Rarere ting har skjedd.

Vi får gjester langveisfra om en stund og jeg stakk hodet inn på gjesterommet for å se hvordan tilstanden var der. Tja, - det ligger ganske mange ting der - i påvente av inspirasjon. Men en av tingene ligger der og venter forgjeves. Det er i hvertfall ganske sikkert. Mens vi bodde i Sveits fikk jeg det for meg at jeg skulle brodere ett eller annet. Siden jeg absolutt ikke kan brodere og ikke har noe ønske om å lære det - så kan man jo lure litt på sinnstilstanden min i det aktuelle øyeblikket. Men det ligger altså ca. 175 gr broderigarn i ull i en pose. Av og til beveget jeg meg rundt omkring med hodet godt plassert under armen.


Hvis noen har bruk for sånt sa kanskje vi kan bytte? Jeg vil mye heller ha et nøste sokkegarn eller noe sånt. Legg igjen en beskjed til meg om noen har lyst på det.

Her er det rokk og regn og jeg skal sitte på sofaen og drikke urtete og spise sjokolade og eplepai hele kvelden. For jeg er veldig, forfryktelig syk.


12 kommentarer:

Anonym sa...

Uffda, tenk å dra med seg bassiller og annet rusk med seg hjem fra tur!!! Min søster, som nå befinner seg i Korea (dro dit rett fra Hong Kong) sendte en sms om at nå var hun blitt forkjøla, og det er ikke gøy når man ikke er hjemme!
Sist hun var på tur, hadde hun fått omgangssyken i Italia, og det på selveste bursdagen sin.
jeg sier bare: Borte er bra men hjemme er best. (er misunnelig på dere som er på tur....hi hi)
Spis mass pai og drikk Cognac, virker superbra. God bedring og en klem, er også bra!!

MirreVirre sa...

Så bra at pakka har kommet fram! Jeg så etter at jeg hadde sendt pakka at kortet lå igjen her da... men men, går litt fort av og til gitt!
Du får ha god bedring og kose deg med bare godsaker som frister!

Frk.Badegakk sa...

Så dumt at du har blitt syk! Men da hjelper det at man har pakke å kose seg med tenker jeg!!!!=D
Både de man har bestilt, og de man har fått!

Ønsker deg riktig god bedring!!!!*klem*

Røsslyng sa...

God bedring til deg!

Beyla sa...

Det her hørtes meeektig kjent ut..!! Håper du blir fort frisk!! Og så godt det passa at du fikk trøstepakker akkurat nå! Stor basilluskfri godbedringsklem din vei

mono sa...

Så mye flott du lager! De beige sokkeparene var jo bare nydelige!! =)

PS! Svarthyllekstrakt er brukt i all sin tid mot forkjølelsesplager - skal visstnok "booste" immunforsvaret til å ta i et ekstra tak! =)

God bedring!

Anonym sa...

Jeg ønsker deg er rask og bassila fri bedring.

Elisabeth MD sa...

Hei, jeg lurer på om du har smittet meg. Var nemlig innom bloggen din i går, og er ikke helt i form i dag. Jaja... Å lage såpe er gøy og spennende, og når du har fulgt den samme oppskrifta flere ganger, er det nesten litt enkelt. Man må være nøye, og forsiktig i og med at man bruker kaustisk soda.
Jeg er veldig glad i såpene til Lush, men synes de forsvinner forbausende fort, så da er det bedre å lage selv. Skulle gjerne hatt oppskrifta på "Honey I washed the kids", men jeg kan vel bare drømme...

Tonje sa...

Heisann sveisann... takk for kommentar på bloggen min. Så gøy at du liker englene mine. Jeg fikk ikke solgt dem på markedet jeg var på, så de kommer nok snart for salg i etsy shop'en min www.tsjoh.etsy.com (må bare få gjort om alt siden jeg nå har flyttet "hjem" til Norge)... eller hvis du er interessert, tar jeg mot bestilling privat også... (bare send en mail).

Muffin sa...

Basilla er unødvendige greier :-( Håper jeg ikke blir smittet når jeg er her så ofte på besøk. Hyggelig med en tur hjemmefra ikke sant, du er heldig... her vasser jeg rundt i regn, vind, andres basilla og rusk. Ikke det at det har påvirket meg i noen særlig grad.
Har blogget bittelitt om deg, og frekt stjålet et hjørne av bildet du har på forsiden. Jaja, god bedring!

marit sa...

Isj, bassilusker er ikke morsomt! Har hatt noen unger med diverse grums, men har (foreløpig) sluppet unna sjøl...
neida, jeg strikket ikke uavbrutt i 3 døgn...men sånne saker vokser ganske fort:-)-helt til en kommer til de siste omgangene, for de har en tendens til å bli lange...

Soggy sheep, ja, dét kunne godt vært sagt om mine også!
God bedring!

Sonja sa...

Au, da de derre basseluskan hørtes ikke noe hyggelige ut. Håper de har vett til å vandre videre snart.

Måtte smile litt av at du spurtet til haveskuret for å se etter pakker. Her er jo ikke det helt vanlig at man kan finne pakker liksom hvor som helst på eiendommen. Nå kjenner jo jeg til det fenomenet gjennom Tonje. Husker at de en gang fant en pakke i hageskuret etter to uker.
Koselige ting du fikk i de pakkene. Det blir vel snart noe flott av det garnet.
God bedring.