torsdag 31. januar 2008


I dag sner det.
Hver vår brenner de deler av lyngen. Det er fordi rypa skal ha best mulig muligheter til å trives, rypejakt er en av de store tingene her.
Heiene blir seende ut som lappetepper på grunn av det, og de skifter farge gjennom årstidene. Jeg syns egentlig det er litt fint.

4 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Heisann! Måtte innom deg å titte for å se hvordan bloggen din blir. Ser du har valgt deg blogspot, så da kan jeg faktisk hjelpe deg om du lurte på noe spesifikt. Her og nå ser det hele veldig bra ut, og den beste måten å finne ut av det på er å prøve seg frem litt her og der. Men det er jo heller ikke meninga at ALLE må gjøre de samme "feilene", så om du ser noe du veldig gjerne skulle hatt eller gjort annerledes så kan du alltids prøve å spørre meg. Kanskje jeg kan hjelpe? Flotte saker du lager! Jeg er spesielt imponert over disse ullfilt sakene. Jeg har hatt nærkontakt av tredje grad med filtenål selv, og det fristet ikke helt til gjentakelse... =P

Et lite tips jeg KAN gi deg på stående fot, er å skaffe deg en skravleboks! Da får du kanskje flere kommentarer på bloggen din, for det er så enkelt å legge igjen kommentar. Du må nemlig ikke undervurdere giddalausheten til enkelte bloggere;) Men alle kommentarer er jo gode kommentarer! Du finner en skravleboks her:
http://cbox.ws/

Dessuten er jeg litt sjalu på at du bor i Skottland. Skulle gjerne ha tatt en tur dit selv...

Dette ble reine avhandlinga det her... men men...
Ønsker deg en riktig fin dag!=D

Ruth sa...

Hei Ruth! Gratulerer med blogg! Skal titte innom av og til! Helsing Ruth! :-D

malla-b sa...

Gratulerer med ny blogg. Mye fint du hadde laga.

malla-b sa...

gratulerer med ny blogg! mye fint du hadde laga.