onsdag 27. februar 2008

Pleie seg selv dag

I går hadde vi et herrens uvær. Det regnet sidelengs og det blåste skikkelig storm.
Jeg bestemte meg meg for å ta en ordentelig "pleie meg selv dag", det var ikke så mye annet å gjøre egentlig. Fylle badekaret og bruke noen av de lekre badeproduktene jeg fikk til jul, sette på musikk, tenne stearinlys, stelle hår og negler. Ta på meg lodden "kosedress" og drikke et glass eller to med vin. Finne en koselig film. Ikkesant?

Så ser jeg vinden tar skikkelig tak i tjærepappen på taket av hageskuret mitt (den som sønn og mann la på siste helg).
Så den som krabbet rundt oppe på taket av skuret med hammer, pappspiker og stanleykniv i et forsøk på å redde restene, det var meg. Også jeg som blir svimmel bare jeg står på tærne!! Jeg måtte ligge flat for ikke å bli blåst av og jeg ble nesten blindet av regnet som pisket. Skjerfet jeg hadde knyttet rundt hodet forsvant og vannet rant nedover ryggen min.

Jammen sa jeg "pleie seg selv dag". Jeg tok en dusj for å få varmen tilbake i kroppen og satt inntullet i et pledd resten av kvelden. Fingrene mine var helt stive, men jeg greide å få ferdig et par pulsvanter jeg har lovet noen, etter mye plunder.

I dag har vi hatt strålende sol og 9 grader. Skotsk vær! Makan.

1 kommentar:

Beyla sa...

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... åh herreminhatt det er noe av det verste jeg har hørt på lange tider.. Stakkalse du!! kan se det så levende for meg - slik jeg har måttet holde på noen ganger iløpet av høsten men dog uten å måtte redde noen tak.. håper du får kost deg slik du PLANLA sometime soon om ikke annet.. du har fotjent det!!!