tirsdag 12. august 2008

Mere Award


Jeg har fått denne igjen. Denne gangen er det Beyla som har tenkt på meg.

Denne må jeg få lov til å gi bort til alle. Jeg vet det blir litt kjedelig, men jeg mener virkelig at alle fortjener en slik.

Og så vil jeg gjerne få lov til å gi en award tilbake til Beyla.

Den gis til kvinner som forgyller våre dager, gir deg ny kunnskap og som lever sine liv til fulle, med generøsitet og glede. Reglene for videresending er som følger: gis til så mange du vil, og link til www.tammyvitale.com


Beylas blogg formerlig spruter av energi, livsglede og ikke minst generøsitet. Så denne passer perfekt.

2 kommentarer:

Beyla sa...

aaww!! føler IKKE jeg helt lever opp til den her for tiden, men vi kan ikke være shiny on top hver eeeneste måned, hva? Takk for inspirasjon, og en god grunn til å smile idag og :) hehe... tilbake i bloggverden.. hmm.. vel, sosiallivet mitt er så begrenset her siden jeg ikke har rukket å bli kjent med så veldig mange ennå at for min del er det vel mest snakk om å være "tilbake i verden igjen".. :)
hvis nå bare håndleddet kan begynne å samarbeide blir det her konge - gubben har bestilt masse lydbøker til meg, han så at strikkinga svant hen ettersom enformigheten og kjedsomheten tok over i mangelen av lydbøker. Denne gangen er det tonnevis av desibel med dragebøker på menyen! skal ikke se bort fra at min lengstlevende ufo kanskje blir en wip? den er dragebokinspirert etter eget hode - men bøkene ble ferdige før drageplagget! nesten krise det der. men nuh! skal det bli årnings :D

Beyla sa...

fnihihi... tanta mi sa det så pent "Nå har jeg hatt overgangsalderen i TIIIII år!!" og så kom det så tørt fra onkel "Neida, du ble bare så vant til å være grinete at det vokste fast" Hihi! Gjett hva! JEG STRIKKER!!!! Monica therese skal få overraskelsespakke til babyen sin. Dét var inspirasjonen jeg trengte it seems. Deilig å være igang igjen. Pluss, gubben er søt og fiksa meg lydbøker så jeg ikke kjeder meg i strikkinga - dét er nemlig det verste som kan skje.. ;) håper du har fått tulla deg i seng fruen.. ble seeent på de inatt gitt :)