mandag 1. september 2008

Ferdig!


Jeg tror det nesten ikke selv, men jeg ble faktisk ferdig med sjalet. Mitt aller første (og meget mulig mitt siste) sjal. Jeg er så imponert over meg selv at jeg sitter her og feirer med et glass bobler - og ja, jeg har jordbær i. Jordbær er rasende sunt. De renser bort alle slemme -anter og inneholder masse snille vitaminer som forhindrer allverdens sykdommer.

Jeg er sikker på at både Dear Husband og venner er glade for at jeg ble ferdig også, for jeg har rett og slett ikke vært tilsnakkendes de siste par ukene. Jeg har vært helt borte og ikke vært i stand til å ta inn hva folk sa - jeg har svart med; "kast, to sammen, strikk en, løft over maske, æhh?" når folk har snakket til meg.

Jeg strikket i Kauni og det gikk med ca. 250 gr. på pinner nr. 3,5.

Nå må det blokkes og ikke vet jeg hvordan jeg skal få det til. Det er stort og jeg fatter ikke hvor jeg kan gjøre det. Sengen er vel en mulighet, men jeg sover jo i den og jeg har liten lyst til å ligge sammen en haug med våt ull. (((((((((Nei hør nå her - man tenker IKKE på mannen sin på den måten. Skam dere ))))))))
Men altså - den må spennes ut på en eller annen måte. Forslag taes imot med takk.

============


Jeg er glad i orkideer.
og like glad i beholderne de kommer i. for de kan jeg bruke til å ha garn i. Denne er full av Twilleys Freedom of Spirit garn som jeg har kjøpt sånn litt her og der. Og det har jeg tenkt skal bli til dette; Wrap me up shawl. Jeg kjøpte mønsteret her. Ok, så det er et sjal det og, men det strikkes i blokker og er egentlig helt noe annet. Det er et litt bredt skjerf. Er det ikke?

Jeg ble inspirert av Randi K som strikket det til datteren sin.

Men aller først skal jeg strikke vanter av dette; Angel Yarns Cashmere. Det blir en gave til god venn av meg som jeg syns bør behanskes på behørlig vis.

(((((((((jeg lurer på om det er mere vin igjen, de jordbærene bør dynkes litt mere, tror jeg - hvor gjorde jeg av den Cat Stevens CDn min? Natten er ung.)))

1 kommentar:

Muffin sa...

Det var et kjempefint sjal, litt påfuglaktig og litt fiskebenaktig samtidig. Nå liker jeg ikke å gå med sjal, men herre va fint!
Ang blokking, det går å spenne et laken på gulvet litt stramt, bare sett tunge møbler i endene, og så feste sjalet med knappenåler i det. Burde tørke over natten, forutsatt at ikke hunder, katter og gubber går og subber i det.