mandag 16. februar 2009

Mandag


Jeg har fått enda flere Utmerkelser. Denne er fra Mammadragen.

Og dette er hva jeg skal gjøre;
1. Sette inn bilde og linke til award giveren.
2. De må gi awarden videre til 3 nye bloggere.
3. De må linke til de 3 "nominerte" bloggerne og legge igjen kommentar om at du har noe til dem

Jeg setter stor pris på å få Utmerkelser. Det gjør jeg virkelig. Det er så utrolig hyggelig å vite at noen setter pris på bloggen min. Men jeg er så uhyggelig treg til å få gitt dem videre. Ikke fordi jeg ikke setter pris på bloggene, heller tvert imot. Jeg setter stor pris på alle bloggene på leselisten min. Derfor er det så vanskelig å velge noen få som skal få pris. Men siden jeg selv setter så stor pris på å få disse - så er det vel dårlig gjort og ikke sende dem videre.

Jeg ønsker å gi denne til Farmor's hobbyblogg. Hun lager så vakre arbeider i skinn at jeg nesten mister pusten. Hun strikker de nydeligste ting også. Dessuten er bloggen hennes koselig og en titt innom der er et "must".

Hannesol vil jeg også gi til. Hun strikker så nydelig votter. Jeg er stadig innom der for å få inspirasjon.

Petunias blogg er et oppkomme av ideer og flotte bilder. Jeg blir garantert i godt humør etter en tur inn dit.

Jeg strikker fortsatt på denne genseren - tror jeg at det blir - kanskje. Jeg har ikke kommet lengre. Jeg tror dette er syvende gangen jeg har begynt på den. DH lurte på om det var på grunn av finanskrisa at jeg satt og strikket samme tingen om igjen og om igjen. "Strikk syv gensere for prisen på en".

Men virkelig, det håndarbeidet der har det gått troll i. Alt som kan gå galt har gått galt. Etter at jeg hadde målt og telt og mente jeg hadde fått til riktig maskeantall, limt sammen pinnen og vaieren og omvendt og strikket et godt stykke oppover, oppdaget jeg at jeg hadde vridd det. Jeg satt og strikket en sånn Mobius greie. Det tror jeg ikke jeg har gjort noen gang - før nå. Men nå er jeg altså igang igjen. Jeg har fortsatt ikke helt klart for meg hvordan den skal bli - men jeg finner vel ut av det en eller annen gang. Garnet er ihvertfall nydelig. Sublime cashmere merino silk dk.
Jeg hadde ikke nok i en farge til en hel genser - så jeg ble nødt til å improvisere litt. Og Maskeball-boken satt nok sine spor også. Det er litt mosomt å slippe seg litt løs iblant. Og det har jeg virkelig gjort til gangs. Jeg har strikket inn noe sånt Fancy-garn. Jeg tenkte at "hvorfor ikke?", det kan jo tenkes at det blir litt morsomt. Det er muligens det som gjør at hele strikketøyet har slått seg vrangt. Husvettene mine er muligens større garnsnobber enn meg.

Jeg har blitt ledd av og forhånet denne helgen, av flere såkalte venner. Jeg lurer litt på om jeg skal føle meg betuttet og krenket. Problemet er at jeg fryser på en fot. En må jo lure litt da? Og er det foten som er kald eller er det den som er varm som er "syk"? Uansett, da vi var på butikken på lørdag dro jeg med meg et par tøfler hjem.

Og så sier de at de er uelegante og at jeg ikke eier stil! AH! Men nå er jeg varm og varmere på føttene - så de kan bare sitte der og være spydige. Makan.

10 kommentarer:

Petunia sa...

Tusen takk for awarden, Ruth!
De ordene du skrev om bloggen min varmet skikkelig. Kjekt at du føler det slikt. Jeg forøker å se og skrive om ting med et litt skrått blikk på livet.

Det ble en pangstart på dagen her. Det har snødd masse i løpet av natten og det var ikke meldt. Jeg tror jeg lar bilen stå og følger Bulle til skolen ved å la Jølle trekke han på kjelken. Hadde ikke beregnet det, men jeg vet om to som blir glad.
Skal heldigvis ikke på jobb før 11 og da har de kanskje måket veiene opp hit.
Kanskje...
Ha en flott dag og tusen takk for awarden:)

marit sa...

Er det ikke helt normalt da å fryse på bare en fot??? Jeg fryser ofte på bare en hånd. Men oftest fryser jeg på begge...eller på hele kroppen...Uansett var tøflene kjempesøte!!! Så det så;-D

Ha en fin- og varm-dag!

Farmors sa...

Takk for AWARDEN og hyggelige ord!
Skal nok få ut finger'n etter hvert og gjøre som du ber meg om!
Tøflene var supre de, og det viktigste er ikke alltid å ta seg ut? Men her har du jo slått to fluer i ett smekk, bli varm samtidig som du tar deg ut!

Litt om alt sa...

Tøflene var jo bare bedårende da, slå dem i hodet de som sier noe annet! Det går forresten fint an å bare fryse på en fot, det gjør jeg rett som det er. Kan hende vi er i klubben "bare rare"?
Gleder meg ikke mindre å se hvordan genseren blir. Du må være verdens mest tålmodige menneske som ikke har gitt opp...(det sa vel mest om meg tror jeg...)
Klems

RigmorNY sa...

Må snile her jeg sitter, for ikke bry deg om dine venners kommentarer, å fryse er det verste som fins. Men jeg har kanskje et råd til deg, strikk deg leggvarmere i ull eller alpakka. Det at du fryser på en fot, tyder vel på at du ikke har den helt store blodsirkulaskjonen, årsaken kan jo være mange. Men min erfaring er at har man ull på slike plasser kommer varmen tilbake.
Jeg var på et vinteropphold med bare funksjonhemmede ungdommer. Der var det to jenter som alltid var kalde på fingrene, uansett hvor mye votter de hadde på. Jeg ga de pulsvarmere og fikk tilbakemedling om at de etter det var varm på fingrene. Lykke til.

Sylvia sa...

Grattis med awarden, Ruth! Jeg er tilogmed treg til å få den med på siden min, jeg, når jeg får en. Men morro er det, å bli satt pris på.
Stjerneglimt var heldig som vant den flotte huldra du hadde laget!

Strikker du på den for 7 ende gang!!? Er du gal! Vel...jeg har gjort slik med baking av kaker, jeg. Prøvd og prøvd, helt til jeg kaster den i veggen. Veldig dumt, for det blir så mye å gjøre etterpå!;)
Nå farger jeg bort mine naturlige grå.....hmfr....synes det har blitt litt mye naturlig i det siste. Men på tide å skylle ut, før jeg blir en lilla puddel. Snakkes........en klem til deg.

Stjerneglimt sa...

NÆH! Det er ikke sant!! Håper dette betyr at jeg kommer inn i en stim av vinnerlykke, for det har jeg aldri hatt! Hulder har jeg heller ikke fra før, jeg gleder meg til hun kommer! 1000 1000 takk!!

Beyla sa...

Hahahaahahaahaha! Åhhhh for noen tøfler. Slippers galore!! :D Nei dette må feires med en gigantisk kaffe. og vettu, du er råbarsk. Jeg har noe fancy garn jeg og.. Ikke cashmere, men dog... og å bruke det? Nei det er jeg for grådig til! Og å bruke det på noe jeg ikke vet hva er omtrent engang? Nei, det hadde jeg aldri turt! Veslefrøken garngrådig rir igjen.. :D
Stor klem til deg i vintersola!! Idag må vi kjedelige ting, imorra skal jeg på jobb og torsdag.. Da skal vi til Andøya i huset til søssa og hente masse gamle møbler, noen gjestesenger og en gammeldags garnhylle! Hurrrrraaaaa!! :D

Hannesol sa...

Tusen, tusen takk for awarden! Det var kjempehyggelig :) Jeg er helt enig med deg at det er så fint å vite at noen setter pris på bloggen en har og ikke minst at en blir sett!(har blitt så 'voksen' nå at jeg tør å innrømme det ..straks halvveis til verneverdig nå -tjohei!) - Og du, de tøflene dine var skikkelig fjonge spør du meg :0)

Stubbetufsa sa...

Du e no skjønn!