fredag 13. mars 2009

Hønserier


Når man ikke har lyst til å strikke, vel da kan man jo hekle i stedet for.

DH syntes ikke noe om påskepynten min, han syntes ikke The Grim Squaker var noe fin. Jeg sa jeg kunne strikke en i gult, men han trodde ikke det ble noe fint heller. Han likte ikke zombie-kyllingen min en gang og den har jeg planer om å ha for evig som "lykkebringende amulett" og dra med meg over alt- for den er virkelig over all forstand fæl. Noe så fælt da ha en mening?

Så nå har jeg heklet høne som Hannesol var så snill å dele med meg. Litt under et nøste med Mor Aase og en gammel øredobb. Men hun ser ensom ut, der hun sitter - så det må vel bli flere vel.

Det kom garn i posten i dag.

Herlig Fyberspates som skal bli til sokker.

Hele 500 gr. med Sublime Kid-mohair som jeg må finne et skikkelig lekkert mønster til. Det minner litt om Rowan kidsilk Aura, men er uten silken. Det er alikevel utrolig mykt og nydelig.

Og så 5 hesper av "Designer" garnet jeg kjøper på e-bay og som man aldri vet hva er før man får det. Det forrige var vel en blanding av lin og bomull. Dette er alpakka og noe glitrende noe. Jeg skal strikke lue og skjerf igjen. Må ha flere Sylvia-luer vettu. Og jeg har fått totalt dilla på Karius-skjerf.

Jeg vet ikke om jeg kommer til å like det, når sant skal sies. Har aldri brukt noe som glitrer før, men hvem vet. Jeg kunne kanskje trenge det. Jeg "glitrer" ikke så mye selv for tiden.

Tusen takk til alle dere for hyggelige kommentarer. Jeg var visst fryktelig grinete da jeg skrev det innlegget og da hjelper det jo å få litt trøst.

Men NUH går alt så meget bedre og jeg skal ta meg sammen, det skal jeg virkelig.

12 kommentarer:

Beyla sa...

Haha han gubben er direkte ufin. Mye til felles med min m.a.o! The grim squeaker er supertøff, så det så.
*kaffe* Milde. Innflyttingsfest ikveld - og vi våknet 07.50 idag. skeiet ut og sovet 50 min ekstra- wohoo liksom! Jepp, jeg skal sove middagshvil. Jeg kjenner jeg er misunnelig på deg om fancygarnene dine.. Altså, jeg har et helt rom av fancygarn, men så få nøster av hver at det er liksom umulig å få brukt det til noe vettugt! og så blir jeg jo vesle frøken garngrådig til den oh store gullmedaljen også da... MIIIIIIIIN sier jeg, klemmer på nøstene, og går ut igjen. jaja - terapigarn? ;)

Stubbetufsa sa...

Smil og klem!
Nå drar jeg på et godt, landsens loppemarked, holdt av Straumfjordnes skole! Ha ei fin helg, Ruth!

Muffin sa...

Å stakkars lille kyllingen, så ekkelt å ikke bli likt, det ser nesten ut som han skjemmes. Du får lage venner til ham så han får noen likesinndede å lene seg til. Jeg synes den ble fin! Det klør i fingrene etter å hekle kylling, men jeg har også tatt meg selv i nakken for jeg skal male nå, ikke hekle eller strikke. Men du kan jo strikke alt du vil, det glitregarnet ser lovende ut!!

Litt om alt sa...

Så mye herlig garn! Hjerteglede det der :)
Høna di ble veldig fin, men hun trives sikkert enda bedre med ei eller to til. Synes du ikke du hører kaklingen?
Lille Psykedilli kan du godt ha som lykkeamulett. Hvorfor ikke montere på en ring å bruke henne til nøklene? Verdens mest spesielle nøkkelring som ikke "forsvinner" i veska!
Godt å høre formen kommer seg litt, men du vet, det er lov å ikke være på topp hele tiden!!
Masse helgeklemser

Røsslyng sa...

Søt tuppelure du har heklet, men hun trenger nok en make stakkars.

Ønsker deg en riktig fin helg og håper at humør og energi kommer seg!

Klemmm :)

strikkeogtove sa...

Syntes den var kjempeflott!!
Og så mye nytt flott garn. Har kost meg her inne i bloggen din.

sipusa sa...

Hehe, likte både grim squeeker og psykedelia-kyllingen jeg:-* men så har jo jeg bare verdens beste smak også så da er det ikke rart;-D får se bilde av den med ljå også?

Men den nyeste høna er jo fin den også, er nok lurt å sette henne med andre høner for jeg tror den svartkledte blir litt i skumleste laget for henne, du vet, høner....;-)

Fint det går bedre med deg selv om jeg ikke fikk med meg at du hadde det vanskelig og dermed ikke fikk ilt til med trøstens ord, det får bli en annen gang hehe;-D

Har forresten fått reise-datoer! Min far vender nesa hjemover den 30.mai og jeg blir til 2.juni så da har du å holde deg hjemme;-p

Annepålandet sa...

Hmm, det virker ikke som du og mannen din har helt samme smak når det gjelder påskepynt. Men man kan jo ikke være enig om alt heller. JEG syns i hvert fall at det var fint, alt sammen, men jeg likte den flerfargede kyllingen aller best. Jo verre jo bedre, det er mitt motto!

Fint å høre at alt går så meget bedre! Men jeg er ikke så sikker på det med å ta seg sammen. Tror ikke det er sunt å ta seg sammen bestandig - noen ganger skal man rett og slett bare la seg selv få være syk. Men en gang i blant, selvsagt...

Riktig god helg til deg!

Beyla sa...

Vi hadde en super fest igår, Paul anklagde meg for å daille noe veldig men det synes nå ikke jeg. Jeg tror ikke han har skjønt at han - og vennene hans - faktisk er voksne. Sånn at det blir ikke rølping og spying til den lyse morgen! Han hadde jo kjøpt inn kassevis med øl og whisky og opptil flere fasker tequila sto klart. JEG satset på masse-masse snakcs, nybakte pizzasnurrer, juice, brus, cider, rødvin,baileys, store fat med ost, frukt og kjeks.. Folk åt mye - og storkoste seg-- Men gubben har ennå godt med øl igjen. Told you!! Men han koste vettet av seg, og det syntes jeg var det aller viktigste - at han får bli kjent med folk litt utenom jobb og sånne settinger også liksoM!
Hahaha.. elektrikern som fiksa jordfeilen her over to dager med hele familien på slep er jo head over heels forelska i Rummel. hele familien er det. Så det var ikke noe pes at de skulle avgårde og at ungene skulle ha barnevakt helt til det gikk opp for ungene at foreldrene skulle møte rummel og at de ikke fikk det! ville ramaskrik og de kom hit en time senere enn planlagt men kommentaren: "Såh, hvor er hunden vår?"
Idag skal jeg sitte og sløve i sofaen og se litt film og kose vovva, sløve og kose meg med at det er helg.. Deilig!!
Adressen er Mairen Robertsen, Flatvollen, Klo, 8430 Myre! Bor langt sør nå gitt... *sukk*

Sylvia sa...

Hallo!!!! Så mye herlig garn du har kurert deg med!! Synes det at du fortjener så masse garn, jeg!! Hjelper mot alt!!!
SYLVIA-luer.....har du fått dilla? Måtte vise frem lua mi på jobben igjen, og plutselig stod alle der med tykkt garn og tykk nål og ville lage maken, men lurte på HVORDAN...! Morsomt!!
Jeg er ikke særlig glad i påskepynt, men den kyllingen din var knallfrekk, og heldigvis ikke gul. selv om gult er kult noen ganger........
Bøker er noe man bare MÅ ha. For tiden bare HAR jeg men rekker ikke lese annet enn aviser og håndarbeidsbøker. Men man blir klok av det også!!!!!!
Ha en fortsatt fin søndag! Klem

Tonje sa...

Hohoi så mye fint garn! Gleder meg til å se hva du skal trylle fram med det...

Glad du føler deg bedre, og høna var kjempesøt!

Nikoline sa...

Det har du jammen rett i... har faktisk sålar liggande (ein eller annan plass...) etter tida med ull-toving-og lussar! Sokkane vart eg veldig fornøyd med,så tusen takk for at du ville dela oppskrifta med meg! Du er ein knupp!
Høna var staseleg og fin,er einig i at ho ser einsom ut og må få selskap. Og godt å høyra at alt "går så meget bedre" no..
Ha ein flott dag :0)