søndag 8. mars 2009

Søvnløs

Søvnløsheten slår til. Når jeg må stå opp slik midt på natten fordi jeg har ligget og vridd meg i flere timer og ikke orker mer så tror jeg hjernen min vandrer litt sånn på egenhånd og godt skjulte sider av meg trer frem i nattemørket.

Jeg skulle strikke påskekyllinger hadde jeg jo bestemt. Og det er jo greit også - nattertider, når man er for trett til å følge mønster og sånt.

Psykedelisk Var/zombie-kylling, noen? Akkurat der og da syntes jeg det var hysterisk morsom.

Det som skulle bli kylling nr. 3 ble til dette;

The Grim Squeaker. (Jeg har ikke fått ferdig ljåen enda). Men denne har vel i hvertfall folk som leser Terry Pratchett forståelse for. Det må da være flere enn meg som leser Discworld? Oppskriften er HER
Men som påskepynt - mja, næææ.

Jeg har endelig fått ferdig et par sokker som jeg har lovt noen. Vanligvis når jeg strikker sånne tovasokker bruker jeg New Lanark-garnet. Men denne gangen strikket jeg i Islandsk Lett-lopi. Og det tovet som en drøm.

Det tok bare en omgang i vaskemaskinen på 40 grader og de ble perfekte. Disse må jeg ha flere av. Tykkeste, mykeste tovasokker jeg har lagd, noen sinne.

I kveld ringte Barnet og sa han hadde kjøpt billetter til Cirque du Soleil til oss alle. De skal opptre i Glasgow i midten av April. Gjett om jeg gleder meg. Jeg har jo hørt om dem i mange år, men aldri sett dem "live" så dette blir en stor opplevelse.

Her er en liten You Tube snutt.

9 kommentarer:

Litt om alt sa...

Det er vel litt morsomt at søvnløsheten kan gi sånne resultater. Kyllingen vil live opp i heimen, ingen tvil om det :)
Sokkene...herligheten så lekre. Med såle og hæl kunne man brukt dem som vinterstøvletter. Flinke du!!
En annen ting jeg ikke forstår (som du nevnte i tidligere innlegg) er hvordan du klarer å holde så godt på norsk..Nå har jeg vært to døgn (2!) i Sverige, og jeg har problemer allerede...'
Masse klemmer

Beyla sa...

Åh jeg hater når det er sånn. Å ligge i senga og hive seg rundt har jo ingenting for seg, blir egentlig bare verre da.. Men seriøst, SÅ produktiv midt på natten er jo bare ufint! Jeg ELSKER din Grim Squeaker!! Gubben må ikke se den. jeg kommer aldri til å få fred. Nevah!
Sokkene var flotttttte! Du er en tålmodig sjel, selv om du ikke vil innrømme det.. ;)
Hahaha. Her er beste søndagsritualet: Sitte og drikke kaffe av Bonanzakoppen min (veldig tung nydelig ensfarvet kaffekrus som jeg kjøpte på bruktbutikken som Ben Cartwright har identisk av i serien) og se på Bonanza, og glede meg til jeg skal ut i solskinnet etter å ha vååååknet litt og spist litt :D

malla-b sa...

Eg har ikkje noko problem med å sove, men problem med å komme i seng, har så mykje eg skal gjere når det er legge tid. Natt til i går las eg ei artig bok, var ikkje ferdig før kl. 5 om natta.

Januarsola sa...

Søvnlaus,men ikke motlaus!! Mannen med ljåen blir sikkert å jage de onde makter på dør, når ljåen er på plass. Og søvnen din vender tilbake skal du se!
Har sett Cirkus innlegget ditt to ganger og nynner for meg selv her jeg sitter, for et show du har å se fram til!! Misunnelsen ligger tykt oppå tastaturet mitt ...
Ha en fin søndag!

Sylvia sa...

Jeg har faktisk sett dem!! Byen vår har en Teaterfestival her hvert år, og de er med på Brosteinsballet. bare gled deg, det er helt magisk og nydelig!!!

Kjekkt at man kan strikke når man er søvnløs. Jeg er ikke det, og kan sove hvorsomhelst for tiden, hjesph!!! men jeg strikker når jeg er våken, da!!
Ha en fortsatt fin KVINNEDAG!

Stubbetufsa sa...

Kjære deg! Nå har jeg lastet ned sirkussnutten, det tok et kvarter, for vi har ikke bredbånd! MEN DET VAR VERDT DET! Skulle gjerne vært på DEN konserten!
Hilsen overoppglødd Tufse på en stubbe!

Tonje sa...

Så søte figurer du har laget.
Heldigvis har jeg ikke noe problem med å sove, men å komme meg i seng om kvelden (uhmm... natta) derimot... DET er vanskelig det!
Jeg misunner deg billettene til Cirque du Soleil... det ser utrolig spennende ut!

marit sa...

Å sove har hittil aldri vært noe problem- å legge seg i rimelig tid(som i "før midnatt"...) er verre...
Likte godt de tovasokkene dine, og både kyllingen og mannen med ljåen fikk fram smilet!
Ha en flott dag!

Annepålandet sa...

Jeg syns også kyllingen din var hysterisk morsom!!! Den gule et par innlegg lenger ned var jo veldig SØT, men denne er enda bedre! Kanskje tiden er inne for å tenke nytt - hva med å lage julepynten også i samme garn?? Rødt og gult og sånt har jo vært så lenge nå...

Likte tovasokkene dine veldig godt. Har hatt planer om å bruke opp en del restegarn til tova sokker og tøfler(for å få plass til mer nytt garn, selvfølgelig). Hadde glemt det helt bort, men nå kom jeg på det igjen. Inspirerende blogg du har!