torsdag 9. april 2009

Award


The Lemonade Award is given to sites which the giver show either great attitude and or gratitude. The rules for these awards are;

  1. Put the logo on your blog.
  2. Add a link to the person who awarded you.
  3. Nominate 10 other blogs.
  4. Add links to those blogs on yours.
  5. Leave a message for your nomines on their blogs.

Jeg har fått en utmerkelse av Stubbetufsa. Hun er en mester i gjenbruk. Jeg blir stadig imponert av det hun får til av loppemarkedsfunn. Hun tar også fantastiske naturbilder og vet utrolig mye om dyrespor.

Jeg gir denne videre til alle som er innom her. Alle jeg har møtt her i Bloglandia fortjener denne. Alle er villige til å dele, til å oppmuntre når det trengs, hjelpe og inspirere når det behøves. Alt i alt, det er en fantastisk gjeng og det er fullstendig umulig å velge ut bare noen få. .

4 kommentarer:

Nikoline sa...

Gratulerar med Lemonade Awarden! Eg synes du har fått gjort ein heil masse eg!Og om det ikkje er heilt ferdig,så finn du det igjen, og på ein-to-tre er plutseleg maaange ting fix ferdig...
Er einig med deg i at det garnet ikkje passa så godt til små nusselege babyføtter, men som gryteklutar gjorde det seg godt!
Ang bytte av ting så er jo det heilt supert! Ikkje nok med at det er plundrete med betalinga,men det er jo så himla gebyr også.. Eg kjøpte nokre kort til ein liten sum (i Sverige)og i tillegg til frakta kom det 90,-kr i betalingsgebyr i banken!Det vart dyre kort..
Akkurat no har eg ikkje att skilt,men du får fylgja med når eg legg ut nye på bloggen.
Ynskjer deg ei herleg helg i Scarborough,(der har eg faktisk vore også)og ein riktig GOD PÅSKE!

Stubbetufsa sa...

Hei! Og takk for en imponerende omtale! Jeg er nå bare ei kjerring i nord... Ha det fint!

Annepålandet sa...

God påske til deg og god tur til Scarborough!

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg