mandag 17. mars 2008

Avslørt

Jeg er avslørt.
"Når du strikker så mye som det du gjør, så burde det garnlageret ditt minske," sa Dear Husband. "men det blir bare større og større."
Jeg forsøkte meg med at - det ligger jo der, tett sammen, om natten og at det muligens formerer seg på den måten, men han sa jeg allerede hadde brukt opp den forklaringen på garderoben min. Dessuten hadde han egentlig ingen tro på at uanimerte gjenstander bedrev utukt og formerte seg i det skjulte. Mannfolk! De skal nå være så veldig lure når de er - lure.

"Bevis det" sa jeg. Jeg er ikke den som gir meg med det første. Men jeg må vel beherske meg litt og bli mye lurere.

Det var litt dumt at jeg fikk pakken med Rauma garnet og oppskriftsheftet på lørdag slik at han så det. Opalgarnet jeg har bestilt kommer forhåpenligvis midt i uka. Jeg kan bli skapgarnhamstrer jeg. MySpace Graphics
MySpace Graphics

3 kommentarer:

sipusa sa...

Hehe
heldigvis er min kjære en teknologihamstrer så han kan ikke si så masse

men søren ta, han der fyren din må jo forstå at du trenger det garnet du har til inspirasjon!!

Ikke???

LivM sa...

Garn er et must! Det skjønner han sikkert snart! he-he! Sokkene dine var lekre selv i beige, det er jo egentlig en fin farge som går til det meste!Ønsker deg en riktig fin påske!

Beyla sa...

Fnihihi... dette innlegget måtte jeg lese høyt for gubbelanken, han humret godt (og gjenkjennende) og kom også med en stygg teori på at det er vi som er garnomane, ikke garnet som bedriver ufinheter i vintermørket...hørt sånn toill!! *hutre* deeeeiiiiiilig å være hjemme igjen!! skal ta med en høyst velfortjent dusj jeg nå kjenner nå..