tirsdag 4. mars 2008

Banan garn


Jeg har en venn og nabo som er veganer. Han syntes det var spennende med bambus-garnet mitt, (som veganer bruker han ikke ull). Uansett, det hele resulterte i en Google søk om alternativt garn.
Dette er garn lagd av banan-blader.
Så da måtte jeg jo selfølgelig bestille det. Jeg kjøpte et kilo garn og betalte 14 pounds.
(160 Nkr eller rundt der omkring.) Kjempebillig.
Det er ganske grovt og føles litt stivt. Litt hyssing-aktig. Jeg må strikke en prøvelapp og hive den i vaskemaskinen, tror jeg. Jeg er ikke sikker på hvordan det vil oppføre seg.

Jeg har ingen ide om hva jeg vil eller kan strikke av det, men det kommer nok.

Ellers kan jo andre venner, som syntes det var hysterisk festlig at jeg strikket med bambus garn, fordi de da kunne si; "Watch out for pandas" - nå si; "Watch out for apes" Humoristisk sans er høyt verdsatt. Ooook oook.

3 kommentarer:

Beyla sa...

skjønner virkelig IKKE koblingen med å være veganer og ikke strikke av ull - sauene TRENGER jo å klippes, og har jo ingenting å gjøre med matkonsum.. Men, er jo ikke alt man skal forstå her i verden. det jeg derimot skjønner er at banangarnet er fantastisk festlig! tenker vel at tørre blader må bli litt snodig inn mot kroppen... hva med lingarn og bomull? er det sånn han godtar? så ei som hadde laget garn av gamle plastposer.. ;) kanskje det burde være neste prosjekt?

sipusa sa...

Hey hey hey!!
Jeg blir litt veldig interessert her jeg så klart...hehe, banangarn må selvsagt prøves...en gang.....hvis jeg er flink med garnslankingen...hrmpf....fristelser altså! *fnise*

LivM sa...

Det var da et utrolig spennende prosjekt. Er spent på å se hva du kommer til å strikke.