tirsdag 25. mars 2008

Ny sofa

Jeg har fått ny sofa. Den er så lekker, syns jeg selv ihvertfall, at jeg må sitte i stolen sånn at jeg får sett den.

Men når jeg ser på bildet her, så ser jeg jo også at det gulvteppet - det må vekk. Når jeg har, etter flere års slit, fått Dear Husband til å forstå at når jeg kjøper sko så må jeg også kjøpe veske som står til, det blir jo helt feil ellers - så skjønner han nok at ny sofa betyr nytt gulvteppe - eller? Vi må nok ha et helt lyst et.

Problemet blir vel helst at ingen kan komme inn å gå på teppet eller sitte i sofaen uten å først ta på seg beskyttelsesdrakt i tilfelle de ikke er helt rene. Jeg kan kanskje kjøpe sånne hele plastdrakter jeg har sett på politi-serier på TV, når detektivene ikke skal ødelegge bevismateriale. Heldekkende med hette i hvit eller blå plast og tilhørende skobeskyttere. Det blir nok tingen det.

Eller kanskje jeg kan bli kjent med Karlson på taket? Han kan jo henge i lufta over oss.

2 kommentarer:

Beyla sa...

oh oh oh!! eller du kan kjøpe sånn amerikansk plast trekk til å ha over sofaen! hihihihihi.. deeiilig knitrelyd hver gang du setter deg i sofaen, og svett rumpeavtrykk hver gang noen reiser seg :D Men ja, enig der at sofaen fortjener en nytt gulvteppekompis,og så får du strikke lommetøfler i hvitt garn til absolutt alle som skal bevege seg inn døren din :D

Muffin sa...

Sofaen er ny-ydelig, skjønner godt at du må sitte i stolen og beundre den. Du kan jo strikke og tove noen lekre sitteunderlag i tilfelle du får gjester med skitten buksebak :-) Hils Dear Husband og si at nytt gulvteppe er et must, har man sagt A, osv.