tirsdag 25. mars 2008

Piller, please!

Jeg har aldeles ikke glemt hvor grusomt det er å strikke med pinner nr. 2, men det garnet som kom seilende inn døra her (helt på egenhånd) er så tynt at det er det eneste som nytter.

Jeg fant en oppskrift (engelsk) på nettet som jeg syntes var lekker og tenkte at jeg kunne jo prøve.

Fanden stå i hele greia. Jeg skjønte jo ingen ting og alt ble bare tull. Nå er det ikke det at jeg er sta egentlig, men et sånt ekkelt lite strikkemønster skal da ikke få lov til å sitte der å le av meg! Så jeg rakk opp og begynte på nytt - og på nytt - og på nytt.
Hvem i huleste kunne vite at den siste av de 3 maskene som skulle strikkes rett også var den første masken av de som skulle strikkes sammen, mens på den motsatte siden ikke var sånn og der var det den siste masken av de som enda ikke var strikket som var den første masken - oh, never mind.

Det får bli som det vil. Luftige blir de ihvertfall.

Hvis det er noen som lurer på hvorfor strikkepinnene mine er litt ute av fasong så er det fordi Dear Husband satte seg på dem. Jeg sier ikke mer.

4 kommentarer:

sipusa sa...

Hehe...du....kjøp deg en 30-cm rundpinne....mye lettere...og ser jeg metallpinner??:-o oooooooo.....smerte....det går ikke an...her må noen komme med skikkelig utstyr til deg!!!!

men det ser nydelig ut da, jeg er imponert!!!

Frk.Badegakk sa...

*knise*
Jeg holder med deg om strikkehelvete på små pinner. Det er noe møkk. Mildt sagt.
Paien ble supergod den. Alt ble jo borte på veldig kort tid...=D

Beyla sa...

*humre* Ja forøvrig.. Det LAGES IKKE trepinner i størrelser mindre enn 2,5 tror jeg det er. de SIER det er fordi de lett kan knekke, jeg MENER det er fordi det er no seriøs mainnsjit. Fisjameien! Kjente skrekken kom krypende når jeg leste innlegget ditt, var så masse stygge ord.. "rekke opp".. "pinne 2mm"... *grøsse*

LivM sa...

Stakkars deg, eller var det kanskje stakkars gubben!!! Jeg vil anbefale deg å kjøpe bambuspinner. De er litt uvante til å begynne med, men etter hvert så klarer du ikke bruke noe annet! Du kan sikkert strikke sokkene på p nr 2,5.Lykke til med sokkestrikkingen, og ha en riktig fin helg!