mandag 10. mars 2008

Totalt ubrukelig

Kan ikke brukes til noe som helst, unntatt å få meg i godt humør. Og på en dag som denne så er det ikke så lite.

5 kommentarer:

Beyla sa...

Jeg lo meg skakk jeg nå - kan levende se for meg trynet til pusiliten - Å bli lempet ut er jo toppen av overtramp ;) Fyfasan.. Idag har jeg sendt avgårde *telle på klisne cookiefingre* 1-2-3-4-5 FEM pakker! 3 hemmeligvenn greier, 1 til mamma med cognac glass med bilde av båten deres og navnet på båten pent gravert inn.. garn til ei vennninne, og nå vil jeg ikke mer pakker på en stund :) Kenderlue måtte jeg jo bare ha!! Har bestemt at den nok egentlig skulle vært litt lengre, han er jo så stolt av hårpisken sin så i ei ekte kenderlue må det vel lages ekstra plass til den :) Du har forøvrig løst et mysterium - kunne ikke fatte hva slags folk som bare har eiii vinflaske når de først skal være avsted.. :D

sipusa sa...

Ja....den er brukelig som bare det, de der hyllehønene er kjempehumørbrukelige nemlig:-D

Beyla sa...

Nei du deeet.. hahahhahah... støpejern.. Gubben kommer til å si seg meget enig med deg når han våkner ;) Du må seee de fine pakkene jeg fikk idag!! jeg har tilmed fått en pakke jeg ikke har bloggen enda, med deeeeilige hjemmelagde såper, noen til gubben med mannelukt og noen til meg med jordbærlukt :D Lykkelykkelykkeliig! Rustning..tja,tjoda,i og for seg blir det vel nettopp det.. nesten sånn ringbrynje, bare over hodet og nakken! er planen. Aner ikke når jeg kan få tak i mere garn :)

hobbyvenn sa...

Så søt den "ubrukelige" var da. Husk at en latter forlenger livet, så da er den jo brukelig likevel da!

Berit sa...

Skal si du holder på med mye kjekt. Flotte ting du lager, er imponert!
Og så fin pusekatt du hadde, merkelig at katter og hunder legger seg alltid oppi strikk en holder på med... Har sett det hos flere bloggere, og min hund gjør det også.
Takker for titten og ønsker deg en fin påske!