søndag 13. april 2008

Av barnemunn

Sønnen min ringte i dag for å skravle litt. "Vet du" sier jeg "du er bare 6 år yngre enn hva Dear Husband og jeg var når vi traff hverandre"

Det ble helt stille en stund. Og så kommer det med meget anstrengt stemme: "Mamma, det er ikke lov å skremme barn på den måten"

Han blir 30 i november!

For et par år siden bodde vi i Geneve i Sveits. Sønnen skulle komme på besøk, men Ryan Air flyet han skulle ta, landet i Bergamo i Italia. Dear Husband fikk helt fnatt. Han fikk for seg at "Barnet" kom til å rote seg bort på veien og det endte med at vi tok toget ned og møtte ham. Vi hadde en utrolig hyggelig tur, men hellanfred, "barnet" er jo egentlig en voksen mann.

Og jeg husker at jeg selv sto og stampet med foten og sa, til min mor: "Jeg er 45 år, jeg legger meg når jeg vil!" Jeg tror jeg skjønner hva det hele dreier seg om. Man er aldri gammel nok til å ha voksne barn.

3 kommentarer:

Beyla sa...

HAHHAHAHAHAHHA nå lo jeg høyt, godt og lenge!! Har hatt en haug sånne der runder vi og - mamma som sto og kranglet med mamman sin om å låne bilen (!!) i en alder av 44(!!) hvorpå mor påpekte så tørt "Kanskje du skal lære deg å bruke bind før du skal lære deg å kjøre bil" (mamma hadde totalvraket sin bil 1år tidligere)og pekte på en flekk på mamma sitt skjørt. for et gjeng ;)

Jeg blir KJEKKAS med de vottene! Og når jeg skal til oslo så kan jeg ha dem på, og når ekle mennesker snakker til meg kan jeg bare si "Snakk til grisen, ditt svin!" og trøkke votten opp i fjeset på dem. Perfekt!! nytterverien er STOR!

LivM sa...

Tror du at jeg kjente meg igjen her! He-he! Min eldste datter er 39 år, men hun er fortsatt "jenta mi", og jeg glemmer at hun er så gammel, men så må det jo sies at jeg glemmer hvor gammel jeg er selv også! Hm!! Kos at du traff på en trønder da; verden er ikke stor!

sipusa sa...

hehe.....åja....sånn er det bare;-)