tirsdag 8. april 2008

Kontstrikk


Med hjelp av Lillefix som var snill nok til å legge ut et mønster på norsk i bloggen sin, forstod jeg endelig hvordan dette hang sammen. Det var jo mye enklere enn jeg trodde. Så nå er det bare å hive seg over Domino. Det ser utrolig mye mer pludrete ut, men jeg må jo få det til skal jeg få strikket den jakken.

Hm. Og bildet ble tatt med mitt gamle kamera med nye batterier foresten.
Er det noe jeg har lært oppigjennom årene, så er det at det vi jenter tror er "hint" er bare tull. Når vi står foran et butikkvindu og ojjer om at "Nei, så fin. En sånn ønsker jeg meg virkelig", så registreres det rett og slett ikke. Nei, et hint er at man sier at "En sånn vil jeg ha, og får jeg den ikke så blir livet ditt vanskelig og du byttes øyeblikkelig ut med en annen modell". Det er et hint.
Så får vi ser hva jeg får i burstagpresang om en liten stund.
MySpace Graphics
MySpace Graphics

Strikkepinner kjøper jeg til meg selv.

Her har vi hatt flere kuldegrader og snestorm de siste 3 dagene. Stakkars nyfødte lammene. De går rundt med små, blå frakker, men det kan ikke være mye morro.

Og nå vil jeg ha vår.

2 kommentarer:

LivM sa...

Gleder meg til å se jakken din ferdig!! Jeg var på strikkekafe sammen med Lillefix hvor hun viste frem kontestrikk, så bare jeg får ånden over meg en dag så skal det prøves. Nå må jeg får ferdig to-tre påbegynte prosjekter først! Enig med deg, nå vil jeg ha vår!!

Beyla sa...

de stakkars lammene skulle holdt seg i magene til mammaene sine en liten stund til tror jeg! Her oppe vet lammene bedre - de gidder ikke komme ut før i mai :) Åhh jeg skulle hatt e-post adressen din!! Har så mange artige hemmeligheter jeg bare DØØØØR etter å fortelle deg!! Kontestrikk ser avskrekkende vanskelig ut.. synes nå jeg.. *sukk*
Hva slags "hint" tror du hjelper på pappa da mon tro? Har ikke fungert hverken verbalt eller skriftlig.. Begynner å gi opp snart, jeg! Noe vi kanskje ikke trenger å fortelle mannen min er at imorra skal jeg på posten og hente de nye ibenholt strømpepinnene mine..? :D