lørdag 5. april 2008

Dødt kamera


Helt dødt. Dear Husband påstår det trenger nytt batteri, jeg påstår det døde av alderdomsvikt.
Han fikk nytt kamera og jeg arvet hans gamle. Har ikke det en smak av "Konebil" over seg? Eh?
((Så dette bilde har ikke jeg tatt, det er knabbet fra nettet, men det er jo skikkelig bra da. ))

Nå har jeg i lengre tid forhandlet angående fødselsdagpresang her. Jeg vil ha vanvittig dyre strikkepinner. Flere sett helst. Nå vil jeg ha nytt kamera også. Men jeg kan vel kjøpe presang til meg selv også, kan jeg ikke? Jeg er kvinne, jeg har kroppen full av hormoner, jeg kan bli vanskelig om jeg ikke får det som jeg vil. !!!

Det er helg. Dear Husband er hjemme og vi har hatt venner på besøk. Noe av det morsomste er å få samlet sammen sladderen. Og denne uken var den virkelig fabelaktig.

Hvis man går på puben (stedets eneste pub) og bestiller en spesiell, uvanlig drink blir man tatt med på et bakrom og kan bytte ektefeller! !!! For en kort stund, forstod jeg.
Personen som hadde greie på dette hadde ikke fått med seg hvilken drink det dreide seg om, men det var "helt sant".

At puben sliter som fy fordi ingen går dit (laaaang historie) og at det faktisk ikke er noen "bakrom" er vel ikke så farlig. En av de første dagene kommer jeg til å gå dit å spørre om en vin som ikke kommer i pappboks. DET er uvanlig det.

På den annen side, så vil jeg jo ikke bytte bort DH. Gudene vet hva jeg jeg kunne fått isteden for. Men blir vi ikke enige om nye batterier- nytt kamera - så kan mye skje.

4 kommentarer:

Beyla sa...

Bare fortell mannen din at dyre strikkepinner måtte min mann punge ut med - og til burdagen har jeg ønsket meg en hel GÅRD, ikke bare et kamera. Så eeegentlig slipper han billig unna. Dessuten har de gullegode kamera på Elkjøp nå til 7-800kr. Kan alltids kjøpe for deg og sende over om de er billigere her enn der? Dessuten må mannfolk forstå at gode strikkepinner er alfa&omega. Jeg hærest ikke bruke den ene posen min med alpakkagarn fordi jeg enda ikke har fått ibenholtstrømpepinnene mine i posten. jeg har nemlig prøvd meg m,ed det garnet+metallpinner og til slutt var jeg så sinna og frustert at gubben rømte fra stua. så de skal baaare prøve seg! og så skal de være glade for at vi har sunne hobbier ala strikking. Da blir jo ikke pubens fancydrinks så fristende,,, ;)

Berit sa...

La hormonene råde du så tenker jeg det blir både kamera og pinner og litt til. Det er noe som heter kvinnelist....
Ha en fin søndag.

sipusa sa...

hmmm...jeg tenker litt på "oi, jeg ble visst litt impulsiv på nett i går jeg, kjære"-metoden jeg....

Du kan jo gå på en butikk og sjekke u....hei!! Du kan faktisk å til en kamerabutikk og spørre dem: og så finner de ut hva det er, og du kan gå tilbake og si du må ha nytt kamera:-D

Lur????
hehe;-D

Nei...er glad jeg har en gubb som kjøper såpass til sin egen hobby at han ikke kan si noe som helst på mitt jeg;-)

Lykke til uansett!!

karna sa...

Artig bilde, måtte studere det nærmere. OG anskaff deg pinnene ,-)

ps! vi har geiter som gjør slik som sauene du har besøk av.