tirsdag 1. april 2008


Så fant jeg et mønster på Drops.

Jeg tror jeg må ha den jeg. Jeg har t.o.m. bestilt garn! Men jeg får helt krøll på hjernen når jeg leser oppskriften. Jeg har slitt i flere dager med å prøve å forstå hvordan man strikker Entrelac og Domino, men hittil har jeg ikke fått annet enn hodepine. Det kan da ikke være så umulig?

Kan det?

8 kommentarer:

Lillefix sa...

Nei,da, det er ikke sååååå umulig. Nå har jeg lagt ut to mønstre på bloggen min, og hvis du vil prøve deg, så anbefaler jeg å begynne med skjerfet. Når man starter med kontstrikk blir ofte overgangene mellom rutene litt ujevne i starten, så jeg anbefaler også å begynne med et litt "pusete" garn. Da synes ikke ujevnhetene så godt. Jeg strikker nå på det samme skjerfet i to farger faerytale fra DSA. Hvis du prøver deg på ett av mine mønstre, og står fast, så hyl ut. Jeg kan prøve å hjelpe deg etter beste evne :-)

Beyla sa...

Åhdumilde.. du er ikke redd for en utfordring, huh!? FIkk helkt angst av oppskriften, jeg. Skal ikke prøve meg på hverken det ene eller det andre, fyttirakkernsin. Og så har jeg en tilståelse.. Vet du hva som er finnmarksversjonen av skotsk regn? Sidelengs, vannrett, loddrett, ovenfra og ned og nedenfra og opp regn/sne/hagl i søt kombinasjon med isekald nordavind. Jeg trenger å handle. Idag blir det BIL til butikken. Selv om det bare er 2 kilometer. JEG STREIKER!!

Stjerneglimt sa...

Hei, trivelig med besøk!
Næh, pleddet orker du, ja =0) pinner nr 6, så man trenger ikke mange rutene! Men du lager jo så mye annet fint!
Synes sauene var fine jeg, -men det er vel helt til de har spist opp blomstene, tji hi! - kanskje jeg skal strikke en sau på pleddet... hm..

Beyla sa...

fnihihihi... Beware of the werereindeer! Genialt!! Alle og enhver kan trenge en kommentar om småsei og nypoteter.. Namminammmm!! Gubben lager verdens deiligste seibiff, når det kommer på bordet, da er det SOMMER!!! Veldig greit å ha kokkeutdannet mannfolk.. Han har ikke tid å lage mat ofte, men når han først gjør det.. mmmmm!!! Hamsun, den forrige hunden vår, var jo fuglehund. Hans versjon var å fange flyvefisk! Når jeg fisket med fiskestang hendte det jo ofte at jeg måtte liksom hive fisken opp på land fordi kroken holdt på å løsne. Fisken fløy av sted, bikkja løp og henta. genial løsning! Men så en dag syntes jeg at det var nå jævlig MYE fisk som lå på svaberget bak meg.. den ene var tilmed ferdig bløgga! Jepp, bikkja hade like greit vært og hentet fiskene fysioterapauten hadde fiska litt lengre borte på bjerget ;)

sipusa sa...

Oi....vet du, jeg turte ikke prøve meg på den der jeg...nettopp fordi jeg trodde jeg ville bli sprø. Men det er jo sånn at bare du kommer deg inn i "systemet" så går det liksom mye greiere...så masse lykke til!!

Den er jo bare lekker da, og fiiint garn har du kjøpt også!!

Og ja: jeg er fremdeles veldig fornøyd med knit-picksen min!

Sylvia sa...

Heisann, og takk for den koselige kommentaren du la igjen i bloggen min. Selvfølgelig måtte jeg ta meg en tur helt til Scotland, for å se hvordan du hadde de her. Og nå har jeg lest og kost meg i bloggen din. Tar med meg linken din, slik at jeg kandra hit oftere. var ikke det lurt?
Ønsker deg en god helg også.

LivM sa...

Denne jakken kommer til å bli lekker. Du må bare hive deg uti og prøve. Lykke til og ha en fin helg. Flotte sokker du har strikket også!

Berit sa...

Slike mønstre holder jeg meg langt unna...
De andre tingene du hadde strikkeet var flotte og en trenger slett ikke følge oppskriften når det blir så kjemperesultat!

Å få sauer inn i hagen og lukke gjerdet, deretter selge de til eigeren, det likte jeg. Den har jeg aldri hørt før.

Og regn på kryss og tvers, kan trøste deg med det at vi har hatt vr dose her også. Men nå er det lovet flott til neste uke, og det skal bli herlig visst det tørker opp litt. Føler vi går på myr og usikker grunn...

Ønsker deg en fin helg, Ruth!!