mandag 26. mai 2008

Award fra Berit


Denne fikk jeg i kveld fra Berit T.
Berit tar praktfulle fotografier og maler de nydeligste malerier. Hun innreder hus og har t.o.m. tid til å skrive blogg om det. Så når hun sier jeg er kreativ tar jeg det som et stort kompliment.

Mange tusen takk, Berit.

3 kommentarer:

Tonje sa...

Hei. Nå har jeg sittet her og kost meg med bloggen din leeenge... Ble jo litt spent når jeg så at det var flere nordmenn her i Skottland!
Så mye fint du strikker!

Tanja sa...

Hei, og takk for koselig hilsen i bloggen min:) Jeg måtte selvfølgelig se hvem du var med det samme... Nå er det jeg som har kost meg i din blogg, og her var det mange fine bilder og artig lesning:) Masse flott du strikker! Jeg kommer garantert tilbake:)
Ha en fortsatt fin dag:)

Sonja sa...

Hei,nå har jeg ledd høyt og lenge. Dette er den artigste blogen jeg har vært inne på.Så fantastisk du skriver.Du fortjener alle utmerkelser for det.Det minner meg om når jeg er i nordnorge på ferie. Da ler jeg også de 2 første dagene.Kommer opprinnelig derfra,men har bodd i sør i 29 år.Det er noe med den humoren en er vokst opp med.Du traff meg helt med din måte å skrive på.Mye fint lager du også.Ha en fin sommer.