lørdag 24. mai 2008

Kjærlighet på pinne


Jeg bestilte en Kjærlighet på pinne fra Get Knitted
og se hva de sendte sammen med gotteriet!


Fire nøster med lekkert Twilleys of Stamford garn. Og nr. 9 Harmony pinner - sånn at jeg kan begynne på Faerytale alpakka tunikaen-kjolen. Var ikke det snilt? Penn fikk jeg også.


(Det som morer meg mest er at Dear Husband faktisk later som om han tror på alle disse ville forklaringene mine på hvorfor det til en stadighet dukker opp garn. Er ikke det ekte kjærlighet, så vet ikke jeg?)

Jeg har virkelig forelsket meg i Twilleys garnet. Det er utrolig mykt og fargene er nydelige. Og i forhold til mye annet garn her, forholdsvis rimelig.
Jeg vet ikke riktig hva jeg kan lage av fire nøster. Mulig at jeg må ha en Kjærlighet på pinne til.

Været har vært OK de siste dagene. Overskyet og vind, men frosten ga seg da omsider. Etter at halve hagen min ble ødelagt. Og det frosten ikke tok -prøvde sauene seg på. Men de kan jeg spise til høsten! MWHHAHHAHAH. (Beklager - min mørkere side tok over der et sekund)

3 kommentarer:

sipusa sa...

Hehe....ja de har litt dyrt godis på get knitted (jeg fikk forresten et sett harmony woods i tillegg!!) men namsinams som det smaker!! Må nesten se om jeg kan få bestilt en til liten sak om ikke så alt for lenge....så får vi se hva jeg får i tillegg!! *ivrig*

Berit sa...

Hei på deg, skal bli spennende å se hva du får ut av dette!!

Har noe til deg, kom inn og hent det!
Klem fra meg.

Muffin sa...

Stakkars små sauene da... Jeg stiller meg som vanlig på dyrenes side, håper de overlever.

Du burde heller gå ut og gi dem hver sin peon, eller kanskje en smakfull fuchsia som takk for alt det fine strikkegarnet!

Ønsker dere alle to- og firbente en herlig uke!