mandag 12. mai 2008

Award

Se hva jeg har fått av Muffin.

Jeg blir virkelig rørt av sånt, jeg. Og når en dame som Muffin, som virkelig er så talentfull og dyktig som det hun er, syns at bloggen min er verd en Award - da blir jeg både rørt og stolt. (Når sant skal sies, så blir jeg litt imponert over meg selv MySpace Graphics
MySpace Graphics

Så - tusen takk! Dette setter jeg virkelig pris på-

Denne må gies videre selvsagt. Det er fryktelig vanskelig å velge, det er så utrolig mange dyktige, morsomme og interesante bloggere rundt omkring, men jeg skal velge meg 4 stykker

Beyla må få en. Hun spruter alltid av liv og kreativitet, hun har gitt meg mange hyggelige stunder med bloggen sin.

Sylvez er også en kreativ dame med livsglede. Og hun liker Marimekko. Det gjør jeg også. Men hun maler motivene fra stoffet og lager de flotteste malerier.

Lillefix har tatt opp gamle håndarbeidsformer og lager helt utrolige vakre ting. Hun har også tatt seg møyen med å lage mønster, sånn at andre også kan få glede av det. Vel verdt en award, syns jeg.

Liv Bloggen hennes er så koselig. Og hun har et utrolig glimt i øyet. Og hun strikker de nydeligste ting.

2 kommentarer:

Sylvia sa...

Heisann Ruth! tusen takk for awarden! Tenk at du tenkte på meg blandt de 4. Det var hyggelig gjort!
Nå skal jeg i seng. Vi snakkes!!

Beyla sa...

Du er så søt!!!! :D Tusen takk!! Vel, da er det offisielt: Huset er solgt og vi flytter inn på gården 1 juni :D så neste år får du Raudhammarens garn i høstgave! Må ha 400 kilo å sende til spinnseriet før jeg får dem til å spinne opp et eget garnmerke til meg nemligen, så det blir vårulla+høstulla :D er hos naboen nå og trøster meg på morrakaffe ;) Må avsted i full fart nåp, makan til stress, jeg er misunnelig p brunfarven din!!!