mandag 12. mai 2008

Overaskelse


Gjett om jeg ble. Overasket altså, da jeg fikk kamera i presang.

MySpace Graphics
MySpace Graphics

Så nå har jeg tatt det siste bildet med det gamle. Dette er jo SÅ mye flottere. Egentlig så er det litt skummelt syns jeg. Det har noe som heter "Smile mode". Jeg kan sette fra meg kameraet på bordet og gå fra det. Det skanner rommet for smil og tar bilder, helt av seg selv. Hvis ikke det er noe av det sprøeste - så vet ikke jeg. Jeg tror det sitter en liten mann inni der og ordner opp. En veldig liten mann, selvfølgelig. Veldig, veldig liten mann.

Jeg har ikke foretatt meg noe som helst fornuftig disse siste dagene. Jeg har bare sittet i hagen og fått D-vitamin lageret mitt påfylt. D-vitaminer er viktige og man må sitte veldig stille sånn at man får lastet ned flest mulig. Man kan jo ikke forlange at de skal løpe rundt og lete etter en.

Vi hadde nydelig vær hele forige uke, og det skal bli like fint denne uken her. Men på lørdag, da jeg inviterte til hageselskap, ja da tordnet, lynte og pøsregnet det. Sånt er urettferdig.


Så langt har jeg kommet på jakken. Forstykkene og armene igjen. Jeg kuttet ut den sjalskraven. Den er liksom ikke helt min stil (akkurat som om jeg har noen stil), så forhåpentligvis så blir det V-utringning av det.

6 kommentarer:

mona sa...

Jeg koser meg virkelig her inne, bloggen din er herlig! Lett mix av det meste, veldig kjekt både å se bilder og å lese.

Gratulerer med nytt kamera! Det var litt skummelt med den smilejaktfunksjonen, ja! Men kanskje det hadde vært tingen her i huset, vi er en særs lite fotogen familie. Hadde vært fint med noen bilde uten stive, påklistra smil.(Egentlig er jeg bare på jakt etter gode unnskyldninger for å kjøpe nytt kamera til bloggfotografering da, men det vet ikke resten av familien, hihi!)

Ha en fin uke!

rigmor sa...

Grattis med nytt kamera.
Du har en herlig selvironi, skulle tro du var nordlending du også....

Ha en strålende fin dag.

jogusi sa...

Gratulerer med nytt kamera. Mye fint å se i bloggen din. Ha ei fin uke.

LivM sa...

Tusen takk for hyggelig overraskelse. Det kameraet ditt hadde jeg ikke stolt helt på, bare pass deg! Jakken din blir flott, men jammen er det ergerlig å måtte rekke opp. Ha en fortsatt fin uke!

sipusa sa...

Jakka ser nydelig ut! Og angående sjalskrave er jeg elt enig....bare navnet "sjalskrage" irriterer meg så ja, jeg er litt sær;-)

Og så må jeg jo bare gratulere så masse med nytt kamera!!:-D

Rita sa...

heisann og takk for besøket i bloggen min :D
Har lest og kost meg her inne hos deg.(likte historien om hanefar)
Gratulerer med nytt kamera.Kanskje der er en skyte-hanefar-kl-tre-om-natten knapp på den også.*smile*
Ha en fin dag videre!