onsdag 23. juli 2008

Bypus

I dag ble Pusifer bypus og innepus. Hun ble avlevert til sønnen min som bor i Glasgow og som skal være pusepasser mens vi er i Irland.

Hun har vært bypus og innepus mens jeg var i Norge også. Hun bodde sammen med Dear Husband i Aberdeen og i den uken hun har vært hjemme har hun jaktet på mus med en nesten gammeltestamentarisk lidenskap.

Stakkars pusen. Jeg lurer av og til på om hun angrer på at hun flyttet inn til oss, men jeg regner med at hun hadde flyttet inn til noen andre om det virkelig var sånn.

En venninne ble med meg og siden det var så fint vær dro vi opp til West End og spiste blåskjell. West End er en sånn koselig del av Glasgow. Masse gøyale butikker og mange gamle, kronglete gater med restauranter og barer og uteservering. Og tenk! - så var det salg. Shocked Jeg fant et par lekre skinnsandaler som var satt ned fra 400 kr. til 100 kr. og da man jo bare kjøpe dem, selv om det står sko oppad vegger og nedad stolper hjemme. Det skjønner vel alle? Jeg kjøpte to skjørt også, selv om det må være flere år siden jeg faktisk hadde på meg et, men jeg kan jo plutselig få lyst igjen. Man vet aldri. En skikkelig lekker jakke fant jeg også. Og den har jeg faktisk bruk for, så jeg syns jeg har vært flink.
Mens jeg og søsteren min raidet garnbutikker hjemme kom jeg over dette. Linie 194 Solo heter det og er altså et nøste med et tynt, strikket bånd. Jeg pludret fært før jeg skjønte hvordan det hang sammen, men så gikk det radig.
Jeg har problemer med å bruke skjerf, halsen min har klaustrofobi, men dette kan jeg bruke. Så det orange er til den brune jakken (kåpen) og det blå skal være til den neste jeg strikker.

2 kommentarer:

Tanja sa...

Da har jeg kost meg her i bloggen din en stund med mange fine bilder og artig lesing:) Ønsker deg en riktig fin ferie:)

Sylvia sa...

Hei! Og velkommen tilbake her en liten tur!!!!
SOLO er bare så deilig "garn", det er jo merino, og superblødt. Jeg strikket det skjerfet til meg selv for etpar år siden, men måtte visst lære bort teknikken til garnbutikken, siden det bare var jeg som skjønte "poenget", hi hi....
Pusen vår jakter på mus døgnet rundt, og hun SPISER de stakkars kreka også...... I dag fikk hun dobbel dose mat!!!
Fortsatt fin sommer til deg.