lørdag 9. august 2008

Awards

Da jeg begynte å skrive blogg for ikke så altfor lenge siden tenkte jeg at søsteren min og kanskje et par venner kom til å lese det jeg skrev. Aldri i min villeste fantasi (og den kan være ganske vill av og til) hadde jeg trodd at jeg kom til å treffe så mange interesante, morsomme og dyktige jenter. Det var faktisk en helt ny verden som åpnet seg for meg.

Og når jeg på toppen av det hele får slike Awarder fordi andre liker bloggen min, vel, da blir jeg veldig glad.

Denne har jeg fått av Stjerneglimt. Hun har de nydeligste bilder i bloggen sin og hun skriver morsomt.
Jeg kan bare si Tusen takk.

Den gis til kvinner som forgyller våre dager, gir deg ny kunnskap og som lever sine liv til fulle, med generøsitet og glede. Reglene for videresending er som følger: gis til så mange du vil, og link til www.tammyvitale.comJeg har fått en til, jeg! Denne har jeg fått av Sonja. Sonja samler på gamle ting og jeg får rett som det er en sånn; "Å ja, den husker jeg-opplevelse" når jeg tar en tur innom bloggen hennes. Koselig er den, rett og slett.Reglene for å motta denne er som følger.
1.The winner can put the logo on his/her blog.
2.Link to the person you recived your award from.
3.Nominate at least 7 other blogs.
4.Leave a message on the blogs of the people you have nominated.

Så skal jeg sende disse videre da. Og det er ikke enkelt det. Det er så mange som fortjener en sånn oppmerksomhet. Men må jeg så må jeg. Jeg gir bort begge to samtidig.

Marit
Frk. Badegakk.
Sylvia
Farmors
Randi K
Sipusa
Muffin

Jeg blir inspirert og imponert av alle disse bloggene. Det blir jeg av mange andre blogger også, så jeg syns ærlig talt alle fortjener en slik award. Så jeg sier TAKK til alle dere som tar dere tid til å skrive og er villige til å dele sorger og gleder med oss andre.

6 kommentarer:

Farmors sa...

Hei !
Tuuusen takk for Awarden, veldig hyggelig !
Den lyngen var et syn !
Pleier å være så flott lyngblomstring på hytta på Hvaler, men i år er alt helt brunt. Lurer på om den kommer seg til neste år ?

randi K design sa...

Tusen takk for oppmerksomheten! Det var en god oppmuntring idag, - jeg har vaert syk og i totalt sengeleie i en uke naa.. Er ikke noen god pasient, vil helst opp og "gjoere noe"... Ha en forsatt fin sommer!

Sylvia sa...

Hellloooo!!!! Og tusen takk for koselig award!!! Nei, det var hyggelig, altså!
Så godt du fikk ordnet den kjolen. Kan du ikke bare ha en topp under der utringningen er da? Eller gå slik, uten noe under....da får du iallefall masse oppmerksomhet, he he.....

Send meg en mail, så sender jeg deg oppskriften. men ikke strikk så fort, for da tar du meg igjen....jeg er nemlig så treig om dagen...iallefall til å få strikket. Bake, derimot.....
klem

Felisi sa...

Gratulerer med awardene, du fortjener dem begge to!
Strikketøymappen din er underveis i posten, håper det ikke tar for lang tid. Porto ble 36,-

Muffin sa...

Å tusen takk, nå ble jeg så glad!
Dette oppmuntrer veldig, kanskje jeg manner meg opp til å blogge litt i kveld...

marit sa...

Tusen takk- så koselig:-)
Er endelig hjemme igjen etter nok en ferie...to uker hos slekta- vi er ganske susete i hodet både ungene og jeg. Begynte med å gå gjennom e-posten...og så har jeg kikka på bloggen din, nydelig lyng, og en morsom katt-hehe-ha en flott helg!