fredag 8. august 2008

Invasjon

Jeg blir invadert av stankelbein. Jeg skjønner godt at de vil inn i hus, det striregner ute, men de kan vel spre seg litt? Alle trenger da vel ikke å komme inn hit hos meg? Jeg syns ikke de er skumle eller ekle eller noe som helst, men de henger liksom i luften på en måte jeg syns er helt naturstridig. Jeg sitter og venter på at de skal falle ned eller noe.

Jeg ble ferdig med genseren i kveld. Jeg syns de rosa stripene ble helt corny, men på den annen side - jeg liker corny. Corny er helt greit det.

Jeg strikket på pinner nummer 7 og 5,5 og den er myk og luftig. Jeg tror jeg kommer til å like denne.

Husker noen Faerytale-kjolen jeg strikket for en stund siden? Vel, den ligger til opprekking. Jeg prøvde den på igjen og så meg i speilet samtidig. Jeg skyr vanligvis speil som pesten, men jeg tenkte jeg skulle se hvor fin jeg ble i den. Jommen sa jeg smør. (Når sant skal sies så sa jeg slett ikke SMØR, men noe langt styggere.) Jeg så akkurat ut som en potetsekk som var snurpet sammen i hjørnene. Hadde det ikke vært så fælt skulle jeg ha ledd.
Så det er ingen bønn. Den må gjøres om. Men kanskje jeg kan strikke den litt kortere og videre nederst og litt trangere øverst og lage ermene litt kortere? For jeg liker jo den kjolen så veldig.

Dette er meg iført et vikingeskip. Eller ihvertfall begynnelsen på et.
Kanskje jeg burde strikke et sånt? Det har da ihvertfall elegante linjer.


Uansett, jeg kjøpte meg nye sko mens jeg var i Irland. MBT sko. Jeg har jo hørt mye om dem og lurt litt på det en stund. Jeg har virkelig problemer med å gå og tenkte at jeg måtte jo finne ut om det "alle" sa om disse skoene var sant. Og faktisk - det virket! Rygg og ledd ble mye bedre og jeg gikk i timesvis uten problemer. Fantastiskt.

Dear Husband ble så imponert at han måtte kjøpe seg et par han også. Han ble faktisk så fyr og flamme at han gikk hen og meldte seg på en "Sponsored Walk" til inntekt for Diabetesforeningen. (Man får folk til å sponse en sum for hver km man går. ) Og han har større problemer med å gå enn meg. Jeg er helt imponert jeg.

Jeg kjøpte meg en veske også. Jeg ble så lykkelig over å finne butikker som solgte strikke- og toveting at jeg bare måtte. Det var et par steder som solgte virkelige praktfulle strikkede klær også . Men jeg fant ikke noen butikker som solgte garn!! Men man kan jo ikke få alt heller?

4 kommentarer:

Sylvia sa...

Hei. På tur er alltid gøy!!
Fint bilde av deg bak "skipet".
Så synd du måtte rekke opp kjolen, men jeg kjenner meg igjen. man strikker og strikker og gleder seg, og når det er ferdig ser man ut som en som har tatt på seg noe man fant i en skuff!!
jeg strikker på ponsjo nr2, nå i Faerytale, og skulle du gi opp atter en ny kjole, men vil bruke garnet til noe, så si ifra, så sender jeg deg oppskriften på den.......
Har fremdeles ferie, men koser meg bare hjemme. mannen snekrer og monterer på kjøkkenet (vi har vært på IKEA)så han har ikke så mye ferie slik som meg, hi hi....
God helg og klem til deg!!

Stjerneglimt sa...

Ser ut som du har hatt en flott ferietur! Hmm.. de skoene har også jeg lurt på... kan du virkelig overbevise meg? he he... jeg går ganske mye tur, men innbiller meg at jeg vil falle bakover i disse... Award til deg i bloggen min, god helg!

Anonym sa...

Jag har en nervskada i nacken och är också steloperad så haft jätte svårt att kunna gå överhuvudtaget utan värk efteråt.
Men MBT-skon är otroligt skön och för mig en räddning då jag provat ett flertal inlägg och skor men dessa MBT-skor är helt outstanding!
Grattis till ett bra köp hoppas du kommer gilla dem!
Mvh! http://www.ammie035.st

Ammie sa...

Jag har en nervskada i nacken och är också steloperad så haft jätte svårt att kunna gå överhuvudtaget utan värk efteråt.
Men MBT-skon är otroligt skön och för mig en räddning då jag provat ett flertal inlägg och skor men dessa MBT-skor är helt outstanding!
Grattis till ett bra köp hoppas du kommer gilla dem!
Mvh! http://www.ammie035.st