fredag 5. september 2008

Blokket

Jeg fikk det til på en måte. Måtte brette det i to og så foreta en god del gymnastikk i gjestesengen.
Av en eller merkelig grunn er dobbeltsenger her det vi i Norge kaller bred enkeltseng (eller enkeltseng med besøksrett). Man må opp i Super King Size for å få en vanlig dobbeltseng. Så det var ikke mye plass til å få brettet dette ut. For det er virkelig digert.

Postdamen lurte fært på hva det var jeg holdt på med og sa ikke stort da jeg forklarte at jeg pyntet garasjen. jaja.

4 kommentarer:

Rigmor sa...

Oi, det er virkelig svært, men vakkert.Anbefaler sjal/skjerf blokkesett(de selger på Projo produkter), hvis du skulle finne på å strikke flere sjal. Ps.Har brukt å blokke sjalet på gulvet, festet i matter o.l , fordi 180 cm seng duger ikke alltid. Ha ei strålende helg.

Beyla sa...

enormt, og enormt herlig!! Så utrolig vakkert!! Var først når jeg leste det ang postdamen at jeg faktisk skjønte det var harasjeporten bakom, og da forsto jeg jo også dimensjonene på deiligheten! Rummel og jeg har vært og gått i 3 timer nå, vi følger ditt gode råd med å prøve å sikre at ikke skuldrene henger seg helt opp igjen.. Idag skal jeg støvsuge, vaske opp, og skrive lister i forhold til hvorfor vi bør kjøpe gården på stranda :) kanskje gubben kan lures til å bli enig? Imorgen får vi besøk av Paul sin niese, hun har blitt syk og må definitivt reddes fra internatskolen hun går på til hun er blitt bedre...

sipusa sa...

Ååååå.....du vet du jeg blir snart nødt til å kjøpe oppskrift på det sjalet jeg, det er bare så utrolig nydelig at jeg blir helt svett inni...øh...eller noe sånn...hehe;-)

Muffin sa...

Trodde ved første øyekast at en engel hadde landet på garasjeveggen din. I dag har jeg blåst støvet av en strikkeufo, så får vi se hva det blir til. Ha en fortsatt god helg!