fredag 3. oktober 2008

Rosa sokker?

Impulskjøp på e-bay. (Finns det noen andre måter egentlig?) Mere 4ply. Hele 500 gr. 50 Nkr. Jeg kan da vel ha knallrosa sokker, kan jeg ikke? Det er da ihvertfall ikke beige. Jeg ser det er flere som liker beige - og ikke er det noe galt med det. Det er bare det at jeg har ikke så mye farger selv - på en måte. Jeg tror det heter "gammel og grå" og da er ikke beige det beste.

Nåvel - jeg tok et bilde av kommoden min med det samme. Er den ikke stilig? Dear Husband kjøpte den til meg da vi var i Galveston, Texas, i november i fjor. Jeg liker Galveston, men det er vel ikke mye igjen av den etter stormene. Det er litt vemodig det. Det er en bitteliten by egentlig. Med lang, lang strand og gammeldagse trehus. Det var til og med en trikk der.

Kommode. Det er et av ordene jeg virkelig har dummet meg ut med her. Jeg oversatte det enkelt og greit til "commode", men var ikke klar over at det egentlig er et gammelt ord for potte. Sånn potte man har under sengen, dere vet. "I keep my rings in my little commode" !!
Jeg har blitt vant til at folk ser rart på meg og legger ikke så mye i det lengre. Jeg smiler bare så søtt jeg kan og sier "I am Norwegian" og folk ser ut til å godta at det er er forklaring god nok på all merkelig oppførsel. Selv om venner kaller meg "Scandihooligan" og mener at beserkergangen ligger like under huden.

Det er -1,4 grader ute. Kaldt! Jeg var ute i ettermiddag og plukket det jeg kunne av det som blomstret i hagen. Det er ikke mye, men jeg fikk inn de aller siste rosene.

Jeg ønsker alle en god helg.

11 kommentarer:

Trude sa...

Rosa strømper blir nok bra! :)
Jeg er heller ikke så overbegeistret for beige, eller hvitt for den saks skyld...
Det være FARGER!

Ha en finfin helg!

Sylvia sa...

Beige og grått er verdens kjedeligste farger, spør du meg. Holder meg laaaangt unna de, og trykker rødt, orange, grønt og lilla til brystet, mens jeg kaster vekk blått....ikkeno for meg!

Da jeg bodde i USA, skulle jeg kjøpe garn til å strikke meg genser. Det var i begynnelsen, og engelsken satt ikke helt i glosene, men jeg tenkte på Engelsk hele tiden, og forklarte en dame i kassen at : I`m gonna knit a genser. Og alt ble sagt med amerikansk aksent. Hun forstod ikke et kvekk, hi hi....
Her hamstres det garn ser jeg......på jobben i dag måtte jeg la vær å kjøpe med meg bunken med garn jeg hadde lagt til side....kjøpte smykker istedet, kremt!!
Fortsatt god helg!!

marit sa...

Rosa sokker blir flott! Kommoden din var forresten kjempesøt! Mannen er i Houston nå, og han hadde vært sørover mot Galveston-området, oppryddinga var fortsatt ikke begynt skikkelig, og de savna minst 300, men fikk ikke lov til å lete enda.Men får vi høre noe om det her på berget? Neida, alt blir dyssa ned. Han har heldigvis ikke noe å gjøre nedi der.

Her ligger snøen langt nedi fjella...siste uka har det vært høst, og nå ser det ut som om vinteren er på vei:-)
Ha en fin søndag!

Mormor sa...

Rosa sokker blir sikkert kjempeflott det også. Skal det være like kunstferdig strikket som de beige spiller egentlig ikke farven noen rolle.
Kommoden din var skikkelig fin, og ikke minst historien som fulgte med. Ha en fortsatt fin søndag

Tonje sa...

Rosa sokker blir nok knæsj! Gleder meg til å se resultatet! Skjønner ikke hvordan du får tid til å strikke så mye fint...

roterommet sa...

Så hyggelig blogg du har.

pusledilla sa...

Hei!!!
Snubla over deg på nett, helt tilfeldig. Var egentlig på jakt etter å finne en metode å fjerne lukt i et nytt gulvteppe. Og da jeg skrev inn "nytt gulvteppe" poppa jaggu du opp. Jeg begynte å lese, og dermed var det gjort. Hele søndagen gikk med. Og som jeg koste meg. Har strikkedilla sjøl og, men er langt ifra så avansert som deg. Også er jeg halvt nordlending, halvt trønder, født i Sulis, og bor i Rogaland. Bare en litt lang padle- og fottur ifra deg. Bloggen din er kjempefin, og du har inspirert meg til å prøve å lage min egen. Jeg er desverre ikke noe serlig flink på dataen, så dette kommer til å ta tid. Men pytt pytt. Også fant jeg Randi K. design gjennom deg, og nå har eg bestillt "Helene" mønster. Det ble liksom håndarbeid med en dypere mening.
Også til det som gjorde at eg fant deg, ditt nye Klimt-teppe. Bærre lekkert!!!
Gleder meg til å lese mer!!!
Ha en fin uke, håper dere får mye fint vær, for vi får det samme været som dere har hatt der borte, bare resirkulert og i reprise dagen etter ;-P

sipusa sa...

Å! Jeg vil besøke deg:-D
for jeg vil også gå rundt og si "I am Norwegian" når jeg gjør noe rart.....eller i hvert fall en gang pr dag da, ellers blir vel folk gærne av meg for jeg gjør stort sett rare ting en god del visst (synes selv det meste av det er helt normalt da *lol*)

og ja, du må ha knallrosa sokker:-D det er jo til og med den nye feministfargen, hehe, rosastrømpe, det er meg;-) og da mener jeg ikke sånne mannehaterfeminister, men sånne "klart jeg har lov å snakke så masse jeg vil og uttale meg skråsikkert, jeg er kvinne!" Nemlig;-D

Muffin sa...

Klart du kan ha rosa sokker, skulle bare mangle. Scandihooligans har forresten alltid det. Og stakkars rosene, godt du tok dem inn. Gleder meg over å se at du har den samme gammeldagse rosebusken som de vi har her. Skikkelig fine er de, til tross for millioner av torner.

Sonja sa...

Jeg ser ingen grunn til at du ikke kan ha rosa sokker.Jeg har knall rosa "finjakke" og alle sier at jeg er veldig fin i den. Det mønsteret du har på de beige var utrolig flott. Det er mye arbeide å legge i et par sokker.Beundringsverdig.

Du spurte hvordan jeg lager kaniner av vaskekluter. Jo,du bretter en vaskeklut i to så det blir som en trekant. Så ruller du den sammen, knytter en hyssing rundt halsen (på kaninen)og en hyssing rundt ørene. Ta en halv Q-tips til nese og så mange det er plass til i magen.Lim på øyer og to runde trebiter til føtter. Enkelt.

Sonja sa...

Bra at jeg fikk advart deg i tide. Sov godt da.