lørdag 8. november 2008

Usj og æsj

Nå er jeg så lei den jakken at jeg kunne skrike. Jeg fatter ikke hvorfor jeg absolutt strikke den? Jeg har begynt på den flere ganger med forskjellig garn og ender alltid opp med å frogge
(rekt opp, rukket opp??). Det burde da være nok av flotte jakker jeg kan strikke.

Men bare fordi at faren min var sta trønder og ga meg gener og fordi jeg ble født i mai og ble tyr, så MÅ jeg strikke denne. Kun fordi jeg ikke får den til og nekter å gi meg. Det henger ikke på greip. Og det er ikke min skyld engang. Jeg er et offer for omstendighetene.

Og skal man være brutalt ærlig så tar vegg til vegg flettemønster seg best ut på de sylslanke, eller i hvert fall de slanke og jeg hører ikke til noen av de kategoriene. Vel, jeg er ganske slank ytterst på endene faktisk. Det er bare midten som - vel, nok om det.

Så nå har jeg sittet og dillet på Ravelry. Det hjelper alltid på humøret. Og det er ikke bare meg som strikker meg helt bort. Hva syns dere om denne for eksempel? Gir garantert en festlig avslutning på kvelden. Brannbil og full utrykning.


Eller denne praktiske vesten?

Man trenger i hvertfall ikke være sylslank for å bruke den. Kanskje den kan være et fremtidig prosjekt? Jeg kunne jo bli Skjoldmøy når jeg blir stor kremt, større.

10 kommentarer:

sipusa sa...

Men svært pen bloggen din er blitt da;-)

lykke til med usjeprosjektet!

Sylvia sa...

Jeg er sånn med kaker som du er med strikketøy! Prøver og prøver igjen, for den må da være god? (spessiellt sirupskake, den er bare vond og tørr.....)
De skjolda, eller la meg si grytelappene i stort format var da ikke videre vakkert å bekle seg i!!?
I dag er det nesten for mildt for min Islender, så jeg må finne frem en tynn jakke istedet. Det er mye som skjer i byen i dag, så jeg tar med meg ungene ut, og strikker heller resten av kvelden....
Ha en fin lørdagskveld!!

pernille sa...

kjempe flott blogg du hadde. jeg klarer ikke engang å strikke en jakke i det hele tatt =)
ha en fin helg
hilsen pernille

Tonje sa...

Ja, men er det ikke greit med et sånnt evighetsprosjekt da...?? Da slipper du jo å lure på hva du skal strikke neste gang... ;)

En ting jeg har tenkt litt på... det er ikke så ofte jeg tenker, men denne tanken poppet plutselig opp i hodet mitt forleden dag... ikke det at det har noen betydning... men strikker du på norsk eller britisk måte??

Sonja sa...

Nå måtte jeg bare le igjen. Du som denne Ruth jenta kan ta ordet i sin makt. Stå på ikke gi deg. Jakken blir nok ferdig en gang om ikke så lenge tenker jeg. Så kan du jo glede deg til du kan begynne på skjoldmøya sine kreasjoner.

Det var en interessang opplysning om han med alopesia. Det er lite eller nærmere ingen opplysninger å finne om den tilstanden. Ekspertene sier at en ikke må regne med at det noen gang vil begynne å gro igjen ved totalt håravfall. Men jeg har lest et sted at hvis det gjør det vil det komme tilbake i sin opprinnelige farve.
Nå har det gått nesten 4 år siden jeg ble totalt "flint" på hele meg.
Men denne sommeren fikk jeg tilbake øyevipper og bryn. Hurra for det, det hadde jeg ønsket meg. På hodet er det ikke så nøye, det ser bra ut med parykk, men nå har det begynt å komme noen svarte tuster der også. Pussig hvordan det stemte overens med han du fortalte om.
Ha ei fortsatt fin helg.

Sonja sa...

Har var ikke skåret for tungebåndet den karen heller skjønner jeg. Takk for opplysningene.
Klem.

Muffin sa...

Vesten er fin - til å ha på stolsetet kanskje? Og det er sikkert en pyroman som har heklet lysholdere :-)
Ærlig talt da, liker du ikke jakka så hiv den eller gi den bort.

rigaard sa...

Den jakka passet nok best til barmfagre damer. ;) Å bekle levende lys, kan jo blir spennende, men sikker ikke noe forsikringselskapene aksepterer. ;)
Bortsett fra dette synes jeg du har en god egenskap, for hvorfor skal man gi seg med det samme. Jeg gir meg heller ikke med det første, men du verden så mange usj og æsj jeg får sakt før jeg blir ferdig. ;) Så stå på.

Muffin sa...

Den vottealongen jeg har skrytt så masse av, den er visstnok åpen til den 14. for påmelding. Selv om det står den 11. på Ravelry. Alle kan melde seg på og alle er velkomne.

Beyla sa...

Hahaha... Så sta at det blir skadelig for strikkemoralen! Høres mektig kjent ut. Har rakket opp Berry beret'en så mange ganger nå at jeg måtte hive den, og CO på nytt :p Rummel synes jeg er kjemeteit som bryr meg om slikt og ikke kan holde fred, for han ligger og griller seg foran peisen (Skulle tro han var katt..!) og synes jeg burde være stille og ikke banne så høgt!
Jeg er så glad det endelig kom sne.. har ikke sett sola på mange dager tross klar himmel! Høyst ufint! ;) Vettu hva? idag kl 17 skal jeg på kjørekurs :D Begynner å ta lappen! Grusomt spennende! :D Og 7 år forsinket. Men nå har jeg jo faktisk bruk for den...!