fredag 14. november 2008

Sprekk

Ja, jeg klarte ikke mer - jeg handlet garn. Jeg innrømmer det; jeg eier ikke selvdisiplin. Jeg eier ikke noen form for disiplin når jeg tenker etter.

Foreløpig har jeg bare fått sokkegarnet, men jeg er redd det ligger mere garn i kø. Dette er Loutras sokkegarn som jeg har strikket sokker av før og de blir bare nydelige. Det brune blir sokker til Dear Husband. Jeg er så veldig snill og omtenksom nemlig.

Og nå har jeg usjet og ojjet fra meg over den jakken også. Den ble faktisk ferdig til slutt og nå har jeg bestemt meg for ikke å brenne den, rekke den opp og hive den på havet (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen selvfølgelig). Den ble ikke så helt gal alikevel, men du verden som jeg hatet den mens det sto på. Den ble strikket litt på kryss og tvers og ettertanke, men den henger da ihvertfall sammen.

Knappene fikk jeg av søsteren min da jeg var hjemme i sommer. Svigerbroder lagde dem av en kvist. Jeg syns de ble stilige.

13 kommentarer:

Røsslyng sa...

Jakken ble jo kjempefin den og knappene var knalltøffe! :)
Jeg skjønner godt at fristelsen ble for stor når det gjelder det nyinnkjøpte garnet, særlig fargen i midten var nyyydelig.
Ha en finfin helg!!

Farmors sa...

Jakken din ble bare rålekker, spør du meg. Skjønner godt at du bare måtte strikke den! Er det ikke godt å få litt garn inn i huset...
Se der ja, noe i den duren(knappene) er det jeg ønsker meg til skinnposen, men større. Pussig at du nettopp har brukt slike som jeg etterlyser i det siste innlegget mitt! Ha en deilig helg, og kos deg med det nye garnet ditt, tror jeg må sjekke den linken!

malla-b sa...

Jakka blei kjempefin! kjenner det med garn, eg er slutta med å ikkje skulle kjøpe meir, greier ikkje å stå mot meir.

Beyla sa...

W O W!!

Etter forrige post å dømme forventet jeg, helt ærlig, det JEG kaller en dusteting. Som betyr stygg og ubrukelig. Jakka ble knallfin!! Superlekker!! Skjønner veeeeldig godt du bare MÅTTE strikke den - flott fasong, mønster, lekre fletter, I love it! Litt sånn som Rogue jakka. VIL HA! Men tør ikke strikke....

Grattis med mere garn ah ;) Har du plass til katta og gubben i huset, så er det ennå plass til garn og!!

Stjerneglimt sa...

ojakkjakken ble virkelig flott! hvis det hadde hjulpet meg å ojakkakke så skulle jeg sannelig strikket meg en slik, men det må nok sterkere lut til for min del... Det skal bli spennende å se hva du tryller fram av alt det nydelige garnet!

Beyla sa...

Hihi.. Tryggere for mine manglende øyenvipper også gitt. Nei, sånn opptenningsvæske er faaaali, især hvis det sier POPP... for da kommer det helvetes mye i en stor splæsh og så WQHOOOSH! og såforskrekka gubbe og vettskremt hund og meg i perfekt kombinasjon med latterkrampe og tåreflom i skjønn forening. Milde himmel...

Gubben har værsågod å fyre noen dager fremover gitt, jeg fikk litt sånn iiihhh.....!

Mormor sa...

Den jakka ble jo bare kjempefin. Kanskje det hjalp med en liten utblåsing. Min datter driver av og til med noe hun kaller garnslanking. Det må vel være det du har drevet med også :-). Men som i alle slankekurer så det er jo lov å belønne seg selv en gang i blant :-)Ha en fin helg !

sipusa sa...

Jeg bøyer meg i støvet!
Og den ble jo bare helt fantastisk pen da, jakka altså:-D

Og det garnet - jeg mener sokkegarnet, det er jo bare nydelig.....men jeg skal holde fingrene fra linken for selv om det kanskje ikke ser sånn ut er jeg på ikke-innkjøps-tur. Bare at jeg har erfart at null-grense fører til ville orgier så jeg tillater en og annen liten glipp. hehe........altså sist jeg hadde 100% forbud mot å kjøpe så økte lageret betraktelig, nå er jeg faktisk ganske flink til å bruke det jeg har:-D

LivM sa...

Det var jo bra at du gjorde den ferdig til slutt da, for denble jo super, Morsomme knapper. Klart du måtte kjøpe sokkegarn, du skulle jo strikke sokker til gubben må vite!! Lekkert garn, foresten.

Tonje sa...

Jeg skjønner jo godt at du MÅTTE ha det garnet der. Det var jo suuuuperlekkert. Og når vi først snakker om superlekker... den jakken din... wow! Den kan du trygt si deg fornøyd med.

mono sa...

Nydelig garn, lekker jakke og fantastisk kule knapper! =)

Sylvia sa...

Å, så lekker jakken ble! Nå må du bare bruke den for å bli bedre kjent, så skal du se at den ikke havner på havet!!Og knappene er prikken over ièn!
Sålene er fra Hillesvåg, du kan også bestille på nettet, og de kommer i strs. Mine er 40-41. jepp, pailabber er det jeg har!!
Flott garn. Det er bare å kjøpe ivei...terapi, heter det vel!!
Ha en fin søndag!!

Beyla sa...

Rene komiker'n blitt, du :p Men jo, så lenge jeg må sloss med dette udyret av en ovn, så tror jeg korrekt beskyttelsesutstyr må til. For idag har jeg strikket ca 15 omganger på ei lue - det var det. Sånn kan man altså ikke holde på! Især ikke vel vitende om at f.o.m neste uke begynner jeg på garnsjappa, og da blir det alvorlig mye mindre strikketid... ;)