tirsdag 23. desember 2008

Lille julaften

Sent på lørdag kveld kom jeg på at jeg ikke hadde strikket islenderen til Barnet. Går det an å strikke en genser på 3 dager? Jepp. Det går på to og en halv dag faktisk. Men det anbefales ikke. Stakkars nakken min er helt stiv.

Men så var jeg altså ferdig, huset vasket og julepynten var funnet frem fra loftet.
Og så gikk vaskemaskinen i stykker og vi hadde vann flytende utover hele gulvet. Julelysene virket ikke og jeg kan ikke finne nissene mine. Men nå får det være som det vil. Det blir jo jul uansett.


Ønsker dere alle en riktig hyggelig jul.

8 kommentarer:

Mammadragen sa...

Det blir alltid jul selv om TIF (tingenes innboende faenskap) slår til med ujevne mellomrom :) God jul på deg fra det sørlige snyfrie Østfold!

Litt om alt sa...

En riktig God Jul tl henne som klarer det umulige :)
La freden senke seg over stiv nakke i noen dager nå!
Klem

Røsslyng sa...

Oj, det med vaskemaskinen høres ikke særlig artig ut, og selv om slike uhell aldri passer så var det jo ekstra utgjort at det skulle hende nå når det er nok av annet å ta seg til.

To og en halv dag på en genser får jeg nesten vondt av å høre om. Galskap!
Det verste jeg har gjort er å strikke dåpskjole på to uker og i innspurten lure på om jeg rakk luen også, anbefales heller ikke ;)

Håper du får slappet av litt i juledagene og riktig kost deg!
Juleklemmm til deg!

Stjerneglimt sa...

Ønsker deg ei riktig glad og trivelig julehelg!

malla-b sa...

Ønsker deg ei riktig god julehelg!

Sylvia sa...

Jasså, DU fikk til en genser til jul, mens min mangler endel.....jeg strikker fremdeles som besatt, men i et annet tempo!
Det ble jul, ja! jeg fant ikke juledukene mine og den tovede nissen min. Gadd vite hvor de tok veien.........En diger papirduk reddet pådekkingen, så kvelden ble fin alikevel!!

LivM sa...

Det var jo godt jobbet at du fikk genseren ferdig! Men dette med vaskemaskinen var jo verre da! Håper alt er ok nå, og at du har en fin fortsettelse på julen!

Mormor sa...

Fortsatt god jul og et riktig godt nytt år til deg. Håper nakken din har fått tiltrengt hvile, vaskemaskinen er reparert, vannet fordampet, julelysene tatt til vettet og nissene muligens har åpenbart seg