torsdag 18. juni 2009

KarigurineKarigurine har pyntet seg. Det er Midtsommersfest og dit skal hun. Alle kommer dit og hun gleder seg veldig. Men aller, aller mest gleder hun seg til å treffe Steingrim. Steingrim er den kjekkeste Karigurine vet om.

Det er huldreblod langt baki slekta og hun tror hun kan litt mer om trollskap enn troll flest. Epler, for eksempel- er magiske og hun har tatt med seg et som Steingrim skal få. Hun har tenkt at han skal ta en stor bit og da blir han helt betatt. Det er hun sikker på.Selv han pussige lillebroren til Steingrim, Steinur - sier at epler er magiske, han sier det er den eneste måten jenter kan skaffe seg kjærester på. Men Steinur sier så mye rart. Akkurat nå fyker han rundt og påstår at han har blitt engel.

Han er litt sjalu på Steingrim, tror Karigurine. Han satte faktisk fyr på staskofta hans. Sånt går jo ikke an. Men Steingrim er kjekk uten staskofte også han - og etter at han har spist eplet og de har blitt kjærester så kanskje hun kan lage en ny en til ham?

Hun har plukket blomster også. Hun lurte litt på om hun skulle legge dem under hodeputen og drømme om den hun skulle gifte seg med, men hun vet jo at det blir Steingrim og drømmer om ham uansett. Det er bare Steingrim som ikke vet det enda.

Men nå må hun avgårde. Det er et langt stykke å gå og hun vil være der når Steingrim kommer. Kanskje hun burde ha litt flere blomster i håret?

Karigurine er til salgs for 600 kr. Hvis noen er interessert så gi meg et tegn. (solgt)

21 kommentarer:

Annepålandet sa...

Sjekk DET blikket da, særlig på bilde nr 2! Tror sannelig Karigurine er en flirt jeg. Spørs om Steingrim får en helt trofast kjæreste der, spør du nå meg...?

LivM sa...

Dette blir det jo spennende å følge med på videre! Karigurine (for et navn da!!) ordner nok opp her så han får bare passe på!
Herlig figur du har laget. Du er kjempeflink med forming, og eventyrforteller!
Ha en flott helg og så får vi håpe solen vil besøke både deg og meg!

gunknitter sa...

Karigurine får heilt sikkert sin Steingrim så lekker som du har gjort henne. Kjempeflott figur, Ruth ! Nydelige fargar og nydelig kropp ! Dei vakre augene :) Drømmande i blikket, kjempeflott! Den flotte sølja osv. osv...

gunknitter sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Birgitta sa...

Häftig figur du skapat och skrivit om. Jag tittade in för att önska dej en Trevlig Midsommar.
Kram Birgitta

mormonsen sa...

Fabelaktige Karigurine. Hun forandrer uttrykk alt ettersom hvilke vinkler hun fotograferes i. Og hvilken hårprakt! Har tydeligvis fått med seg noen epletips fra Eva. For en arti hobby du har, og så flotte figurer du lager!

Sonja sa...

Guri Malla,Karigurine for ei forheksende hulder du er.Kanskje vi er litt i slekt.Det er noe ved de navnene.Min morfar kalte meg alltid for Guri og denne Guri fallt for Øy"stein" som er ganske likt på "Stein"grim.
Skulle ikke forbause meg om du har lyst på en liten tur til Norge for å hilse på slekta.
Bare si fra når du er klar til å reise så betaler jeg biletten.
Du kan bli vår helt spesielle sommergjest,om du bestemmer deg for å komme.Hilsen fra Sonja (Guri)

Sylvia sa...

Jasså, det er dette du bedriver tiden med, ¨å skape rampete huldrejenter!!! Hun var bare helt skjønn, da!
Er bare innom i natten å hilser på. Gruer meg til å gå til sengs, for jeg er lys våken for tiden......uhu
God helg!

Merete sa...

Nydelig Karigurine, med livsgnist og stå-på-humør. Man blir glad av å lese om henne. :-) God helg til deg!

Litt om alt sa...

Steinur slengte ett blikk bort på Karigurine mens jeg satt her og skrev, men han flakset videre sammen med de nye englevennene han bor sammen med oppå arbeidskommoden.Han har nesten lært å fly helt selv nå, trenger bare bittelitt hjelp med retningen. Men han hilste i forbifarten og han synes nok Karigurine var aldeles nydelig, for de blå øynene gnistret i litt ekstra...men sååå gammel a'gitt!

Litt om alt sa...

Så skulle jeg hilse å si at han har en liten hilsen til deg på bloggen til den gærne klemmedama han bor hos nå :)

Muffin sa...

Nydelig, det er det hun er. Og så det fine håret da.... *beundre*

Røsslyng sa...

For ei praktfull hulder, og så artig det er med disse små historiene du skriver til :)
Ha en trivelig helg!

Berit T sa...

Dette må da være den flottesete huldra som er skapt! Du er da bra dyktig med filtenåla,har øyne for detaljer, og er også en knallbra forfatter. Når kommer det bok med illustrasjoner av disse huldrefolkene dine og historier til???

Og det lappeteppet med tversoversløyfer, det ble knallfint da det ble tovet til veske. Slikt har jeg aldri sett, det var tøft.

Jeg kan trøste deg med at det har regnet i bøtter og spann er også, men nå er det lovet finere og varmere vær, så det tror vi på da!

Ha en fin helg uansett vær.

Stubbetufsa sa...

Hun er SÅÅ fin! (Snufs!)

Tonje sa...

Var innom her forleden dag, men fikk ikke tid til å kommentere... Karigurine er da fantastisk flott!! Du har sannelig øyne for detaljer! Og jeg er så glad for at jeg skal få se henne på ordentlig! Kanskje hun har med nytt om engelen som flyttet til deg...

Farmors sa...

Nå venter vi bare på at du gir ut en bok med figurene i hovedrollene!
Skjønne er de!

Anita K sa...

Hei du, nå er det jammen lenge siden jeg ar vært innom, men jeg skjønner ikke hvorfor...holder jo på å flire meg skakk når jeg leser meg gjennom innleggene dine. Du skriver så vanvittig bra!!! Huldra var flott og ikke rart at hun er solgt. Ønsker deg en suuuper dag og håper at sommeren en dag treffer deg, den er i alle fall ikke her :)

Stjerneglimt sa...

Kjempefin! Er stolt over å ha søstra hennes hos meg! Du må lage en bok av dem, historien har du jo klar, og du formulerer deg så fint. Venter spent på utgivelsen....

Spurven sa...

Ja, ho e fin, ho Karigurine - som dine andre trollfigurer:-).

Håper dere har litt ordentlig sommervær - her er veldig vekslende. I kveld blir det nok bare såvidt grillen ikke blir våt i steinura der den står..

NÅ er bildene på plass..:-)

Beyla sa...

jeg tar det som en personlig fornærmelse at hun alt har fått et nytt hjem. Jeg syntes selvsagt hun burde flyttet HIT!