onsdag 28. april 2010

Konsert

I kveld har vi vært på konsert.  For 30 år siden eller sånn deromkring spilte jeg denne sangen med Joan Armatrading døgnet rundt. Hun har blitt noen år eldre, noen kilo tyngere og hadde på seg helsesandaler i steden for DocMartins, men stemmen - den var like stor.

11 kommentarer:

snakkemunn sa...

Forstår godt at du måtte dele sangen med oss. :))

Odins lille hjørne sa...

å...hørtes kjekt ut! Morro å se artister som man liker live! Var innom siden til Dobbies.. Tror jeg må innom der når vi kommer over.. masse flott.. om jeg ikke kan kjøpe så mye, så liker jeg å få litt inspirajon fra slike butikker.. Og de toalettene.. ja tror at mannen må inn der..hehe..
Kos deg videre i Aberdeen!

Gamleheksa sa...

Herlig! Det er mange som har tydd til helsesandaler med tida, uten at det har hjulpet på stemmen ;)
Fortsett å by-kose deg.

LivM sa...

Jeg er også på tur, men ikke så pompøst som der du har vært. Jeg er i Arendal!!!! Spennende med gamle slott og deres histoier. Morsomme urinaler da! Synd på eg som MÅTTE kjøpe nye klær da! Det må vist jeg gjøre også, for mine sommerbukser har krympet i skapet i vinter!
Det sjalet du har strikket likte jeg godt og fargen ble super. Ha en flott dag fortsatt!

Viola sa...

Det er rart å høre gamle sanger. Men denne var litt ukjent for meg.. Man kan sitte og mimre, og en annen tidsepoke som var gjemt, kommer frem igjen.. Det er også gjerne da man merker at livet går så fort..
I dag regner det her, kaldt og surt. Da er det greit å kose seg innendørs. Ha det koselig der du er! :) Klem!

Muffin sa...

Det går vel den veien med oss alle, jeg mener ekstra kilo og helsesandaler, men jeg trodde aldri det skulle skje med Joan Armatrading! Det kom som et sjokk.

Nikoline sa...

Det er jo ei aldri så lita trøst at stjernene også merkast av alder og gråne... No har eg også vore på konsert - både vel og lenge - så takk for underholdninga:0) Ei fabelaktig stemme (i alle fall på 80-talet) og aller best likar eg The weakness in me.
Kos deg vidare som byfrue og så bloggas me ;0)

Sylvia sa...

Heisann
Jeg digget også Joan Armatrading i mine "unge" år. Synes musikken er like fin fremdeles.
Så heldig du var som var på Konsert med henne, da!
Men bare tenk deg hvor deilig det er å gå med helsesandaler istedetfor "highheels"......jeg holder med henne der. Får skikkelige bestemortendenser nå......he he

Sonja sa...

Nå har jeg vært på konsert sammen med deg. Vakker musikk.
Ha ei fin helg

Litt om alt sa...

Åh, så vakker stemme den damen har! Man sklir liksom tilbake til den gang...
Vakre pissoarer også. Tenk for en fryd det må være å stå å sikte på en vakker rose eller kala! Ja takk til sånt noe :)
Slottet var merkelig med alle tårnene i midten? Jeg vet jeg hadde grøsset så alle nakkehårene hadde strittet om jeg hadde gått der..om det går igjen folk så må det være ett sted der de har blitt murt levende inn i veggene? Ikke bra foring for mørkeredde mennesker.
Kos dere videre!
Klem

Annepålandet sa...

Åhh, så nostalgisk! Jeg husker veldig godt Joan Armatrading fra ungdommens vår. Har lurt litt på hvor det ble av henne, men her var hun altså.
Høres ut som årene har gjort det samme med henne som med oss andre - ja, bortsett fra det med stemmen da.
I dag er det første mai. Da skal man liksom jobbe i hagen, men i dag snødde det her, og det var 2 grader. Brrrrr. Men nå skinner sola, og snøen la seg heldigvis ikke. Glad jeg ikke er en krokus!
Ha det fortsatt fint i byen!!!!