mandag 13. september 2010

Tilbake igjen

Trønderværet kan være lunefullt har jeg hørt, men når det bare er lunefullt på den riktige måten så er det greit for meg. 

De to første ukene i Trondeheim  var det nesten tropevarmt.  Jeg ble sittende i en stol ute på verandaen noen dager - jeg tror kroppen min var så utsultet på sol at den nektet å røre seg av flekken før det var fylt opp. 

Og så ble det turer, akkurat som jeg hadde ønsket meg - langs skogsveier, over myrer og rundt vann.  Det kan ikke bli stort bedre enn det.

Jeg tok Rørostoget ned til Elverum for å treffe Tove.   Vi ble venner via bloggene og traff hverandre så vidt det var sist vinter da jeg var en tur i Oslo.  
Denne gangen hadde vi flere dager på oss. Tove hadde invitert meg med til hytta si i Sverige og dit dro vi.  Vi sov litt innimellom også, men for det meste så skravlet vi og koste oss.
Litt turgåing greide vi faktisk å få til  imellom slagene og  en kunstutstilling av maleren Lars Lerin fikk vi også med oss.  Jeg koste meg så til de grader at det var en fryd.  Tenk at det finnes mennesker der ute som man har kjent bestandig, men bare ikke har møtt enda? Tilbake i Trondheim så regnet det et par dager, men så ble det sommer og sol igjen og jeg fortsatte mine vandringer i skogen.

En dag hadde jeg lunch med enda en Tove. Denne gangen var det Tovepia som også er et hyggelig  (og for ikke å snakke om inspirerende) bloggerbekjentskap. 

Det er så mange år siden jeg flyttet fra Trondheim at jeg ikke kjenner noen der lengre bortsett fra familien min - men nå kjenner jeg jo noen alikevel.  Er ikke blogging fantastisk?

Jeg fikk herlige gaver både av Tove og av Tove og de skal blogges de også.  Men altså - eh - etter at jeg hadde fått pakket opp koffertene og vasket og ryddet litt her så fikk jeg for meg at jeg burde male veggene og nå står alt på hodet og jeg finner ingen ting.   Men  så snart jeg får ting på plass så skal det fotograferes og vises frem.  De er så utrolig dyktige damer begge to.

Foresten - jeg glemte visst og si at her i Skottland - her regner det. 

28 kommentarer:

Tovepia sa...

Velkommen hjem og velkommen tilbake hit;)...og takk for sist!!! Er i ferd med å legge meg, men måtte inn å hilse på;)
Skal si du setter igang med det meste, høres det ut til..maling og vasking:D
Det er vel litt borte bra, men hjemme best hos deg også.
Pass på malehanda og ikke overdriv; nattaklem fra meg;)

gunknitter sa...

Velkommen tilbake til bloggeland :) Eg har sakna deg og gleder meg til å sjå fleire fine bilder og lese dine herlige innlegg:)

Det er kjekt å lese at du har hatt ei fin tid i Norge og truffe fine og kjekke venner.

Ha en fin tirsdag, Ruth !!

Birgitta sa...

Hej! Roligt att du är tillbaka igen. Men Tove och du åkte ju förbi hos mej och så kom ni inte och hälsade på mej i vävstugan. Det måste du göra om det blir fler turer förbi mej på väg till Toves hytta. Ser att din Norgetur varit trevlig och att du fått sol också och laddat batterierna dina.
Ha det gott.
Kram Birgitta

malla-b sa...

høyrest ut som du har hatt ein fin tur til Trondheim. Synest det er ein kjempekoseleg by. Eg har ein son som bur der.

karin sa...

Endelig var du tilbake!!!! Jeg har savnet deg, og puster lettet ut!!! Tenkte at jeg kanskje måtte etterlyse deg...(jeg ser for mye Criminal Minds og CSI., tjihi.)
Så bra at du har fått med deg det deilige trønderværet da! Jeg har hatt fri hele august!!
Tror nok du har sitti med et håndarbeid i fanget mens du slikket sol!! Gleder meg til å se :)) SÅ artig at du har innhentet inspirasjon med bloggvenner mens du var "hjemme"

karin sa...

Endelig var du tilbake!!!! Jeg har savnet deg, og puster lettet ut!!! Tenkte at jeg kanskje måtte etterlyse deg...(jeg ser for mye Criminal Minds og CSI., tjihi.)
Så bra at du har fått med deg det deilige trønderværet da! Jeg har hatt fri hele august!!
Tror nok du har sitti med et håndarbeid i fanget mens du slikket sol!! Gleder meg til å se :)) SÅ artig at du har innhentet inspirasjon med bloggvenner mens du var "hjemme"

Viola sa...

Hei! Velkommen tilbake, så koselig å se deg igjen her inne! :) Flotte bilder du stiller opp med, og så spennende at du har møtt bloggvenner! :) Ja det er godt å høre at du fikk med deg sola i Trøndelag! Regner det i Skottland, FREMDELES??!!
Klem fra meg :)

Karl Halvorsen sa...

Vel overstått ferie! Og Trondheims besøk.
Så vil jeg si du har vært heldig mens du var her i Trondheim. Vi har ikke riktig hatt det slik i hele sommer som du opplevde byen vår i år. Flott at du traff på det riktige tidspunktet å dra "hjem". Det er deg vel unt.

Ellers var det på tide at du er tilbake igjen til Skottland og bloggen. Vi trenger flere som liver opp igjen. :) Det gjør du med dine sprelske innlegg i ord og bilder. Gleder meg til å se deg i full aktivitet igjen.

Ha en fin høst med flotte farger, utenfor deg, som inne i deg.

Spurven sa...

Hei - der var du, jo!
Flere her som har savnet å lese bloggen din, veit du:-)

Fint du har hatt det trivelig i Norge, både med å treffe bloggevenner og ellers.

Kikker snart innom deg igjen!

Klem fra Spurven

Annepålandet sa...

Der er du jo igjen! Nå var det like før jeg sendte ut etterlysning etter deg. Så bra at Trondheim viste seg fra sin beste side mens du var på besøk.
Ha det fint! Det har vært litt tomt her uten deg.
Klem fra meg

Sidselsidserk sa...

Velkommen tilbake! Som flere sier så har du vært savnet. Nå må du ikke styre på for mye nå da;)
Ha en finfin dag!

Vibekes lille grønne sa...

Velkommen tilbake, du har vært savnet. Både hyttetur og Trondheimstur hørtes veldig bra ut! Flott med bloggbekjentskaper! :)

Marion sa...

Så bra at du var heldig med været når du endelig var hjemme i Norge en tur da! :)

MirreVirre sa...

Velkommen tilbake! Hadde jeg visst at du var i Trondheim da! For det har jeg også vært! Jeg kom hjem på søndag etter halvannen uke der oppe!

Moan sa...

Godt å høre at du fikk fylt opp med litt sol og godt vær, og gode turer :-)
Vel kommen tilbake til Blogglandia!

Odins lille hjørne sa...

Det var godt å ha deg tilbake!! Som mange fler har jeg og savna dine innlegg!! :0) Flott at du har hatt en fin tur og så gøy det mått vær å treffe begge T'ene!! Jeg fikk jo treffe deg i vår og det var kjempemorro!! Ha en forteffelig og våt dag oppe i det skotske høyland!!
Klem fra Odin!

Gamleheksa sa...

Så herlig å ha deg tilbake på bloggen etter at du, vel fortjent, har fått ladet batteriene godt med trøndersk sol og gode bekjenttskaper. Da kan vi ta fatt på høsten med godt mot.

Litt om alt sa...

Nå var det godt å se deg "på plass" igjen :D
Syned Blogglandia er ett fantastisk land!
KLEM

Mette sa...

Hei pa deg! Velkommen hjem igjen! Det regner her sorpa ogsa... virkelig hostlig. Men det er ok nar man kan jobbe innendors! og ga turer nar solen glimter til!

ha en fiiiin dag!
klem mette

Helena sa...

Flott at du blogger igjen. Må ha vært herlig med en tur til gamlelandet, og hyggelige mennesker.

Merete sa...

Phu, godt at bloggen din ikke er død, ble rent "forkymra" her! Koselig å lese om norgesferien din. :-)

LivM sa...

Der var du ja! Har vært innom stadig vekk for å se om du var tilbake. Flott at du har hatt en super ferie det må jo være deilig! Ja bloggvenninner kan være hyggelige de, det har også jeg fått erfare. Lykke til med malingen!

Tonje sa...

Godt å ha deg tilbake her i blogland igjen! Høres ut som du riktig har slappet av og kost deg på ferie. Så deilig å få fylt på med litt sol også, og moro å treffe bloggvenner. Det er alltid interessant!

Stubbetufsa sa...

Fint å høre at du har overlevd sola! Du hadde nok godt av det, tenker jeg! Og jeg håper bare at du har fått ladet batteriene skikkelig, også takket være gode bloggervenner!

Ati. sa...

Hei der er du. Tilbake hjemme :)
Har savnet din skriverier. Sa flott at du har hatt det fint I Trondelag!

Mormor sa...

Så koselig at du er tilbake på bloggen. Her vært litt stille uten dine muntre historier. Virker som du har hatt godt av den turen. Flotte bilder også :-)

Anne N. sa...

Flott at du har hatt en deilig ferie i Norge :o)
Gleder meg til å fortsette å følge dine skriverier!
Klem, Anne:)

Strikkebesta sa...

Hei, så kjekt at norgesbesøket ditt vart vellukka, og at du fekk del i sola som endeleg kom! Kjekt å ha deg tilbake i bloggverda, ser fram til nye innlegg frå deg:)