tirsdag 16. august 2011

Trondheim i regn

Ok, det var faktisk sol de to første dagene og det var flott. Dere er veldig flinke jenter som greide det, men kunne dere prøve litt hardere? For det regner veldig nå altså.

Det var så gøy å høre at flere kunne tenke seg en bytur den 31. august. Tenk så høy! Nå er det jo ikke alle som vet hvordan de andre ser ut, men jeg tror det går bra jeg. Vi hadde et lignende treff for et par år tilbake og vi kjente hverandre igjen uten problem - selv om vi ikke hadde sett hverandre før. Så ved fontenen foran Nationalteaterets T-banestasjon altså. Klokka ett! På dagen. ;)

(((og Lullen, om du leser dette kan du kontakte meg? Jeg tror jeg må ha feil tlf.nr. Du finner email-adressen min under profiler øverst om du ikke har den.)

6 kommentarer:

Marion sa...

Så typisk at det regner sånn når du er på besøk!...Skulle ønske je hadde fått til å komme en tur men har dessverre arbeidsdag:( Men dere får kose dere MASSE så håper jeg det blir sol den dagen;)
Klem

Anne N. sa...

Nei men er du så uheldig med været i år da, Ruth!! Du har plagdes litt med det været på hjemmebane også i sommer, forstår jeg!
Du må ta sekken med å suse videre nordover skjønner du, her oppe i Tromsø holder vi på å forgå av sydenvarme :O)
Klem, Anne:)

Moan sa...

Jeg håper jeg kan komme... :-)
Hadde vært supergøy!

Tovepia sa...

Hei på deg i byen;)
Sannelig ikke mye vær å skryte av så langt, men kanskje kommer sola igjen?
Vi skulle fått til et møte, men foreløpig har jeg ikke oversikt over min hverdag, for det er så mye som foregår:O) Mailer deg når jeg vet mer.
Kos deg masse, klemmings;)

Sidselsidserk sa...

Huff derre trønderan, at dæm itj kainn lag te rættli vær te dæ:-))

Jeg prøver å ta fri den 31. og kommer!! Hvis det er noe som skjærer seg underveis gir jeg beskjed.
Glær mæ!!

"Farmor" Gørill sa...

Hei Ruth, og takk for sist, artig å treffe deg. Jeg glemte å si at jeg har midtsidene fra alt om håndarbeid nr 13 i 2001, men den katten er ikke på de sidene! Jeg har bare tatt vare på "riv ut sidene" og jeg har bladd frem og tilbake flere ganger, men ingen katt å se. Sjekk om det er riktig nummer hun etterlyser! God reise "hjem"!