lørdag 6. august 2011

Nesten pakket ferdig

Det vil si, jeg har ikke begynt enda,  jeg tenker veldig på det.   Jeg  har lagt på meg -  klærne passer ikke helt lengre og jeg er så sur og grinete akkurat nå at jeg kanskje burde låses inne. 

Nå vel, det hjelper vel lite egentlig. 

Jeg fikk en mail fra en hyggelig dame som heter Alice. Hun hadde lest et sted at jeg hadde gamle Alt om håndarbeid liggende.    Hun er på jakt etter et mønster  i nr 13 fra 2001.  Mine blader er enda eldre enn det, men jeg tenkte at noen andre kanskje kan hjelpe.  

Mønsteret er altså på katten som er avbildet. 
Jeg har strikket litt selv om osteopath-damen min sa jeg ikke skulle.  Jeg har jo ikke særlig vondt i armen, den bare fungerer en smule dårlig og jeg strikket veldig sakte. 


Tintagel av Janet Leidman.  Jeg kjøpte boken hennes; "The enchanted sole" og oppskriften er derfra.  De selges enkeltvis også, men boken er morsom og anderledes.    Tåopp-sokker, sidelengs sokker, sokker med lommer og sokker med perler og mønstre.  Alt hva et sokkoman kan begjære.   Anbefales.
 
Prinscipessa.    
Ok, jeg bare måtte. Jeg syns de var så fine  Masse mønster, men det gikk greit egentlig.  

Nå ser jeg at jeg faktisk har tatt bilde med vantene bak fram.  Åsså jeg som hadde egen fotograf og alt mulig.   Nå har han forsvunnet bak huset med den nye gressklipperen sin og er ikke tilsnakkendes.  Jeg får løpe ut i hagen å ta et bilde til.  I full fart før midgen skjønner opplegget.  

Sånn!   Det var bedre. Garnet er vanlig sokkegarn, men jeg kunne godt tenkt meg disse i et litt mere - skal vi si - elegalant garn.   
 
 
jeg begynne å pakke. Vi drar i morgen tidlig og det er mye som skal gjøres.    Vi kjører til Aberdeen som sagt og der blir jeg noen dager.  Så går ferden videre med fly til Trondheim.   
 
Men den 31 august (som er en onsdag) kommer jeg til å befinne meg foran Nasjonalteaterets t-banestasjon klokken 13.00.   Jeg regner med at den fontenen fremdeles står der - der kommer jeg til å plante meg selv.   Det hadde jo vært så gøy om  det kom flere også.   Et lite strikke-bloggetreff?    Send meg noen ord  om noen har lyst.

23 kommentarer:

snakkemunn sa...

Ja.litt går vel an å strikke bare man klarer det heheh... fine pulsvarmere. Så smart måte å møte andre bloggere(strikkere) på. God tur til Norge..:))

Helena sa...

Jeg møter deg gjerne i Oslo! Bor 2 mil sør for Oslo, så det er ikke langt. Med forbehold om mannens hjerteprøve. Kan sende deg en e-post litt nærmere treffen.
Du strikker alltid så fine ting, med vanskelige mønster. Pass på armene bare.

Vibekes lille grønne sa...

Er du sikker på du strikker sakte? Synes det blir raske resultater jeg. De pulsvantene er lekre, de må jeg nok prøve på jeg også.

Det hadde absolutt vært koselig med et lite strikketreff. Kan du ikke gi et lite pip når det nærmer seg om eventuelle kjennetegn, så jeg ikke overfaller noen uskyldige i den tro at det er deg. :)

ANNEPÅLANDET sa...

Lekre pulsvarmere!! og fine sokker også. Du strikker altså så fort, selv med senebetennelse. Det finnes visst noe som heter EM i hurtigstrikking eller noe sånt - du burde melde deg på der, jeg er sikker på at du ville gjort det bra!
Jeg blir mer og mer ergelig for at jeg ikke er i Oslo den 31. Søren også. Jeg er jo ALLTID hjemme, men når jeg tar en liten svipptur bort så kommer du. Det hadde vært så morsomt, å treffe både deg og andre strikkebloggedamer. Men men, flybillettene er booket og det er ikke noe å gjøre med den saken...

Uansett håper jeg du får en strålende ferie, både i Aberdeen, Trondheim og Oslo. Vi jobber med været her i Norge til du kommer, jeg tror det blir bra!

Ati. sa...

Nydelig strikke arbeid! Liker pulsvantene veldig godt. Ser veldig vanskelig ut også!
God tur Ruth!
Vi skal bestille fint vær til deg!

Anonym sa...

Hei Ruth! Håpet at du kom til meg helgen 19 til 21. august. Da skal Robin med venner (Lan), nesten helt sikkert.
Lull

LivM sa...

Flotte sokker og nydelige pulsvanter. Herlig mønster.
Da har vi en avtale den 31. Gleder meg enormt!

Trultemor sa...

Skulle gjeeeeeeeeeeeeeeeerne ha vært i Oslo då!! (sjøl om eg ikkje kan strikka, hehe)

Eg veit ikkje heilt om eg trur på den sssakte strikkefarten eg heller, for her trillar det fram det eine etter det andre fortsatt:)

Men ta vare på deg- og kos deg:) G!
Klem

mette sa...

God tur!

Moan sa...

Hei og hei!
Nå har jeg fått bladd og lest meg gjennom alle innleggene siden før sommeren!
Så synd at ferien ble som den ble, med sykdom og det hele; og masse regn.
Jeg skal prøve å være i Oslo 31. august, men kan dessverre ikke love noe :-/

Og, husk ikke ødelegg armene dine! (*vifter pekefingeren formanende*)

Klemz :-)

Marion sa...

God tur til Norge! :))

Beate sa...

God Norges tur. Var dessværre ikke i Oslo 31 :(- Ellers havde jeg kommet. Mødte der nogle op? Nydelige sokker og pulser.... pas nu på at få hvilet de arme..God sommer

Farmor Gørill sa...

Hei på deg! Hvis jobben min tillater litt fri den dagen så skal jeg ta meg en tur! Det er alltid så hyggelig å treffe bloggere. Jeg går med planer om en ny blogg, men vet ikke hva jeg skal velge.. Så sees vi kanskje...

Anne N. sa...

Ja du klarte vel ikke å holde deg vekk fra pinnene til rekreasjonstiden var over, hihi :O)
Du som er så superstrikker, Ruth - du "mekker" jo glatt den katten på sparket UTEN mønster, bare med å sjekke bildet til damen!! Hiv deg til, så blir det katt - kunne tenkt meg en strikket katt, kunne tatt den med til varmere land når jeg reiser rundt i verden!
Klem, Anne:)

linda sa...

Så nydelige sokker og pulsvanter du har strikket. Virkelig flotte, men du må ta vare på armene din da.

Håper du får en fin tur til Norge. Det hadde vært artig å møte deg, så hvem vet, har ingen planer for den 31. så langt, og nå går jo togene helt inn til Oslo igjen også.
Uansett, god ferie i Norge.

wigdis sa...

Nå har jeg gjort det igjen. Det er jeg som er Linda, hvis du skulle lure på det. Har overnattet hos sønnen min og min svigerdatter er visstnok logget på. Er nok flere som har fått kommentarer fra Linda, og det er jo koselig, men det er altså meg.
Klem

Viola sa...

Den strikkakatten er bare søt da! :) Og de lilla pulsvarmerne også.. er jo tid for det snart..

Savner de lyse sommernettene jeg! Nå er det så mørkt atte..... Så du skal til Norge, det blir sikkert koselig! Ønsker deg en riktig god tur! Og ja, om jeg er i Oslo på den tiden.... så hadde det vært artig å dukke opp.. Men strikke møte sa du.. vel jeg hekler da.. faktisk har jeg heklet en del (til å være meg) i sommer.. :))

Tovepia sa...

Du er vel landet i gamlelandet nå, og jeg regner med sola skinner i Trondheim også, for det gjør den på Møre;)
Ha en god tur!!
Klemmings fra meg;)

Sylvia sa...

Heisann.
Du er i Norge du, nå, da. Håper du koser deg, med masse fint vær. Og pass på å ikke bli forkjølet. Tror veldig mange er det nå, meg inkludert!!!
Fine pulser og fine sokker. Jeg er tøff, og går på det helt store for tiden, PLEDD!!!
Du, skulle gjerne truffet deg i Oslo den onsdagen, men faktisk er jeg i Oslo uka før. Men en gang skal det vel kunne ordne seg, tenker jeg.
Stor klem.

Sissel sa...

Håper du blir bra av senebetennelsen snart da, kjedelig å gå rundt med smerter... Syns du strikker så masse fint, selv om du strikker sakte. Jeg tar ikke tiden på noen :) Ha en fin uke og håper på fint vær :)

Randi K Design sa...

Saa masse fint du har strikket paa i sommer! Ser du skal paa strikketreff...hoeres saa kjekt ut, kos dere masse!

LovisaTendensen sa...

Hei, så mye fint du har her ;))
Jeg har mange gamle permer med Alt Om Håndarbeide, som jeg vurderer å kaste... men vil nå heller gi dem bort om noen vil ha dem.
Skal forøvrig møte en venninde fra Skottland i kveld, sikkert derfor jeg ble "styrt" mot din side ;))

Anonym sa...

Du, det med å strikke s a k t e, er det egentlig veldig lurt? Kanskje det bare fører til at det går veldig s e n t å bli bra? :) Håper uansett at senebetennelsen er på retur.
Og jeg håper været bedrer seg sørafor mens du er i Norge. Litt for min egen del også, da jeg skal i bryllup på Fosenhalvøya neste helg.
Slapp b loggsommer for meg, men kjenner at insdpirasjonen så smått vender tilbake. Så nå er jeg på en runde, og leser meg opp...