tirsdag 3. april 2012

oops

Døgnvill.   Jeg glemte helt bort at jeg skulle trekke vinner 2.april. Det var i går.   Jeg har rotet bort en hel dag, det er jo ikke det minste rart at tida går fort da. 

Det var lille Molly Mandy som ville ut i verden og finne seg et sted å bo.  

Etter en rask og nøktern loddtrenkning som besto av en stakkars ektemann som  som ble dratt småsovende opp av godstolen sin,  fikk bind for øynene og streng beskjed om å peke,  ble det Elisabeth som har bloggen Elisabeth's univers som vant.
 

Det passer jo bra det siden Elisabeth skriver at hun skal hente hjem sine to splitter nye adoptivbarn.    Og siden hun skriver at det er to så sender jeg like godt med den andre dukken også jeg.  De må jo ha en hver. Så Elisabeth, hvis du kan sende meg adressen din så kommer begge to i posten. 

Emailen min står i profilen min.  Trykk på bildet av meg osv osv. 

Jeg håper virkelig at de faller i smak. 

Her ble det veldig plutselig slutt på våren.  Det ble kaldt og så snedde det.  I 5 minutter.  Nå er det strålende solskinn og blå himmel og iskaldt vind.  Det er noe helt annet det, enn Skottland hvor det bare er temperaturen på regnet som skaper variasjon.  


 En av de hyggelige damene jeg traff på Strikk og Drikk kvelden sendte meg et sånt "strikkemysterium".  

Jeg syntes det var skikkelig gøy fordi det var en masse rare biter som skulle strikkes og jeg hadde ingen anelse om hva det skulle bli. 

Det ble dette faktisk, til slutt.  Han har ikke øyne enda fordi DH syns han bør slippe å se noe i denne verden full av uforstand og onde mennesker som gjør narr av dem som ikke ser ut helt som de bør.....  eller som i dette tilfellet, ikke ser ut i det hele tatt.    Han er en tennbrikkettbeholderholder (eller noe sånt) og jeg vet ikke egentlig om det er akkurat det jeg har ønsket meg mest her i verden.  Men vi fikk oss da en god latter i det minste. Og er det noen som ønsker seg en sånn så send meg noen ord. Vær så snill.


Et par sokker har det også blitt tid til.  Og de er jo litt morsomme da syns jeg.

Garnet er Gjesdal Silja og mønsteret stod i heftet som het Strikkedesign no, 226

Garnet er så billig at jeg syntes det ble helt ok å kjøpe 6 nøster for et par med sokker.  I det store og hele er norsk garn utrolig mye billigere enn britisk, og veldig mye bedre enn mye av det.  

Jeg strikket en genser til DH til jul i lekkert Artesano Superwash merino garn.     Nå, noen få måneder senere kan den i grunnen bare kastes.  Garnet nupper og drar seg og hele genseren ser utslitt ut. 

En genser jeg strikket til meg selv i Twillys cashmere and silk kan gå samme veien.   Det er forargelig er det.

 Men ok, man lærer så lenge man lever.  Og bra er det.

 Nå skal jeg slutte å beklage meg og se om det finnes en pose med Seigmenner noe sted.  Man vet aldri.

Ha en Riktig God Påske hva enn dere finner på.
16 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Gratulerer til dukkevinneren. Det var jo veldig passende da, at hun vant :D Og du er som vanlig snill og tenker på alle.

Det er sannelig frustrerende at det finnes så mye elendig strikkegarn. Man legger jo mye arbeid og penger i det man gjør. Grrr.

Uansett: god påske!

Elisabeth sa...

Å guri - heldige meg! Og så super snill du er som sender begge, nå blir det lykke i heimen kan jeg tenke meg.
Dukkene blir godt tatt vare på av momo og beste mens vi er i Ungarn og henter hjem jenta og gutten vår <3

Elisabeth sa...

Forresten - glemte å kommentere strikkemysteriet som jeg synes ser helt nydelig ut!

Viola sa...

Gratulerer til den heldige vinner! To barn som vil bli veldig glade vet jeg.. :)

Jeg ønsker deg en riktig flott påske med mange soldager! :)

Sylvia sa...

halloysen, Ruth!!
Så snill du er , som gir bort alt du strikker. nesten, da. Hun var jammen heldig, som fikk begge to. Tenk hvor glade de barna blir i de skjønne dukkene!!!
Så synd med genserne, som nupper og drar seg.
Jeg har også erfart det, at garn er ikke garn, og de oppfører seg alldeles ikke som de vi tror.
Jeg nupper veldig når jeg har på ull, og er lykkelig når jeg har strikket noe som bare nupper "litt". Men man vet aldri noe av dette før man strikker.
Ønsker deg en riktig fin Påske. Klem

Petrine sa...

Gratulerer til den heldige vinnaren og klart du må sende begge :) Godt at du hadde to :)

Ellers ser det ikkje ut som om du kjeder deg her i Norge. Har vi strikkepinner, garn og gøyale oppskrifter, så kan alle "DH-er" berre slumre i godstolen så mykje dei orker:)

God Påske til dokke også:)

ANNEPÅLANDET sa...

Ja, det er det jeg alltid har sagt - norsk garn er billig og bra. Ikke så spennende kanskje, men det er stort sett til å stole på. Fryktelig ergelig med de genserne, de var jo så fine!

Jeg gikk visst glipp av giborten under her, men det gjør ingen ting, for jeg har jo Huldra herself, som jeg vant hos deg for noen år siden. Hun sitter her og passer på. Jeg tror hun bringer lykke i heimen, faktisk.

Jeg har i grunnen aldri ønsket meg en tennbrikettbeholderholder. Men den var jo usedvanlig fjong, da!

Ha en riktig fin påske, med eller uten seigmenn!

Helle sa...

Så koselig blogg du har. Kom over den litt tilfeldig og har nå klikket rundt, lest og kost meg. her kommer jeg tilbake. :)

Stavanger er en deilig by, er der med jevne mellomrom i forbindelse med jobb, (arbeider i samme bransje som din DH). Har dessverre altfor sjelden tid til å utforske byens garnbutikker, men har en kollega som sjenerøst har tilbudt meg en tur til Sandnes garnfabrikk neste gang jeg kommer over. Den skal visst være verdt et besøk om du ikke har tatt turen ennå?

Har også helt dilla på dukkene til Arne og Carlos, men etter 4 stk trengte jeg en pause. Litt irritert på meg selv for at jeg ikke kostet på meg påskeboken deres og fikk sikret en ny påskekanin før høytiden.

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg gensar du har strikka. Ønskjer deg ein fortsatt fin påske og gratulera til heldig vinnar.

Fru Keilegavlen sa...

Det er utruleg kjedeleg med slike klede som ein legg mykje arbeid i og så gjer garnet det slik at det nuppar, sig el.l. og kleda er ikkje brukande lenger. Utruleg frustrerande når ein legg så mykje tid og arbeide i noko som er så fint. Ønskjer deg ei fortsatt fin påske.

Anne N. sa...

Ønsker deg en super påskehelg Ruth :O)
Grattis til Elisabeth, den heldiggrisen!!
Stor klem, Anne:)

Spinster Beth sa...

I love the socks ... wow!

Tovepia sa...

Hei Ruth;) jeg er så lite i bloggemodus for tida, at jeg har gått glipp av ditt påskeinnlegg, og været her har ikke vært særlig oppløftende heller;)
Jeg likte sokkene, stilige!
irriterende når garnet ikke holder mål, mye flott arbeid bortkastet.
Nyt siste rest av påska, her er det nesten sol idag;)

Vibekes lille ullne sa...

Jeg er helt surrete og har gått glipp av hele innlegget ditt her. Klart kyllingen må få øyne, stakkars tass. :) Så ble jeg litt rørt over at du sender to dukker over i premie, så koselig gjort.

Veldig ergerlig med garn som ikke holder mål. Har gjort samme tabben og nevner slett ikke Drops Alaska, men ikke med en så avansert genser. Da har du unskyldning for å strikke nytt.

randi K design sa...

Saa kjempesoete dukker! Tenk at du er i Rogaland! Kjenner en smule misunnelse selv om vaeret fortsatt er kaldt. Her startet dagen i gaar med 32 i skyggen, men kvelden var likevel fin for en liten spasertur. Ha en fortsatt fin dag hvor du er!

ruma sa...

Hello, Ruth.

  Lovely your works, full of joy.

  Thank you World-wide LOVE, and your Support.

  The prayer for all peace.
  I wish You all the best.

Have a good weekend. from Japan ruma ❀