mandag 21. april 2008

Bo på landet

Jeg var nettopp ute for å rope Pusifer inn. Det er kaldt og stjerneklart. Stakkers lille bilen min har rim på hele seg.

En av åsene her har en radar - og så vidt jeg vet er dette det eneste stedet i UK hvor Flyvåpenet har lov til å trene på å fly under radaren. Så mens jeg står der ute og roper på pusen, kommer det et jagerfly durende rett over hodet på meg. Og like etter ett til. Hele huset hopper og rutene klirrer. Pus kom inn som et skudd. Jeg lurer på om jeg kan ringe militæret neste gang Pusifer ikke kommer med en gang?

En annen sak er at jeg vet de har blitt bedt om å ikke gjøre dette på denne tiden av året. Sauene lammer og de blir vettaskremte av det. Rypene liker det ikke heller. I morgen kommer Tommy Shepherd til å være fly forb-sint.

Men om jeg er veldig heldig så kanskje hanen rett over veien fikk krøll på stemmebåndene. Han vekker meg hver morgen klokka 3. Jeg savner ofte det stille og rolig livet i en større by.

6 kommentarer:

Beyla sa...

Så styggelig typisk!! Og helt ærlig.. den hanen hadde fått knuter unevnelige plasser om han prøvde å vekke meg hver natt - jeg er IKKKKKE nådig mot slike ufinheter!!! Veldig greit å ha flyvåpnet til å jage inn dyra da, kanskje dere kan bruke dem til å sauesankinga til høsten? Kan se det for meg!!! Nå skal jeg spise enda mere fruktsalat i solskinnet.. *glise* uff ja det er fælt med ferie! ;) Dumme glasgowdamene. tror jeg hadde begynt å stortute om de hadde noe slikt til meg, jeg! Derfor du må ha strikkepinner. stikke dumme folk i ryggen med en skarp no4! :D

Frk.Badegakk sa...

Fly er noe dritt. Jeg bekjemper en trang til å gjemme meg under stuebordet, eller fryser fast i en positur på sofaen når det kommer bråkefly.
Jeg har i det hele tatt et problem med lyder som kommer fra oven.

Så jeg forstår pusifer godt. Best å være inne når galskapen herjer utenfor døra.

Stjerneglimt sa...

He he, muligens ikke morsomt hverken for katt eller sau, men du beskriver det så morsomt at jeg må le likevel, tji hi..

kreativ dame sa...

Høres nesten ut som våre ferier,vi tilbringer masse tid ca 10 min unna Ørlandet flystasjon i Sørtrøndelag og er det ikke jagerfly så kommer jommen Sea kingen bråkende.Men med flott natur og havet rett ut så er det mye man kan finne seg i.Alltid flotte bilder i bloggen din,innbiller meg at det er et slikt sted hvor sjelen kan få ro,ihvertfall når ikke jager flyene kommer over hustaket.

randi K design sa...

Så koselig det høres ut der du bor!
Et gammelt hus, 300 år, wow!
Du trenger ikke savne byen, mas kjas biler og kriminalitet...
Kunne godt ha flyttet på landet selv jeg.. Måtte nok bare hatt med meg mannen og masse garn... Ha en forsatt fin uke!

marit sa...

Rundt her er det ingen flyplasser, men jammen kom det ikke et helikopter forleden som surra rundt i lav høyde, og ja, skremte sauene! Har enda ikke funnet ut hva de drev på med. Men jeg har funnet ut at jeg liker bloggen din! Fant den igår via Lillefix, og jeg har sansen for humoren din:-)Hils Pusifer.