fredag 6. juni 2008

Jeg vil ut

SE hva som kom med posten i dag.
Masse Faerytale garn. Også jeg som har lovt meg selv at jeg ikke skal strikke på ihvertfall tre dager. Kan jeg gjøre om det det tre timer mon tro? Det er jo umenneskelig å bli plaget på denne måten.


Jeg vil ut i hagen min. Jeg ble så inspirert av bloggen til Berit T og har lyst til å pynte opp min egen hage, men vi har varmt, klamt og overskyet vær og midgen står som et teppe der ute. Til og med Pusifer nekter å gå ut.
Midgemaskinen tygger i seg midge så fort som den kan, men det er jo billioner å ta av.

Poenget skal være at midgen aldrig drar lengre vekk enn ca. 100 meter fra stedet den er født. Så maskinen skal altså spise opp alle innenfor den radiusen og vi skal være kvitt dem, men det er mer enn nok igjen. Billioner mer.


Uansett, jeg spurtet ut og tok noen bilder i full fart. Så får jeg se på de så lenge.


Det er ikke så mye som blomstrer enda, men noe er det jo.

Mysterieblomsten min hjalp Farmor meg med å finne ut av. Det er en Fjellflokk med hvite blomster. Jacob's ladder heter den på engelsk. Det er like før blomstene springer ut nå. Jeg begriper ikke hvor den kommer fra. Jeg har ikke plantet den og ingen andre rundt her har maken så den er ekstra spesiell.

Løytnantshjertene min har fått tre blomster på seg også. Er de ikke nydelige?

Vel, det er snart helg. Dear Husband er på vei hjem, Barnet kommer opp fra Glasgow og vi skal ha middagsgjester i morgen, så jeg får begynne å få gjort noe. Real Life calls.

Ha en flott helg!

1 kommentar:

sipusa sa...

Ååååå....for en herlig haug med garn.....jeg vet ikke hva slags råd jeg skal gi deg engående venting heller, for jeg er beviselig svært flink til å ikke vente....hehe......men du får styre med hagen!! Kanskje det hjelper?;-)