tirsdag 23. september 2008

Ahhhhhhhhh!


Jeg leser blogger og ser at folk får pakker i posten - helt ut av det blå - fordi en eller annen bloggvenn syns det er på tide - og jeg får en litt sånn god følelse - dere vet. Livet er ikke så dumt, når alt kommer til alt.
Og så skjer det meg også. En jeg ble kjent med på nettet for noen år siden syntes jeg fortjente en presang og sendte meg disse to. Hun er kunstner og illustratør og har malt disse på tørkede gresskar. Er de ikke fantastiske? Ok, så er det en jule-ting, men her kommer de til å stå fremme - lenge. Jul eller ikke jul.

I often see - on peoples bloggs,- how some parcel arrives out of the blue and totally makes their day. Somebody - somewhere- are thinking about them. I like reading those stories. It makes me feel that life isnt so bad, after all.
And then it happens to me.
Somebody I met over the internet sent me this. She is an artist and illustrator among other things, she said that as she was moving house she wanted these two to find a new home - so she sent them to me. Aren't they just lovely? And no way am I waiting for Yule. They are going to live with me - in the living room - all year round.

Sist natt hadde vi frost her. September! Ingen sommer og frost i september! Det er virkelig for sært. På den annen side så får jeg brukt alle strikketingene mine. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Jeg har nesten strikket Faerytale-kjolen min om igjen, men det er ingenting som er så kjedelig som å strikke "omatt"! Jeg må sy den sammen og så er den ferdig, men akkurat nå gidder jeg ikke se på den engang.

Jeg har begynt på denne; (gratismønster på Ravelry her ) men den føles ikke "riktig". Jeg er ingen 13 år gammel fotomodell og buler både inn og ut, jeg mente jeg kunne forandre mønsteret litt, men det virker som om alt er galt. Ermene blir for vide, nederste delen blir for stor. "Gutfeeling" (-det ordet har jeg lært av å se detektiv-serier på TV. ) The GUTFEELING is wrong. Synd i grunnen - den jo lekker da.
Jeg fant en sånn blomst til. Bromeliade heter den. Og denne har ikke gjort annen enn å være grønn og rød, men jeg lever i håpet. Hva slags snodige blomster kommer til å dukke opp her?

6 kommentarer:

Stjerneglimt sa...

Slike har jeg ikke sett før, så morsomme! - Hvem har sagt at nisser bare hører hjemme i julen...? Mine cernit-nisser er husnisser og dukker opp både her og der året rundt...

Trude sa...

Takk for hilsen! :)

Så fint du fikk det med nyoppusset side!

Beyla sa...

Stilig oppussing av bloggen her altså! I disse bomliadetider! Bommel-liaade uttalles det selvsagt her. Jah. Og kan brukes om en festlig dag med ballonger verdig aleksander filibombombom! Uff, magefølelse er noe herk. Bare fordi den har rett alt for ofte!! Intarsiaknitting i soyagarn f.eks? Heh. Nei. Frogged into submission - and fleece. Så je har simpelthen prestert å ødelegge opptil flere garn nøster og ikke oppnådd noe annet enn å bli sur av å se på strikketingene mine. Kjøpe meg bare knapper på garnsjappa idag, jeg..!
Bøsten til rummel har vært borte i 4 dager. Fant den idag bakom rotehaugen til gubben :p Og ut på trappa med pelsdotten og tilhørende redskap.. Jeg kunne seriøst fylt flere dyner med ull fra den hersens hunden!! Kunne i seee søppelposene under all ulla etter 5 minutts børsting.. Etterpå bar det inn for å trø i ham tran, høstens siste ormekur, og andre sunne saker for pelsen til stakkars dyret... Stor klem til presangdamen som fortjener presanger mest i verden!!

Muffin sa...

Ja nissetiden nærmer seg med stormskritt, best å være i rute. Nå ble bloggen din virkelig fin, ikke det at den var stygg før da, men forandring fryder ikke sant! Takk for at jeg får hilse på potteplantene dine, sånt setter jeg pris på.

Beyla sa...

jeg har et nydelig mønster fra HP jeg fikk av ei dame på hobbyboden som er perfekt til den type garn tror jeg.. Men har litt noia for de tynne litt fuzzy garnene - kjøpe inn masse bare for å ende opp med å ende opp med å lage garnsalat av det hele er skrekken :) men er på garnkjøpestopp.. 15 000 på bilen denne mnd og 10 000 til i oktober :p jeg prøver å se på det som ypperlig sjanse til å komme ajour med alle prosjektene jeg har planlagt å ha ferdig i good tid til jul ;) Skal strikke en babyjakke til yngste nevøen og en jakke eller genser til største nevøen på 5 år.. Presto chango jakke til minstemann og en fra Gøy med tykke pinner boken til eldstemann! Han på 5 har bursdag nå 5 oktober, så han må det forøvrig handles inn gave til snarest..! *skrive på lista*

Lisabeth (sushigirl) sa...

Så koselig med overraskelser i posten. Mine "overraskelser" er som regel garn jeg har bestilt selv, så jeg blir ikke så veldig overrasket. Med mindre det er noe jeg har glemt av helt, da. Eller forresten, i dag kom strikkepinnene som jeg trodde var forsvunnet i posten, så da ble jeg nesten litt overrasket. :)
Uansett, du får ha en riktig god helg! Håper ikke være holder seg kaldt, er for tidlig med vinter nå, ja!