onsdag 3. desember 2008

Utfordret

av Monica.

Jeg liker Monicas blogg. Den har en form for ro som jeg savner i meg selv og som jeg finner der.

Monica vil vite 7 ting om meg. Og er ikke det passe sprøtt - jeg kunne ikke komme på syv ting om meg selv. Jeg spurte DH -men han kunne ikke komme på syv ting han heller. Så - jeg er vel egentlig dønn kjedelig, tror jeg. Men jeg får vel prøve.

7 ting du kanskje ikkje visste om meg;

1. Jeg er ihuga Science fiction og Fantasy fan. Pøs på med troll, dverger, drager og prinsesser og jeg er i syvende himmel.

2. Jeg har "arvet" et badekar fra rundt 1930. Det er i jern, det er knall rosa og 1 meter og 60 langt. Der kan jeg tilbringe timer, med badebobler opp til haka, et glass vin og en bok.

3. Jeg skjærer tenner når jeg sover. (Det sier DH ihvertfall)

4. Jeg er fasinert av historie og
anthropology. Hvor kommer vi fra og hvordan ble vi som vi ble.

5. Jeg har fullstendig lakenskrekk. Verden blir så rolig når alle andre sover.

6. Jeg har problemer med "bremser". Jeg kan begynne med å tørke av krana på badet og "komme til meg selv" flere timer senere når jeg er iferd med å støvsuge garasjen. På den annen side kan jeg sette meg ned for å slappe av og fortsette med det i flere dager.

7. Jeg er ikke i stand til å sitte "ordentlig". Jeg ender alltid opp med bena under meg. Det er et problem i restauranter.


Så der.

Jeg sender denne videre til Frk. Badegakk og Sylvia.


5 kommentarer:

Beyla sa...

du er skummel. Jeg prøver å tenke noe på den lista den IKKE kunne skrevet, og kommer ikke på noe som helst.


Rent bortsett fra at badekaret vårt ikke er sånn barskt, sånn som ditt. men bobler vin og bok/lydbok? Check!

Sylvia sa...

Hallays! Det er greit å vite litt om hverandre her i blogglandia, da! men du virker like ufarlig, så jeg fortsetter å besøke deg, jeg! Tar utfordringen.......kommer i helga en gang!
700 g med platu lopi er iallefall nok til en genser. Har ikke veid min, men den er lett som en fjær. Tror faktisk jeg har kjøpt inn 700 g til mannens genser, og regner da med å ha litt til overs når den er ferdig (mulig min veier rundt 400 g når jeg tenker etter.....)

sipusa sa...

Hah! Det er bare sunt å sitte sånn:-D det er nemlig flott for hoftene;-D så der får de alle som klarer sitte pent!

hilsen en medsynder i helsen, hehe;-) (sitter tilog med m bena i kors ved matbordet;-)

Røsslyng sa...

Det ligger noe til deg i bloggen min ;)

Ønsker deg en trivelig adventstid!

Muffin sa...

Grøss a meg altså, alt det der kunne vært meg, unntatt det med badekaret selvfølgelig. Men dersom jeg hadde et rosa badekar skulle jeg sannelig flytta inn i det også. Uansett ligger det en utfordring til deg i bloggen min, anti-ønskeliste, please ikke skriv akkurat det samme som meg for da får jeg ikke sove i natt (heller)