mandag 5. januar 2009

Fortsatt i farta

Jeg har vel aldri lagt skjul på at jeg ikke liker Aberdeen noe særlig. Det er ikke noe spesielt galt med byen, den er bare så utsigelig grå, bygd av granitt som den er. Butikkene er kjedelige. Store kjeder uten mye personlig preg. Og det regner alltid når jeg er her. Men i dag har det vært frost og sol. Du verden som det hjelper. Byen blir pen. Det glitrer i granitten når solen skinner på den.

Vi kjørte opp på søndag og jeg er på "besøk" hos DH. Siden han jobber her har han sin egen lille leilighet på 2 rom og kjøkken og er *"ungkar" 5 dager i uken. Du verden som jeg klør i fingrene etter å forandre. Og jeg gjør det jo stadig. Kjøper gardiner og puter og bilder. Men jeg tror faktisk at om jeg ikke hadde gjort det, så hadde han vært like lykkelig med bare vegger og et ullteppe foran vinduene. Snodige greier.

Men her sitter jeg altså. Jeg har aldri forstått det der med "å sove på forhånd". Dere vet; "Jeg må legge meg fordi jeg skal tidlig opp i morgen". Jeg blir jo ikke trett før i morgen kveld fordi jeg må tidlig opp i morgen. Jeg kan ikke sove på samme måten som en setter penger i banken. Vel, når sant skal sies så er det å bli trøtt om kvelden ukjent land for meg - uansett.

Pus skal nå være Bykatt noen uker og fordi det da er veldig, veldig synd på henne, stakkars liten, så får hun full inntogsrett til soverommet og hun foretrekker å sove på min hodepute. Jeg må vinkle meg rundt henne. Med andre ord - jeg må sove på DHs hodepute og han må ha hodet hengende utenfor sengen. Vel, det er han som syns mest synd på henne og litt rettferdighet skal vi ha i verden.

Jeg har pakket ned strikkepinnene og 2 nøster sokkegarn - jeg regner med å gå litt amok i garnbutikker der hjemme. Vi sees.

10 kommentarer:

Sylvia sa...

Halloysen til dama på tur.
Så gøy da, å være et annet sted for en stund, så du får sett DH litt mer. Håper dere overlever nettene med pus i sengen.
jeg har sovet i datterens seng i natt (hard madrass.....det må vi gjøre noe med) pga utslettet hennes, så byttet vi plass. Trygt og godt hos mamma, vet du.
SHOPPING!!!! Shop i vei, det er jo salg. jeg fikk noen kr av mannen i dag, da han hørte jeg snakket med mamma i tlf, og han hørte ordet shopping. Men han bad meg kjøpe middag med hjem også, da , så det var vel for noe!!!!!!
Strikk og kos deg. klem

Litt om alt sa...

God tur!
Det kommer vel noe garn i posten også om en liten stund.. :)
Klem

malla-b sa...

God tur!

LivM sa...

Ja men dette høres da spennende ut. Turist i egen leilighet på en måte! Jeg har aldri skjønt dette med folk og katter! Men det er jeg vist ganske alene om. Shop i vei og lagre garnet til neste vinter. En vet aldri om en kommer til å snø inne!!

Tonje sa...

Må nok si meg enig med deg når det gjelder Aberdeen... alt er grått (og trasig). Var der en del ganger da vi bodde i Inverness....

Håper du får en fin tur "hjem"... er det ikke rart hva man kaller hjem? Jeg kalte også norge "hjem" selv etter å ha bodd mange år i Skottland, og nå som vi har flyttet til Norge, vet jeg ikke helt hva jeg skal kalle Skottland... hmmm...

Sonja sa...

Håper du får et fint opphold i Norge.Gleder meg alltid til å lese på bloggen din selv om jeg ikke har hatt tid til å skrive så mange kommentarer i det siste.
Du får nok strikket litt unerveis også tenker jeg.Nyt ferien.

sipusa sa...

Håper dere får det fint i by'n, og at katten og dere andre holder ut:-D

Litt om alt sa...

Det ligger en utfordring til deg på bloggen min (18.01)
Ta den når du kommer hjem?
Klem

Stubbetufsa sa...

Hei, Ullhedina!
Jeg har noe til deg på min blogg...

mona sa...

Håper at både du og Pus du fikk en trivelig stueforandring da. :o)