lørdag 31. januar 2009

Tilbake igjen
Gjett om jeg fikk vinter da jeg kom hjem til Norge. Det var rett og slett praktfullt. to meter med sne og kaldt. Rene drømmen. Og så begynte det å regne! Istappene forsvant over natta og halvparten av sneen ble til is. Og enten dere tror det eller ei, så syntes jeg faktisk det var flott også. Og det varte bare noen dager og så hadde vi nydelig vær igjen.

Jeg har vært noen dager i Aberdeen og kom hjem først i kveld. Jeg sitter her med jakke og skjerf og venter på at huset skal bli varmt igjen etter å ha stått tomt så lenge. Metertykke steinvegger holder like lenge på kulden som på varmen. Brrrr.

Hadde bare lyst å si "Hei" og fortelle at jeg var vel hjemme igjen.

9 kommentarer:

Monica sa...

Godt å ha deg attende! :)

Mormor sa...

Så hyggelig at du er tilbake på nettet. Tror det er flere en jeg som har savnet dine humoristiske innlegg. Jeg er en strikkekløne og bare måper av alt du produserer, men det er artig å se likevel. Her på Østlandet har vi fått snø så det holder og den blir nok liggende til våren.

Litt om alt sa...

Godt å høre at du har kommet deg vel hjem :)
Klem

Mammadragen sa...

Velkommen hjem igjen!!!

Muffin sa...

Godt å ha deg tilbake :)) Har savnet deg masse!

Maj sa...

Nydelige vinterbilder.

Håper du fort får varmen i huset igjen.

Stubbetufsa sa...

Hei, Ullhedina! Nå har jeg tatt meg tid til å gå gjennom hele bloggen din, og jeg lo meg skakk flere ganger, det være seg katta eller heksa med frakk og kost, eller bare det faktum at du er norsk, i Skottland!
Jeg har en liten utfordring til deg på bloggen min, frivillig er det også, forresten...

RigmorNY sa...

*kremt*.......jeg har gitt deg en utfordring i bloggen min. :)

Tonje sa...

Godt å ha deg tilbake igjen...