søndag 8. februar 2009

Ett år

Jeg har blogget i ett år! Det er nesten rart, fordi jeg har følelsen av at jeg har sittet her i all evighet og skriblet bloggeinnlegg og lest andres blogger, men så er det altså bare ett år. Jeg har blitt kjent med så mange på dette ene lille året og fått så mange inntrykk og så mye inspirasjon - jeg begriper ikke helt hvordan jeg noengang overlevde uten? Er det mulig?


Jeg har fått utmerkelse av Littomalt. Og jeg sier Tusen Takk! Det er vel få ting som er så hyggelig som å få et bevis for at det man skriver blir lest og likt av andre.
Jeg setter stor pris på bloggen hennes også - hun skriver friskt og morsomt og med stor innlevelse enten det nå er gladting eller sinnating eller andre ting. Og så lager hun de nydeligste smykker. Tusen takk igjen, Littomalt.
Jeg ser at jeg burde gi denne videre til 5 andre, men kan jeg få lov til å sende den tilbake til deg og så gi den videre til alle som er innom her? Jeg tror ikke jeg klarer å velge meg 5 blogger blandt alle de jeg leser. Hver eneste blogg er spesiell og betyr mye for meg.

Barnet brukte mye av tiden på PCn i helgen og DH lekte seg med "røykern" i garasjen og lagde Sommerkoteletter og jerky - og jeg satt helt stille i sofaen og stakk og stakk i ull.Og så ble hun ferdig. Nålefiltet og med tovede klær. Og hva ble hun? Vel, halen som titter frem under skjørtet forteller vel det. Hun ble frekk og freidig og ikke så lite utfordrende - men det er vel Huldras natur. "Jeg kan fange deg, men du kan aldri fange meg" synger hun og løper leende avsted.Siden jeg altså har blogget i ett år, så burde jeg vel feire litt? Så jeg gir henne bort, jeg. Hvis noen har lyst å ha henne boende hos seg, legg igjen en kommentar under dette innlegget og så legger jeg navnene i en hatt og trekker ut ett neste søndag.


Jeg ser at hun ble litt lik huldra som er "bildet" mitt på bloggen. Hun var den andre tingen jeg lagde (den første var en knapp som ble en bamse).

Her et bilde av den. "Knappen" ble til en fot - som ble til et ben - det var totalt umulig å stoppe. Jeg ble sittende oppe en hel natt mens jeg stakk og stakk i ullen og kjente den formet seg helt som jeg ville.


Ha en super uke.
24 kommentarer:

Laila sa...

Jeg takker for koselig kommentar i min nye blogg -det varmer!
Hvordan klarer du å få figurene dine til å snakke slik...? Om du har råd å gi dem bort, vil jeg gjerne være med i trekningen.

Berit sa...

Jøss så flott huldra ble, jeg er imponert av dine ferdigheter!!!!
Det er et møysommelig arbeid og tidkrevende.
Bamsen var da også så skjønn!

Gratulerer med 1 års dag!!
Det er utrolig så fort et går, forstår ingenting jeg. Tiden fyker avgårde, og jeg rekker ikke alt jeg har lyst til, men tror jeg vet årsaken... jeg sitter litt for mye her og ser og trykker, fra den ene bloggen til den andre, det er så mye flott å se og bli inspirert av.Nei nå må jeg hive meg rundt å få gjort noe vettig!

Ha en knallfin dag!!!

Hobbygåsa sa...

Gratulerer med jubileum! Har du nålfiltet den huldra - gosj! Den var virkelig flott! Jeg har bare nålfiltet litt pynt på en veske en gang og stakk meg masse, du må vel ha skikkelig trening for å få til dette. Ha en fin uke!

Kristin sa...

Hei, gratulerer med et år som blogger! Det ligger en award til deg i bloggen min :-)

Kristin sa...

Hei, gratulerer med et år som blogger! Det ligger forøvrig en award til deg i bloggen min!

Litt om alt sa...

Jeg har også undret meg mange ganger hvordan verden egentlig var før bloggen kom inn i livet mitt? Tenk så priviligert man er , som kan finne venner over hele verden hjemme i sin egen stue. Det "verste" er at man føler ett så sterkt vennskap, det er litt rart. (men VELDIG godt)
Huldra var FLOTT! Guriland,meld meg på! Trodde faktisk den lille røde huldra var en tegning jeg, men forstår nå at du har laget den *tar av meg hatten*
Ha en herlig dag videre
KLEM

Stjerneglimt sa...

Du, er det ikke utrolig deilig med slik stikking! Men slike resultater som huldra di er nok ikke lett å få til om man stikker aldri så iherdig!
Gratulerer med årsdagen!

RigmorNY sa...

Ja den Huldra har jeg lyst på. ;) Den var helt nydelig. Skulle ønske å vært nærmere deg slik at du kunne lært meg dette. Jeg nålfilter selv men det er stort sett bare sitteunderlag.
Og du har en flott blogg som er koselig å komme innom. Ønsker også deg en flott dag og uke.

marit sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar! Jeg hadde ikke rukket rundt på bloggrunde idag...
Huldra var flott!
Gratulerer med bloggebursdag- jeg koser meg med bloggen din, tror vi har litt lik form for humor;-D
Ha ei flott uke!

Sylvia sa...

Jeg vil være med på trekningen!!! Det er iallefall sikkert! Såååå fin, den skulle jeg gjerne hatt, siden jeg er litt "huldrete" innimellom, med garntufser og greier!
Det er litt av en jobb, å filte, har nemlig drevet på med det selv, og DA blir iallefall skuldrene ømme.
1 års blogging, wow. trodde du hadd drevet med dette lenger, jeg. Har noen flere år på baken, jeg, og kan ikke tenke meg å ikke blogge. Blir jo litt avhengig.
Stor klem

Januarsola sa...

Gratulerer med 1 års jubileumet!
Jeg liker også å stikke, og syns den huldra di bare ble eventyrlig flott.
Jeg er for amatør å regne i Blogglandia, men er helt enig med deg i at det er enormt med inspirasjon og gode venner å sanke her inne.
Ha en kreativ jubileumsuke ;)

Mormor sa...

Gratulerer med jubileum.Du verden hvor mange ganger jeg har ledd meg skakk av innleggene dine dette året Den huldra var utrolig flott. Du snakker om personlighet. Du slutter aldri å imponere meg med alle dine ferdigheter. Ha en fin uke.

Mammadragen sa...

Gratulere så hjerteligst med fullført første bloggår!!!
I fht å stikke ut ei hulder i ull med nål - jeg skjønner ikke hvordan du får det til - hun ble kjempefin, og den blå bamsen var bare sjarmerende!

Spurven sa...

Laila/spurven tilbake igjen
Du skriver så godt hvordan du har det til daglig og jeg setter pris på at man deler dette med andre.

For dette - og for dine hyggelige ord - ønsker jeg å gi deg en award som du finner i bloggen min:-)

Hannesol sa...

Gratulerer med bloggjubileet! Alltid hyggelig og artig å stikke innom her, du skriver så levende :)

Muffin sa...

Gratulerer med ettårsdagen! Jeg tror jeg har fulgt etter deg hele året, og kommer til å fortsette med det. Og jeg har funnet mye god underholdning i bloggen din! Takk for alle de trivelige hyggestundene, jeg setter pris på bloggen din må vite. Og huldra, den er jo enestående og vakker, den ville nok trivdes godt her i de mest ugjestmilde strøk av kloden.

Annepålandet sa...

Gratulerer med jubileet!
Egentlig trodde jeg du hadde blogget lengre - syns jeg har lest med lenge jeg, og fått meg mang en god latter, pluss mye inspirasjon. Men åssen du kan få til å lage en sånn hulder, det skjønner ikke jeg?! Så jeg vil gjerne være med i trekningen!!!

Farmors sa...

Gratulerer!
Nei, for ei herlig hulder! Ser det er mange som gjerne vil ha henne, og jeg er intet unntak. Skjønner ikke hvordan du har fått henne til jeg. Nålefilting? kanskje finnes det kurs for slikt!

sipusa sa...

Juhu!! Gjett om man vil! Så altså tar jeg sjansen hehe, den huldra var jo superflott

og jeg skjønner deg ang nålfilting, selv ble jeg også helt hekta men jeg klarte bare å produsere en stor "dings";-D

Katten, jeg vet hun fikk litt skummelt blikk og enda skumlere når jeg gjorde fargene i bildene mørkere, hadde egentlig tenkt å skrive en kommentar og si at hun var lita men veldig skummel men så ble det ikke noe av. Litt synd egentlig for dermed ble litt av poenget borte, men sånn er livet og nå vet i hvert fall du det:-P

totliii sa...

gratulerar med eitt år som bloggar! det er ein veldig koseleg blogg du har!! Ü

Røsslyng sa...

Gratulerer så mye med 1 års bloggjubileum!
Bloggen din er en fornøyelse å følge med på :)

Utrolig stilig hulder du har tovet frem, imponerende!

Ha en fin uke videre!

Maj sa...

Det var ei riktig flott hulder.
Gratulerer med jubileet.

Tonje sa...

Gratulerer med 1års bloggdag! Jeg er så glad for at jeg fant bloggen din... jeg koser meg virkelig når jeg er innom her hos deg, og jeg har veldig sans for humoren din!

Huldra ble jo utrolig flott... Hun kan godt få bo her hos meg... hvis hun vil... regner med at hun trekker ut den hun har mest lyst å bo hos selv... for hun skal vel få trekke selv, vel?

Sonja sa...

Skal si den huldra kunne trollbinde.Hun snakket nesten med hele seg.Lokker og drar.Hun hadde nok passet godt hos meg.

Gratulerer med 1-års dagen.
Nå er det snart et år siden jeg også flyttet inn i denne verden.
Oy som tiden flyr.