tirsdag 24. februar 2009

Næmmen!

Det var ingen som meldte seg som gjest nr. 10.000.

Nå står telleren på 10.002 og den siste som har vært her inne og lagt igjen kommentar er Annepålandet. Så da velger jeg meg henne jeg. Enten hun vil eller ei! Så det!

((((((Anne - spamfilterboksen din virker ikke. Den har hengt seg opp eller noe, så jeg får ikke lagt inn kommentarer hos deg. Det har skjedd flere ganger. Dum greie)))))
6 kommentarer:

Annepålandet sa...

Du godeste!!! Jeg registrerte at jeg var nr 10 002 i går kveld (hmm, i NATT var det vel...) - og tenkte "10 000, det var jammen mange!!!". Gratulerer med 10 000 besøkende! Det må jo bety at det er flere enn meg som liker bloggen din - ikke så rart, for den er både koselig, inspirerende og veldig morsom!

Takk for at du melder fra om feil på bloggen! Jeg sier bare ***#%X* og prøver å løse problemet. Jeg HATER tekniske ting som ikke funker... det burde vært forbudt ved lov.

Ha en fortsatt fin dag!

marit sa...

Å søren! Dette fikk jeg ikke med meg- det var vel da ungene okkuperte data'en...hehe! Uansett- Gratulerer til Anne:-)
Og gratulerer til deg med over 10 000! Du har en kjempeblogg!

Tonje sa...

Tenk, over 10 000 besøkende... det er mange det!

Litt om alt sa...

Hei igjen :)
Ikke noe rart at du har rundet 10 000 lesere, for har man lyst på en god latter, snedige kommentarer og herlig humor så er det bare å ta turen innom deg!!
Var innom og tittet som nr 9976.
Ha en herlig uke
Klem

Sylvia sa...

Hallå! Har jeg gått glipp av noe eller? har jeg ikke vært innom siden sist? jeg skems, og så gikk jeg glipp av dette....
Jeg ler så av den genseren din! Nå får du ikke lov til å rekke den opp mer. Det må da finnes noen som vil ha den, hvis ikke du vil ha den...sier jeg som nettopp har rekkt opp en lue og laget tre til, he he.....Lykke til videre. Ps: håper du likte det jeg sendte på mail. var den ikke herlig?

Sonja sa...

Sånn er det når man ikke følger med,da går en glipp av mange ting.
Tenk 10000 besøkende det er egentlig "grusomt" mange. Jeg hadde teller noen få dager men da gikk allt annet i krøll.
Lurer på om det er noe vi arver av hverandre disse tekniske småproblemene.Hos meg har også bildene blitt borte.
Ja,ja det er vel ikke alt man skal forstå seg på.Gratulerer.