mandag 23. februar 2009

Snart 10.000

Snart 10.000

Det går mot 10.000 besøk med rasende fart - oppdaget jeg plutselig. Jeg håper den titusende gjesten legger jeg en kommentar hos meg - så får jeg feiret det med en liten premie. Både til gjesten og meg, selvfølgelig. Hva det skal være vet jeg ikke enda. Jeg kommer nok på et eller annet.

I dag ringe postdamen på døra. Hun gjør det hvis hun har pakker med. "Jeg vet ikke om du kan få denne" sa hun, "jeg har lyst til å behold den selv, selv om jeg ikke heter "Ruth"". Jeg fikk jo vristet den fra henne til slutt uten de helt store blodsutgydelsene, heldigvis.
Så sånn kan man altså skrive adressen på en pakke. Jeg måtte vente med å pakke den opp, så flott var den.

Pakken var fra Muffin. Jeg vant trøstepremie inne hos henne for en liten stund siden. Og nå er jeg trøstet til gangs, bare så det er sagt. Se så lekker det hele var pakket inn. Og inni der igjen, der var det dette;

Det var nydelig, selvmalt kort, det var praktfulle treperler som jeg kjempeglad for og pus fikk gave hun også. Pus fikk lekemus og godbiter, begge deler ble meget godt mottatt. Og sist, men ikke minst fikk jeg bok. Jeg har en følelse av at Muffin kjenner meg nesten litt for godt! "Beklager, men midlivskrisen får vente" heter den.

- for snart er vi alle 80 år" står det nederst på denne siden. Tusen takk, Muffin (og hjelpere). Dette lyste virkelig opp en ellers grå og tåkete dag.

Denne har jeg fått av Sylvia. Hun må være en av de blideste jentene i Blogglandia og også den med mest energi. Jeg koser meg glugg ihjel med bloggen hennes.
Teksten som følger med er;
Denne bloggen investerer i, og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlig SJARMERENDE og SØTE, og formålet er å finne og å være VENNER. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet, vil enda flere VENNSKAP ha forplantet seg. Vær VENNLIG å gi litt ekstra OPPMERKSOMHET til disse. Gi videre til 6 andre bloggere, som igjen må velge seg 6 nye de vil gi utmerkelsen til.

Tusen takk Sylvia. Du vet hvor stor pris jeg setter på denne .
Jeg tror de aller fleste har fått denne og derfor lar jeg den stå her. Men om noen vil ha den og er innom her, ta den med dere videre. Jeg deler så gjerne.

Jeg strikker fortsatt på "mysteriegenseren". "Mysterie" - fordi jeg ikke hadde noen anelse om hvordan den skulle bli da jeg begynte på den.
Nå nærmer det seg slutten, men jeg må vente med å legge ut noe ordentlig bilde - enn om jeg ikke liker den i den hele tatt - og må rekke opp rubbel og bit? Rarere ting har skjedd.


Det har vært skikkelig grått og trist i dag. Tåka henger helt nede på hustakene. Men da jeg mått ut en liten tur så jeg at kaprifoliumen min faktisk hadde fått et par knopper. Det blir snart vår!!

Jeg må også dele en bemerkning jeg fikk av noen jeg traff forleden dag. "You knit? How boring is that. You should get yourself a hobby"!!!

Jeg tror nesten jeg må skaffe meg en T-skjorte med den på. Fantastisk.

6 kommentarer:

Beyla sa...

Hahaha wow, den var av det sjeldent lite insiktsfulle slaget!! På en t-skjorte? Jepp! Kommer så absolutt til å gjøre seg! :D

Når jeg kom hjem fra butikken idag (kjøpe ved, må vite) sto det hjemmelaget toffeekake på bordet. Nabo Oliva som har vært og levert - hun mente nemlig det var for ille at jeg ikke hadde noen store kaker i frysen til eventuelle overraskelsesbesøk. JEG synes jo mørlefser og vannbakkels er kaker i massevis til kaffeslabberas, så feil kan man ta! mmm toffeekake...mmmmmm! *sikle* Ja som du hører går slankinga kjeeeempebra. Eller nei. Trener som en tulling og spiser (ganske) sunt, men går ikke ned et gram. Alt som det pleier å være m.a.o! Når jeg blir gammel skal jeg begynne å røyke. Så det så!

Klem til du ;)

Røsslyng sa...

Strikking er vel hobby god nok ;-)
Kos deg med strikkingen du og dem som synes det er kjedelig har misforstått...

Ha en fin uke videre!

Berit sa...

Gratulerer med de 10.000 (snart)
besøkende!!!

Og gratulerer med den flotte gaven, nydelig skrift. Heldige du.

Spennene strikkeprosjekt du holder på med, og øker gjør det.

Ha en fin uke fortsatt!

Muffin sa...

Ja slit den med helsa, om du har helse til det da :-)
Jeg får stadig skuffede kommentarer som "STREKKA DU?? Brukt ikkje du å mal bilda??" Snakker om å degradere seg selv, hehe.
Heldige du som har knopper å titte på, her raser snøstormen og vinteren har 100% overtak. Hilsen besøkende nr nitusenåttehundreog...glemsk.

Annepålandet sa...

Ja, er det ikke deilig å være omgitt av innsiktsfulle medmennesker?! Kan du ikke trykke opp et opplag av de T-skjortene, så kjøper jeg gjerne en!

I alle andre land enn Norge skriver de nå så vakkert om vår, om snøklokker i knopp osv. Jeg var ute og inspiserte hagen i dag. Det er så trangt rundt husene her, at vi må måke snøen fra gårdsplassen ut i hagen, for det er ingen andre steder å gjøre av den. I dag var uteplassen min, der jeg pleier å sole meg de tre dagene i året det er sol, dekket av ca en og en halv meter snø - den har sunket sammen litt pga varmegrader i dag. Så nå kan vi i det minste SE ut av vinduene igjen. Og om vi ikke har knopper på kaprifolen, så har da i det minste snøen smeltet bort fra greienene...
Neida, jeg er ikke misunnelig på dere som har vår... Nå er det jo snart påske også, og da skal vi til fjells! Og vi har jo SOL!!!

Tonje sa...

Sånn t-skjorte vil jeg også ha. Genialt! Tenk å få seg til å si noe slikt....

Flott pakke du hadde fått i posten. Jeg må si at jeg savner at postmannen ringer på døra og leverer pakken (eller bare gir den til naboen)... nå må jeg jo faktisk kle på meg (masse for ikke å fryse ihjel i snøkaoset) og gå til posthuset for så å bære pakken hjem selv... hmpf.