torsdag 2. juli 2009

Varmt


For første gang på nesten en uke lettet skydekket, solen kom frem og temperaturen sank ned til levelige 27 grader i skyggen. Luftfuktigheten sank fra 90% til 49%. AHHHH!

Jeg mente det ikke da jeg sa at jeg ønsket meg vinter. Jeg snakket over meg - i varmevanvidd.

Så her har jeg oppholdt meg i hele dag. Og vært travelt opptatt selvfølgelig. Det at det er sol er ingen undskyldning for å drive dank. Det er roten til alt vondt og sikkert syndig også. Jeg har derfor vært travelt opptatt i hele dag.

Jeg har malt alle neglene på begge føttene blå. Hver eneste en. Og jeg viftet med tærne helt til de var tørre. VET dere hvor slitsom det er?

Jeg har vel også gitt naboen et problem, han så jeg fotograferte føttene mine og jeg så at han fryktelig gjerne ville spørre meg om hva jeg holdt på med - men ikke turte. Ha. Nå kan han sitte der å lure.Jeg har drukket Pimms. Og det er godt det, selv om det vel er det mest engelske som finns.

Det er en slags hetvin. Man kan som meg ha i agurk, sitron, lime, selleri og masse frisk mynte og så fylle opp glasset med limonade - eller man kan drikke den med jordbær eller epler eller akkurat hva man vil. Et helt måltid.


Så har jeg lest litt. Jeg har virkelig fått sansen for denne serien. Det er 4 bøker alt i alt. "Who dunnits" lagt til Tudortiden. De er bra skrevet og har faktisk mye interessant informasjon om tiden, skrevet på en underholdene måte. Passer meg så midt i blinken akkurat nå.

Jeg har spist. Jeg skar opp maten helt selv OG serverte den.


Og så har jeg strikket selvfølgelig.

Så der ser dere. Jeg er ikke den som driver dank.

Jeg regner med at morgendagen blir like travel.

17 kommentarer:

Sonja sa...

Nei,du det er ingen som kan beskylde deg for å ligge på latsiden.Den jumperen blir jo virkelig flott.
Kos deg på den fine uteplassen din i varmen.

malla-b sa...

Kjempekos med sommer og varmt. Kjempefin genser/ topp du held på med.

Strikkelines sa...

lat nei...det ha vi da ikke trodd...:)....så flott du slapper av med bena i lufta:)...flott strikk på pinnene også.

Gamleheksa sa...

Ja, slike "hektiske" dager er akkurat det vi trenger nå ;)

snakkemunn sa...

En skjønn sommertopp du har strikket. Man er nødt til å holde seg litt aktiv i denne varmen går ikke an å sitte rett opp og ned i varmen da brenner man jo opp. :-)

sipusa sa...

oi, der trodde jeg et øyeblikk og til min store forundring at jeg var en syndig kvinne, men så forsto jeg (jeg er jo også en klok kvinne;-) at jeg har vært svært arbeidsson gjennom hele varmeperioden og da satt jammen verden der den skulle igjen;-D

Den toppen ser fin ut, og boka ser inteeressant ut, men jeg driver fremdeles med den jeg leste i mai og har tre bøker fra biblioteket som venter på meg så jeg sjekket ikke nærmere denne gang.

Kos deg med sola, håper den holder seg hos deg og sender litt regn hit, jeg blir like våt av varmen nemlig;-D

Nikoline sa...

Nei,du ligg så visst ikkje på latsida ser eg... puhhh.. blir sveitt berre ved å lesa om alt du har fått unna! Eg kan ikkje lakka tåneglene for varmen gjer at det doggar for augene og synet blir sjabert,og å komma med HEILE tærne blå,ikkje berre neglene,ja...det ville jo vore litt av eit syn..
Så herved kan rota til alt vondt og alle store synder berre komma, eg gje blaffen!
Ha ein strålande ettermiddag:0)
(Hadde eg berre hatt din energi i varmen så skulle eg delt opp ein melon og fått i meg litt mat,men den er rund og heil så deling får venta til gemalen kjem heim...)

Spurven sa...

Kos deg i varmen - her på Innlandet i nord er det bare 10 grader.

Morsomt bilde av himmelen i glassbordet!

Og du, de sokkene - var de lette å strikke, sa du? Jeg begynte på noen sokker fra garnstudio, er ikke noe glad i komplisert mønster og trodde de var lette, men der ligger de..

God sommer!

RennyBA sa...

Du er jammen travel i varmen, men jeg ser at du i alle fall unner deg noe godt i varmen!

Håper naboen leser bloggen din - så han får stillt sin nysgjerrighet :-)

La oss ikke klage - vi trenger jo batteripåfyll til en lang vinter!

God Helg!

Birgitta sa...

Hej
Det ser ut som du haft en skön dag och mått riktigt bra. Ätit och druckit gott. Och stickat lite också. Du har verkligen inte legat på latsidan.
Ha det så skönt i helgen nu och njut lite också.
Kramis Birgitta

marit sa...

Høres ut som en perfekt dag i varmen! Vi er akkurat ferdig med høyonna- 10 dager med knallsol, 25C i skyggen, og MASSE høybæring...nå er vi utkjørte både ungene og jeg(men gubben har det verst- han har sittet på traktoren hele uka;-))

Lekker topp- fins det mønster, eller er det egenpåkommet? Guttungen så forresten edderkoppsokkene, og syns de var kjempestilige, så nå skal jeg strikke etpar til ham med ribbestrikk på oppsida, og edderkopp bak- det må vel bli bra vel?

Ha en fortsatt flott sommer!

Muffin sa...

Så deilig det ser ut, tenk å sitte ute i solen og bare strikke og drikke... det er sommer, det! Men blå tånegler, det har jeg forsøkt en gang, og hver gang jeg fikk øye på mine egne tær ble jeg skremt, trodde jeg hadde fått hjertesykdom. Hjertesyke kan gi blålige negler pga oksygenmangel :) Hypokondere som meg bruker frisk, rosafarget neglelakk. Blå strikketopp derimot er ok, den blir fin!

Sylvia sa...

Halloysen!!
Jammen, sånn som du holder på, da gitt!!!! Pusser opp i varmen, og strikker og hekler og bare koooser deg glugg ihel!!! Flink dame!!
Denne PIMMSèn så god ut, noe for meg. et helt måltid i et glass, fabelaktig!!
Her er sommeren forsvunnet, sånn bare litt.....helt greit, det også, selv om jeg hadde orket enda en uke med kvelende hete. orker sånnt, jeg. Sover godt om natta også. (jetlaget er forlengst forsvunnet!)

Nena sa...

Herlig innlegg! Det er viktig å holde seg i aktivitet :-) Ønsker deg mange travle dager fremover - kos deg videre!!

Annepålandet sa...

Pimms har jeg smakt - har en engelsk venn som ikke kan leve uten. Det er godt!

Sannelig er du flink i sommersola! Har hatt en hetebølge her og, men i dag regner det og er 12 grader - og det er virkelig deilig! Den blå toppen ser ut til å bli kjempefin!!!

Som det vokser og gror hos deg - hagen din ser så fin & frodig ut! Kanskje ikke så rart siden det er både varmt og fuktig.

Har hatt en knøttliten ferieuke og er ikke helt tilbake i hverdagstralten enda. Fikk nettopp noen bilder av Dattera på ski på folgefonna - kritthvit snø/is og knallblå himmel og mye kjekk ungdom på treningssamling. Det så så FRISKT ut! Her er det mest lummert - men nå skal jeg se på Tour de France! Ha det bra!

Litt om alt sa...

Flittig dame med blå negler og måltid i glasset...ikke rart naboen blir litt nyskjerrig?

Godt å "besøke" deg igjen og få ledd litt (mye) :)

KLEM

LivM sa...

Det var en flott terrasseavdeling du hadde. Nyelige møbler slike skulle jeg gjerne hatt! Varmt ja! Jeg holder på å drukne i svette. Nå om dagen er vi på besøk i Arendal og her er det høy luftfuktighet i tillegg. Men i dag har det skyet over så kanskje det kan komme noen regndråper (men bare noen få vil jeg ha) Toppen du strikker ser flott ut, den er jo i favorittfargen min slev om alle sier at jeg egentlig skal ha jordfarger! Pytt pytt!! Håper du har det bra sånn ellers da! Ha en fortsatt fin sommer og kos deg masse!