søndag 2. august 2009

Inspirert


Så hva er det? Er det inspirasjon? Sannlig om jeg vet, men jeg liker resultatet uansett.

Jeg satt og leste Felisis blogg. Hun hadde kjøpt seg så lekre røde sko og fordi hun ikke fant noen smykker som stod i stil så lagde hun noen selv. Hun la ut noen for salg også og da bare måtte jeg ha, altså. Bare måtte.

Så kom tre armbånd i posten til meg. Og jeg har sorte sko og turkise sko, men ingen røde sko.

Det var da inspirasjonen kom, skjønner dere vel.

Jeg kan vel kjøpe sko som går til armbåndet. Det der må da fungere begge veier?

Så vi kjørte avgårde til skobutikk og i den fant jeg et par som passet akkurat.

Og ved siden av de røde sto det et annet par med sko som også passet meg akkurat. Og litt bortenfor der igjen sto det et par Scholl-sko som hadde innlagte massasje-bølger i sålen. Noe så lurt!

De er foresten helt utrolig gode å ha på, jeg har gått i dem i hele kveld og er sikker på at massasjen har virket allerede.

En annen butikk hadde en veggklokke som var som lagd for kjøkkenet vårt. En fin og rund gammeldags en. Måtte jo kjøpe den da?

Og så var det enda flere butikker der. Så jeg bare måtte ha litt mere. En kjole som jeg kan bruke sammen med jeans og lange Pringle sokker som kan bli fine til vinteren.

Og siden vi nå var ute og kjørte alikevel så kanskje vi skulle dra til IKEA? For vi trenger virkelig et par nye kommoder til soverommet. Og på IKEA så hadde de kommoder. De hadde stoffer også som jeg tror jeg sannsynligvis kommer til å trenge - en eller annen gang. Og blondegardiner som jeg kan bruke i stuen og en skikkelig fin emaljert vannkanne som jeg kan bruke til vase på kjøkkenet. Det var et koselig sengesett i ren bomull. Det er jo greit å ha da. Og kurvstol! Jeg har alltid ønsket meg kurvstol. Siden vi nå var der så kunne vi ta med oss noen nye matter til soverommet også. Jeg er litt lei de vi har. Og et saueskinn hadde jo vært hyggelig å ha i stolen?

På det tidspunktet påstod DH at han hadde fått vondt i ryggen og at nå måtte vi dra hjem. Og snill som jeg er så protesterte jeg ikke det aller minste. Vi hadde hele to handlevogner med alt oppi og jeg lot ham fikse betaling og alt det der mens jeg tok en sving innom matbutikken der. Må jo ha Daim sjokolade og lefser og noe svensk ost og litt blåbærsyltetøy og kjøttboller ihvertfall. På turen hjemover minnet jeg ham på at vi måtte stoppe på handlesenteret fordi vi har nesten ikke toalettpapir igjen.

"Til helvete med toalettpapiret" sa han, og det med veldig høy stemme også. Jeg fatter ikke hva han har i mot toalettpapir? Mannfolk er da underlige av og til. Skjønner meg ikke på dem.

26 kommentarer:

Monicas sa...

ja bloggen til felisis inneholder mye fint..armbånd inkludert...disse var kjempefine...så mye du har handlet..åsså ikea da:) heldig du er....mannfolk er ikke skap til å gå rundt i butikker....ha en flottings søndag

sipusa sa...

LOL
LOL
LOL
Nei dasspapir er noe overvurdert styr;-D
men de røde skoene var bare nydelige!
Og dere fikk plass til alt?
Høres forresten ut som du har hatt en fin dag og en snill mann;-)

Men! Du har ikke vist fram bilde av kjolen og det synes jeg var en stygg glipp av en ellers så ordentlig og kjekk fin dame som deg;-D

Ja, det er forresten en ting til....tenk at du kjøpte hele dagen og så ikke fikk med deg et enenste garnnøste:-o hm, ok, du fikk med deg litt stoff, du er tilgitt;-p

snakkemunn sa...

Så søt du er når du skriver. Ja, kan du forstå hva vi skal ha toalettpapir til.
Det er jo akkurat det når vi sitter hjemme har vi ikke et eneste behov bare vi kommer innenfor døren på et kjøpesenter begynner behovene å dukke opp. Som perler på en snor som du beskriver.
Ha en fin dag. ;-)

Mormor sa...

Fnis ! ”Liten tue kan velte stort lass”, har jeg hørt. Helt seriøst, har du noen gang vurdert å bli forfatter, i litt større skala en bloggen altså ? Dine betraktinger er utrolig herlige. Jeg ler like godt hver gang :-)

Gamleheksa sa...

Hehe, jeg er vel egentlig imponert over hvor lenge han holdt ut ;) Merkelig slik de mannfolka.

Ati. Norway. sa...

Hihi, jeg har nettop funnet bloggen din og du gav meg allrede en god smil i dag :)
Takk !

MirreVirre sa...

Jeg ler meg nesten skakk jeg! Det er igrunn som å høre meg selv det der! Skoene du kjøpte var veldig fine også!

Litt om alt sa...

*ler*
Å, du gode, gode, herlige dame!

KLEM

Annepålandet sa...

Så fint at du ble så inspirert! Jeg har også kjøpt sånne armbånd. Er veldig fornøyd med dem, men inspirasjonen forøvrig lar vente på seg her.
DH-en din høres ut som en snill og vennlig mann - men nok er nok såklart, og Ikea bringer frem negative sider i de fleste menn (og kvinner også, i hvert fall meg). Hvorfor selger ikke Ikea toalettpapir??? Livet hadde blitt enklere da.
Ha en fin søndag! Det er alltid så oppkvikkende å stikke innom bloggen din!

marit sa...

Ler høyt her jeg sitter! Du må nok fram med gamle aviser og rive dem opp til DH når han sitter der i nødens stund;-D (Forøvrig høres det ut til å være en ganske så snill og tålmodig mann!)
Ha en flott dag!

Anonym sa...

Ler høyt her også:)))
Fy fela så bra du er!!

Go søndag!

Leende trultemor;)

Birgitta sa...

Hej
Nu har du verkligen varit ute och storhandlat och jag förstår mannen din om han var belåten och tyckte ni kunde skippa toapapperet. Men vad mycket fint du har berättat att du inhandlat. Nu får du njuta av det också.
Ha en sköön söndagskväll.
Kram Birgitta

Merete sa...

Ha-ha, du er bare helt utrolig god til å skrive! Morsom som få, med dine tørrvittige kommentarer. Sug til deg alle godord du høster, og bli INSPIRERT til å skrive mer - er du snill... ;-)

Rita sa...

Herlig!!!!!!!! Dette var en fornøyelse å lese!!! Det er forresten godt å se at det er flere enn meg som har skodilla. Nå skal jeg fortelle mannen min at det er helt normalt og at det til og med finnes ei i Skotland som har det:) Skoene du har kjøpt nå var utrolig stilige. Med matchende armbånd må jo dette bare bli bra!!!
Ha en fin sensommer!

Rita

Berit T sa...

Hahahaha, du er bare så god, og nå har jeg hatt høytlesing for min mann.
Han er av den tolmodige typen, og faktisk liker han å være med rundt på butikker.

Ha en fin dag.

Lillefix sa...

Hei Ruth, lenge siden jeg har vært innom. Skjønner at du har en sær gubbe som ikke forstår nødvendigheten av en enkel tur i butikken for litt dopapir ;-) Og det stoffet fra IKEA kommer du helt sikkert til å trenge en gang. Jeg har i alle fall noen ganger trengt noe fra mitt lager... Kurvstolen med saueskinn blir ypperlig katteseng om du ikke okkuperer den selv. Frida underskriver på det! Og det skulle jo bare mangle om ikke gubben betaler; du har jo gått rundt hele IKEA og jobbet hardt med å finne frem varer mellom hyllerader og ustrukturerte kunder som sperrer veien. Han har etter all sansynelighet bare ruslet stille rundt og trillet på vognen. Noe må jo han bidra med også?
Nei, kos deg med alle nyervervelser og la dopapiret være. Han skjønner jo tidsnok at det er en nødvendighet he he...
PS: håper Dajmen smakte!

LivM sa...

Ha-ha-ha! For en utrolig mann du har! Den handlelisten der kan jo ta pusten fra hvem som helst! Skynd deg inn på Ravelry da! GRATULERER!!!!!!!!!!!

Stubbetufsa sa...

He, he! Underfundig!
Ja!(Knis, fnis, pth..hmmm, ha,ha HAA!)

Beyla sa...

Det er så herlig å bare surre rundt og nyte solskinnet og lete etter små gullklumper!! Rummel moillkosa seg også! herlig dag. godt med avkobling
Hvor i Helgeland hadde dere sommerhus? jeg finnes ikke kjent der.. alt mellom nord trøndelag og lødingen er no mans land i min bok ;)

mormonsen sa...

Hoho! Du er ikke sann! Det er det her samlegenet, vet du, som de fleste av oss har. Du er bare så mye flinkere til å fortelle om det. Men det var jammen en ny vri - den skal jeg huske: Kjøpe armbånd først, og så sko som passer til. Har du klave, så får du ku, pleide mora mi å si.
En deilig sommerkveld ønsker jeg deg!

Muffin sa...

De'kke til å tro. I dag fant min datter mine 4 par "nye" sommersko fra salget i fjor, hadde gjemt dem i kottet. (Det ble fest!) - Og jeg har gått i hele sommer og hatt dilla på armbånd i freshe farger. Du må passe på DH så ryggen ikke skjærer seg når han skal til med husbygging. Jeg forstår forresten godt det med toalettpapiret - for hva skal man med det når man har både lefse og ost?

Odins lille hjørne sa...

hehe ... mannfolk... men e synes nå han ha vor tålmodig, eller kanskje han like å gå i butikker...??!!!! Skoene så forresten hærlige ut!

Odins lille hjørne sa...

hehe ... mannfolk... men e synes nå han ha vor tålmodig, eller kanskje han like å gå i butikker...??!!!! Skoene så forresten hærlige ut!

mono sa...

*fnise*

Nå ga du meg en god latter, her! Takk! =)

Ha en fin dag og kos deg med de flotte skoene!

mormonsen sa...

Jeg flirte så mye av dette innlegget ditt, så jeg glemte å si at det var noen knallfine sko du fant deg! spesielt de røde er bare knall. Og dersom de er like gode å gå i som de ser ut til, så er det knall. Og massasjebølger i sålen - det høres himmelsk ut. Dersom manageren virkelig skal ha meg i godlune, så tilbyr han fotmassasje...:)

Felisi sa...

Ja mannfolk altså, de er temmelig vrange av og til ;)

Jeg beklager at armbåndene ble så dyre for deg, dette ballet jo virkelig på seg. *fnis*
Men det var LEKRE sko du fant! Og alt det andre var sikkert veldig fint og nyttig det også ;)