lørdag 29. august 2009

Overaskelse i posten


Det kom pakke til meg i dag. Det var litt overaskende siden jeg faktisk ikke venter noen pakke og jeg lurte fært da jeg pakket opp. Innenfor gråpapiret lå det en nydelig innpakket pakke. Og i den fant jeg seigdamer.

Seigmenn/damer er jo faktisk noe av det beste jeg vet og jeg får ikke tak i dem her. Jeg SAVNER dem noe så inderlig. Som dere ser så var jeg langt inne i en seigdameorgie før jeg kom på at jeg måtte ta et bilde.

Pakken var fra Muffin. Hun skrev at hun lå søvnløs om nettene fordi hun syntes så synd på meg som ikke fikk tak i seigmenn. ;)

Det var mere i pakken.
En hel bunke med kort. Muffin maler de mest fantastiske malerier. De er spennende, morsomme og helt spesielle.

Jeg forelsket meg fullstendig i trærne hun malte og viste frem på bloggen sin. Små verdener inne i trær. Nå har jeg dem som kort og de skal inn i rammer så snart jeg finner noen jeg tror vil passe.

Så her i Bloglandia bor mennesker som helt uten noen spesiell grunn bestemmer seg for å gjøre andre glade. Hva skal man si til sånt?

Tusen takk! Tusen takk til Muffin og tusen takk til alle dere andre som gjør dagene mine så utrolig mye bedre enn det de var før jeg fant dere alle sammen.

17 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Å, heldige du som fikk kort fra Muffin! Gratulerer! Og gratulerer som fikk seigedamer! Ho er nå snill, da! Men du vet det gjør inntrykk at du ikke får sove, vet du!
Jeg stod opp for å ete noen nydelige knekkebrød jeg fant oppskriften på hos Lenemora! Snarbakt og kjempegode! De beste jeg har smakt, og så så jeg at du hadde et innlegg klart, for to minutter siden!
Ja, tenkte jeg, hun får ikke sove...
Så inntrykkene setter seg fast hos oss, vi blir på en måte kjent...
Håper du får sove nå, da!
Klem!

Muffin sa...

Takk for mail :) Og nå er det på tide å si natti natt!! *klem*

snakkemunn sa...

Det var en ufattelig overraskelse. Det er mange som er snille, selv om det sies at folk er så ufattelig egoistiske idag. Jeg hadde klubb i går og vi hadde det så kjekt. Jeg hørte at det ble gitt oppmuntring til hverandre hele tiden.
Fine sokker du har strikket. Jeg så på det engelesjalet på drops sine sider, men jeg tror ikke jeg forstod mønsteret. Jeg synes det er fint. :-)

Gamleheksa sa...

Storkos deg med damene! Kanskje vi har levert litt potet til glykosen du spiser, hehe!

Bloggdamer er de beste!!!!

Fortsatt god helg

Monicas sa...

åh...så koselig..ja, æ ser du ha røsska opp posen å ikke revet forsiktig..pga dette, må jeg dra på butikkken å kjøpe lørdagsnop..deriblandt seimenn..ha en morsom lørdag

Litt om alt sa...

For noen flotte kort!!!!
Og seigdamer...passer bra synes jeg :)
Blogglandia ruuuuler!
Klem

Lillefix sa...

Håper du koser deg masse med seigdamene i helga. Hvis det er noen igjen, da....?
Gratulerer med hagestue og nyoppdaget hjelpsom nabo. Vi får jo bare håpe han fortsetter å sette pris på at andre smiler til ham!
Her nærmer sommeren seg over, tror jeg, så i dag flytter stueplantene våre inn fra sitt utendørseksil. Gråværet har bare fortsatt etter at vi kom hjem, men nå blåser det såpass at det kanskje tørker litt så det blir malevær i morgen. Ikke at det frister å male, for nå begynner jeg å bli lei, men vi må jo prøve å bli ferdige en gang også... :-(

Annepålandet sa...

Vi får håpe dere får sove godt nå, både Muffin og du! Seigdamer er best da! Siden du bor i Skottland, har du sikkert ikke sett TV-reklamen for seigdamer, den er nemlig veldig morsom!
Ha en fin helg! Vi skal på tur vi også - gleder meg!

Birgitta sa...

Hej!
Vad trevligt att du fick "lördagsgodis" och sega damer. De smakar väl likadant som sega män. Det var alltid obligatoriskt att köpa dem när vi var i Norge förr. Korten ser också så fina ut. Ska titta in till Muffin och kolla hennes sida.
I Blogglandia kan allt hända och det är ju trevligt.
Nu önskar jag dej en riktigt mysig lördagskväll.
Kramis Birgitta

mimouna sa...

Så kjekt med slike pakker. Jammen finnes det snille mennesker her i verden.

Turi sa...

Du var jammen heldig som fekk ein slik overraskelse i posten.

Merete sa...

Åååå, jeg ble helt rørt her. For en omtenktsom og personlig gest. Du har nok fortjent all denne snillheten tenker jeg! What goes around, comes around.

Beyla sa...

SÅ nydelige kort!!! Sånne burde selges også. jeg ville nemlig kjøpt sånne!!! Seigdamer ah gitt.. ikke bare litt godt heller ;) Velfortjent gave til et herlig kvinnfolk!

Sonja sa...

Det er mange snille og omtenksomme mennesker i denne bloggverden, og takk for det. Finnes ikke noe bedre enn sånne overraskelser. En stor takk skal du ha som gjør meg så flirfull og glad i sene nattetimer.
Du har da virkelig fortjent at noen sender deg litt godteri en gang i blandt. Det var fint gjort.

shygirl sa...

De kortene var bare utrolig fine, så heldig du var som fikk en slik overaskelse. Koselig med slike pakker. :)
Kerttuene så jo kjempegode ut, jeg har kikket litt på den regiatypen i det siste men klart å motstå fristelsen. Det spørs jo om jeg ikke bare må bestille meg noen nøster for å teste nå som kursene er lave. :-))

Og, du. Mulig at jeg bare MÅ strikke en fiskelue til meg selv også. Du satte meg på en idé der. Hehe :)) Vi skulle sett fine ut, alle tre, med hver sin hodespisende fisk på toppen.. :D

Ha en flott uke!

Sylvia sa...

Det er slike ting som er så koselige, synes jeg. Hver gang jeg tenker påat nå vil jeg slutte å blogge, så kommer jeg på at jeg vil svikte alle dere "vennene" her inne, og det går jo ikke!!!
I dag betalte jeg for atter 14 mnd med PRO i min blogg, så det tar visst en periode til, før jeg tenker tanken igjen.......

Og en apropo til det du skrev i bloggen min. Ja, jeg er heldig som går rundt i garn hele dagen på jobb, men masse av det blir med hjem, og det er ikke særlig populært, he he
Og så er det jeg som velger ut hvilke garn vi skal ta inn, da vet du......

LivM sa...

Der ja så fikk du en pose med seigemenner likevel! De er gode, helt enig! Ja det er rart med denne bloggingen, det tar nesten litt av! Men det er utrolig koselig. Ikke bare blir man kjent med mange hyggelige mennesker, men man får masse inspirasjon. Hvordan var det nå egentlig før da?