mandag 10. august 2009

Ut på tur

Jeg har gjort bydame av meg igjen. Jeg er i Aberdeen.

De sa på værmeldingen at i Aberdeen var det sol og sommer. Well! Det er 17 grader og regndråpene er mye mindre her enn nede hos oss. Men det er muligens det de kaller "fint vær" her.

Jeg skal ihvertfall få klippet håret og gått i butikker og sivilisere meg så langt det går. Det er på tide. En venninne jeg ikke ser så ofte har også et ærende her, så da blir vi TO damer på byn og det er straks mye morsommere.

Så nå må jeg hive meg rundt og komme meg ut av leiligheten. Verden venter.

11 kommentarer:

Gamleheksa sa...

God by-fornøyelse!!!!

karna sa...

Hei, datt innom deg på en liten rusletur i bloggverden. Vi har akkurat hatt mange fine dager i Skottland, driver og blogger om det nå. Og så mye fint du har laget.

Annepålandet sa...

Ja, TO damer er som regel mye morsommere enn én dame, i hvert fall hvis det er morsomme damer, så verden venter nok ikke forgjeves. Håper dere får en fin bytur!!!

sipusa sa...

ah! Verden....ja jeg har funnet ut at jeg nok ikke kommer meg så mye lenger ut i verden enn toget og t-banen tar meg på en stund, så nå skal jeg sannelig ta t-banen så ofte jeg kan og vil, jeg kan jo ikke vente med å leve bare fordi jeg må leve i liten skala!?!;-)

God bytur!:-D

snakkemunn sa...

Vet ikke jeg, men noe særlig solskinn skal vel ikke du få i sommer samme hva du prøver på.
En ting er sikkert, du overlever og jeg tror du får en fin bytur likevel. c,")

Anonym sa...

setter pris på at du "melder fra hvor du går"!! *ler*
Kos deg masse!

trultemor

Birgitta sa...

Hej! Hoppas du fått en trevlig dag i civilisationen tillsammans med din väninna. Och tänk vad fin du blivit och så har du säkert hittat mycket i affärerna som du vill ha.
Ha det så gott!
Kram Birgitta

Litt om alt sa...

Gleder meg vannvittig til å høre om alt spennende du har funnet på sivilisasjonsturen din. To damer på tur blir bra, dobbelt moro det :)
Kos deg!!
Klem

Odins lille hjørne sa...

Håper du har en flott bytur!! Abedeen er jo en flott by, hvor man kan finne litt av hvert.. Har funnet nye butikker hver gang jeg har vært der!! :) men ikke quiltebutikk...da måtte jeg ut av byen...

Sylvia sa...

Kos deg masse på tur, ta mange bilder, og shop til you drop!!!!

LivM sa...

So kos det høres ut da. jeg må se å komme meg litt mer ut. Siden jeg ble "gammel dame" så har jeg nesten ikke vært utenfor huset. Bortsett fra til barnebarn da! En blir en enstøing av slikt! Riktig god tur, og så vil vi ha full oversikt over handelen etterpå!!!!!!