torsdag 4. mars 2010

Pay it forward

Siden det var fire stykker som meldte seg på Pay it forwarden min så syns jeg det er like greit at jeg utvider litt jeg.  Jeg tar dem alle. 


Da er det disse fire som får gave fra meg;
Ingrids strikkerier
Trollkåno
Odins lille hjørne
Litt om alt

Da burde det komme en liten presang i posten til dere om en stund.  Og det dere må gjøre er altså å få med tre stykker videre - som dere sender en presang til.  Og så må de ---  osv osv.  Snart har forhåpentligvis hele verden fått en liten gave i posten.   Dette MÅ det da bli masse god karma av?

6 kommentarer:

Ingrids Strikkeri sa...

Tra la la la la..du så kjekt;)
Dette er min første deltagelse;)
Nu ble jeg glad;) Er så kjekt med slike små overraskelser i posten;)
Vel jeg har foreløpig fått 1 på min liste "få og gi tilbake",

Kommer mail ;)
Stor klem fra Ingrid

Berit T sa...

Like greitt å ta alle. flere gaver som blir utdelt.

Så du er blitt bløt i øyenkroken du. Har det likt jeg også, så det må være noe som følger alderen :O)
Jeg kan sitte ute å se på en fantastisk solnedgang og øynene renner over og jeg får ikke sett det jeg vil. Fuglene som starter sin morgonkonsert i hekketiden. Men det er gleden av å få oppleve det som er stort, og ikke en selvfølge lenger.

Høres spennende ut med tur til Frankrike. Og jeg kan ikke bidra med noe opplysninger, for har ikke vært i landet engang.
Planlegging av ferie er jeg ikke kommet til. Tror ikke det blir noe lengder, vi er stort sett fornøyd med å være på hytta. Tett ved sjøen og landlig, herlig.

Ha en fin dag da.

Gamleheksa sa...

Gratulerer til vinnerne. Du er nå snill også da som ikke gjør forskjell på noen :) Pakke i posten er iallefall stas. Jeg har kost meg med sjokoladen fra deg over laaaaang tid, riktig nytt den. Stoffhjertet frisker opp på stuebordet, så hver dag sender jeg minst en liten tanke vestover. Bloggvenner er gode og gavmilde venner.

Trollkåno sa...

So kjekt, då........det gler eg meg til....
Lure berre på.....kor tid bør eg sende vidare?
Meiner eg har lese noko om eit år, kan det vere rett?
Trur eg må gjere det før....ellers er det lett å gå i den berømte gløymeboka.
På ei anna side.....treng litt tid.
Takk igjen!

sologbolig sa...

Hei. Ser i forrige innlegget ditt at du har lyst til å reise til Brittany (Bretagne) i Frankrike. Nydelig område med mange flotte små byer. Eg ferierte der i fjor sommer og det var en super ferie. Eg kan gi deg mange anbefalinger og bilder dersom du er interessert , men da må eg nesten sende det på mail. Viss du vil så gi meg mailadressa di, så hører du fra meg. Ha ein flott fredag. Hilsen Sigfrid

snakkemunn sa...

God karma blir det helt sikkert. Når man er snill blir det god karma, men ellers forstår jeg ingenting av slike" pay it forward" greier. Ferien å sitte på en fortauskafe vil jeg holde en knapp på....det kan bli en tåre der og. ;))